Havaintoja MUFONin ja BAASSin välisestä sopimuksesta

kirjoittanut Keith Basterfield

MUFON/BAASS

Blogin lukijat tietävät, että olen tutkinut ja julkaissut informaatiota  Mutual UFO Networkin (MUFON) ja Bigelow Aerospace Advanced Space Studiesin (BAASS) välillä vuosina 2009-2010.

Toiset tutkijat, kuten amerikkalainen Curt Collins ja ruotsalainen Roger Glassel tarjosivat lisätietoja sopimuksesta. Lisäksi kirjassa ”UFO Investigations: The Age of Disclosure” amerikkalaistutkija ja julkaisija Richard Lang, joka toimi MUFONin ja BAASSin yhdyshenkilönä, syventyi sopimuksen yksityiskohtiin ja hänen MUFONin nimissä tekemään työhön.

 

Osana omia tutkimuksiani olen kiinnostunut selvittämään sellaisten tapausten yksityiskohtia, joita MUFON antoi BAASSille tehtäväksi. Richard Langin kirjoittamista MUFON Journalin artikkeleista kykenin koostamaan yli 60 tapauksen taulukon.

”Paraurbaani etsivä”

Törmäsin vuonna 2021 ilolla kirjaan ”Para-Urban Detective”, jonka oli kirjoittanut entinen MUFONin tutkija Norman Gagnon. Hän oli  MUFONin STAR-ryhmän (Strike Team for Area Research) jäsen ja myös mukana MUFON SIP-projektissa (Star Team Impact Project). SIP teki varsinaiset tapaustutkimukset MUFONille, jotka sitten lähetettiin BAASSille.

Yksi kirjan osio käsittelee kolmea erityisen omituista SIP-tapausta, jotka kaikki olivat taulukossani, mutta joista minulla ei ollut paljoakaan tietoja:

1. 16.huhtikuuta 2009. Pasadena, Maryland. MUFONin tapaus 16539. (Taulukossani 17. huhtikuuta, joka luki MUFON Journalissa.)

Arviolta kello 03.15, nainen heräsi unesta ja kuuli äänekästä huminaa. Hän herätti kumppaninsa ja tarkasti talonsa ja yritti selvittää mistä ääni tulee. Hän katsoi ikkunasta ja näki suuren, kolmion muotoisen kappaleen ”leijailevan”. Sillä ei ollut ulkoisia valoja, se oli täysin musta. Se oli bumerangin muotoinen, ja sen siipien väli oli arviolta 100 metriä. Se hitaasti liikkui kaakkoon, ja sillä kesti arviolta 17 minuuttia mennä pois näkyvistä. Naapuri sanoi myös kuulleensa huminaa.

2. 23. elokuuta 2009. Manassas, Virginia. MUFONin tapaus 18855.

Arviolta 15.30 EST, kaksi henkilöä samassa osoitteessa näki kolme hiljaa lentävää kolmiota taivaalla. Ne eivät vaikuttaneet sähkölaitteisiin mitenkään. Kappaleet lensivät pilvikerrosten alapuolella ja ne olivat Dullesin lentokentän laskeutumisreitin edessä. Kesto 2 minuuttia.

3. 27. marraskuuta 2009. Richmond, Virginia. MUFONin tapaus 20768. (Omassa taulukossani näkyy päivämäärällä 30. marraskuuta.)

Kello 19.30pm EST neonvihreä pisaran muotoinen kappale, jonka häntä vilkkui nopea valkoista valoa, laskeutui puiden taa. Tapauksen näki kolme ihmistä. Puut olivat 110 metrin päässä autosta, jossa he istuivat. Kappale laskeutui heidän oikealta puolelta vasemmalle, noin 45 asteen kulmassa. He katsoivat sitä noin 4-5 sekunnin ajan. Se oli täysin hiljaa. Toiset paikalliset silminnäkijät sanovat myös nähneen sen.

 

Artikkelin julkaissut ufos-scientificresearch.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.