NSA:n disinformaatiota

Tämä on jälleen yksi artikkeli sarjassamme satelliitin ajatuksenlukukyvystä. Artikkelin muut osat löytyvät täältä.


Edellisestä NSA:n teknologiaa käsittelevästä artikkelistani on kulunut noin seitsemän kuukautta. Olen seurannut tiedon hidasta leviämistä verkossa ja sen synnyttämää disinformaatiota. On ollut hyvin mielenkiintoista seurata vakoojien työtä. Jotkut asiat eivät koskaan muutu.

Disinformaatiokampanja perustuu yhteen tosiasiaan, nimittäin siihen, että yleisö on kouluttamatonta tällaisissa asioissa. Tämä on se, mikä tässä kampanjassa todella hämmästyttää minua, sillä sen tarkoituksena ei ole suojella tietoja joutumasta vieraiden käsiin, vaan yksinkertaisesti estää yleisön tiedonsaanti. Kuka tahansa, jolla on alan asiantuntemusta, voisi nähdä viimeisen noin vuoden aikana kirjoittamani materiaalin sellaisena kuin se on, nimittäin toimivan suunnitelman approksimaationa. Herää kysymys, jos vihollisemme tietävät, miksi kiellämme sen suurelta yleisöltä? Ilmeisesti on jotain salattavaa, niin paljon itse asiassa, etteivät edes heidän vihollisensa, jos he todella ovat vihollisia, sano mitään. Se herättää myös kysymyksen siitä, mitä synkkiä salaisuuksia he eivät paljasta vihollisistaan.

Suhde vaikuttaa hyvin mukavalta, liian mukavalta.

Kun katselee Youtubessa ilmestyviä videoita aiheesta, on vaikuttavaa havaita, miten faktaa ja fiktiota yhdistetään uskottavuudeksi ja törkeydeksi. Eräässä videossa viitataan Yhdysvaltojen Moskovan suurlähetystöä vastaan käytettyyn mikroaaltosäteeseen, jonka väitetään häiritsevän henkilökunnan ajatuksia. Minun oli pakko nauraa. Pieni tutkimus olisi osoittanut, että tämän säteen takaisinsirontaa käytettiin akustisten äänien sieppaamiseen. Se oli eräänlainen salakuuntelulaite, jonka muunnelmia kaikki osapuolet ovat käyttäneet kylmän sodan aikana.

Yahoo Answersin kysymys kysyy, miten voin suojautua HAARPin ELF-aalloilta? Vaikka HAARP voi tuottaa ELF-aaltoja ionosfääriin, se on liian hallitsematon mihinkään niin hyödylliseen kuin ihmismielessä tapahtuvaan lähetykseen. Puhumattakaan monista muista teknisistä seikoista. Samassa viestissä joku, joka väittää, että hänellä on tohtorintutkinto, vakuuttaa meille, että tällaiset asiat ovat mahdottomia ja että aallonpituudet ovat liian suuria vuorovaikutukseen ihmisaivojen kanssa. Tunnen itseni jo nyt rauhoitetuksi, jätän vain huomiotta tieteen, joka osoittaa, että näin on. Eikö se olekin koko harjoituksen tarkoitus?

Toinen video nimeltä ”ELF:n vaikutukset aivoihin” alkaa osiolla matkapuhelinmastojen piilotetuista mastoista. Mitä tekemistä tällä on matalataajuisen radion kanssa, sitä voi vain arvailla. Sen jälkeen siirrytään raporttiin kokeista, joista osa on perusteltuja, mutta ne kietoutuvat HAARP:tä koskevaan hölynpölyyn ja pseudotieteelliseen hölynpölyyn ionosfäärin silittämisestä. On hyvä nähdä, että NSA ei ole menettänyt huumorintajuaan.

Tällainen disinformaatio on aina suosikki, eikä se olisi täydellinen ilman pakollista viittausta skalaariaaltolaitteisiin. Tämä voi tapahtua muokkaamalla roskatiedettä tai vain merkitsemällä videopätkiä roskan otsikoilla, kuten alla olevassa videossa:

 

Skalaarinen tarkoittaa vain sitä, että oliolla on vain suuruusluokka. Kaikki kentät tai aallot ovat vektoreita. Toisin sanoen niillä on alkupiste ja suunta. Ajattele laseria, sillä on aloituspiste, ja fotonit liikkuvat tiettyyn suuntaan.

Muut videot ovat vain hauskoja teknisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta. Ne saavat katsojan hämmentymään ja katsomaan vääriä asioita, mikrosiruista korkeataajuiseen radioon. Tai hölynpölyä termit kuten ”matalataajuiset mikroaallot” tai ”aivokeskusten spesifinen kohdentaminen MASERilla”. Ei ole yllättävää, että suurin osa ilmiön kieltäjistä keskittyy näihin törkeisiin teknologioihin, jotka tarjoavat savuverhon, joka peittää ne seikat, joita ei ole mainittu.

Jos yrität etsiä tätä aihetta Googlessa tai jopa Youtubessa, huomaat, että kärkisijoilla olevat linkit ovat roskaa, jotka sisältävät kaikkea edellä mainittua disinformaatiota. Kertaakaan et törmää vakavasti otettavaan keskusteluun tai linkkiin, joka johtaisi oikeaan tietoon aiheesta. Onko NSA virittämässä Googlea? Todennäköisesti, mutta ei suoranaisesti, vaan vain hyödyntämällä hakuohjelmiston koodauksessa olevia puutteita.

Tämä on ollut hauskaa, mutta se ei ole vielä ohi. Olen tässä sarjassa eritellyt synteettisen telepatian (hermostollisen etäseurannan) järjestelmän osatekijöitä, mutta en ole antanut täydellistä yleiskuvaa siitä, miten tämä sopii yhteen luvattomien salakuuntelujen ja koko NSA:n maailmanlaajuisen tiedonkeruulaitteiston kanssa.

Tämä on seuraavan artikkelin aihe.

 

Artikkelin julkaissut newsvine.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.