NASAn Apollo 1 otti parempia kuvia Kuusta kuin Artemis

Twiittailin neljälle eri NASAn laitokselle, en odottanut vastausta heiltä, mutta halusin heidän tietävän, että kansa tietää miten huonolaatuisia heidän ottamansa valokuvat ovat, ja että se tehdään tarkoituksella piilottamaan todisteet avaruusolentojen olemassaolosta kansalta. Kävin ne läpi, ja kyllä, siellä on joitain rakenteita ja todisteita niistä, mutta kuitenkin laatu oli niin huono, että Apollo 1 -tehtävän ottamat valokuvat Kuusta vuodelta 1967 näyttävät Artemiksen nykypäivän kuviin verrattuna laadukkaammilta. Heidän kansalle esittelemät valokuvat ovat ylivalottuneita, niin paljon että varsinaisista yksityiskohdista ei saa enää mitään selvää. He eivät halua teidän tietävän totuutta Kuussa olevista avaruusolentojen rakennelmista, aluksista ja jopa kokonaisista kaupungeista.

Katso kuvia yllä, vertaa kontrastia ja kysy itseltäsi onko tämä oikeasti valokuva vuodelta 2022? Artemiksen kokonaishinta oli $98 miljardia. Eikö sillä hinnalla olisi saanut jo kunnollisen kameran? Koska nämä kuvat, jotka he antoivat meille, ovat roskaa ja täysin käyttökelvottomia nykypäivän teknologisen innovaation aikana.

Jos haluat auttaa, voit uudelleentweetata allaolevan tweetin NASAlle.

Kiitos, Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”NASAn Apollo 1 otti parempia kuvia Kuusta kuin Artemis”

  1. Noissa on selvästi ylivaloitusasetukset, mustavalkoisuus-asetus sekä tarkkaan kun katsoo valkoisia alueita, niin näkyy ikäänkuin skannauslinjoja. Onko lie vedetty valokuvan läpi skannerin kautta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.