Muinainen kaupunki keskellä merta

Havaintopäivämäärä: 10. toukokuuta 2022
Havaintopaikka: 16°37’27.65″S 143°35’47.39″W

Katselin saaria kartastosta ja löysin muinaisen arviolta 2000-3000 vuotta vanhan kaupungin. Kaupunki on meren alla ja se on arviolta puoli mailia kertaa neljäsosa mailia.

Joku kysyi minulta videon kommenteissa ”mikä sinun mielestäsi tekee tästä avaruusolentojen kaupungin, ihmisillä oli kompasseja tuolloin”. Totta, kompassi keksittiin arviolta 2000 vuotta sitten, mutta tämä ei liity kompassiin mitenkään, vaan tämä liittyy rakenteiden suunnitteluun ja kivipaasien kuljettamiseen keskelle merta.

Katso tarkkaan lähintä taloa, ja sen jälkeen kivirakenteita meren alla sen vieressä. Ne ovat 1-2 metriä paksuja kivipaasia! Miten monta laivaa 2000-3000 vuotta sitten kykeni kuljettamaan edes puolen tonnin painoisen kiven keskelle merta? Miten monta laivaa kykenee kuljettamaan kymmeniä tuhansia kivipaasia keskelle merta? Niinpä.

UFO selvästi voisi tehdä tällaista, ja helposti. Kivirakenteet ovat niin yksityiskohtaisia, niin monimutkaisia ja paksuja ja jättiläismäisiä, että ei ole mitenkään mahdollista, että ihmiset ovat tämän rakentaneet. 100-prosenttista näyttöä avaruusolentojen olemassaolosta. Tämä voi olla osa Atlantista, legendaarinen Mu:n kaupunki (tai Lemuriaa, toim. huom.).

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.