Valkoinen orbi Kilauean kalatorin yllä

Havaintopäivämäärä: helmikuun 15, 2022
Havaintopaikka: Kilauean kalatori, Hawaii, USA

Katsokaa tätä hienoa kuvaa suuresta valkoisesta orbista Hawaiilla muutama päivä sitten. Henkilö kuvasi valkoisen pallon, joka oli paikallaan puolisen tuntia. Sellaisia UFOja on näkynyt ympäri maailman, ja ne ovat seuranneet myös lentokoneita toisen maailmansodan aikaan. Niitä kutsuttiin tuolloin foo-hävittäjiksi. Nämä UFOt ovat aina pilvien värisiä… joten kun ne liikkuvat pilvissä, ne näkyvät helposti  sinistä taivasta vasten. Tämä on jo toinen UFO-postaus Hawaiilta saman viikon aikana, ilmeisesti Hawaiilla tapahtuu jotain suurta piakkoin.

Toinen twitteristi vastasi hänelle, ”Monet Kauailla väittävät nähneen UFOn tänä iltana… ihmiset jotka ova läheisiäni ja joihin luotan sanoivat, että he näkivät sen myös ja että armeija on tietoinen siitä ja he kiertelevät aluetta.”

Sitten hän postasi kuvakaappauksen keskustelusta, jossa puhuttiin amerikkaisista F-22 -hävittäjistä, jotka on lähetetty tekemään väliintulo UFOn luo, jotka näkyvät tutkassa Princevillen lähellä Hawaiin rannikolla. Ja ne näkyivät siellä ainakin 40 minuutin ajan.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Voisiko joku selittää mikä tämä tuntematon kappale on taivaalla? Se on ollut paikallaan ainakin 30 minuutin ajan ja kukaan Hawaiilla ei osaa keksiä mikä se on?

 

Viimein näkyy muitakin raportteja kuin omani.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.