Reptiliaanin patsas löydetty Perussa

Videon päivämäärä: helmikuu 2017
Löytöpaikka: Peru

Tämä avaruusolennon patsas havaittiin Perussa tällä viikolla. Se näyttää lisko-olennolta, sillä on samanlaiset kasvot kuin mitä Marsista löytyy. Monet liskojen kasvot ovat löytyneet Marsin pintamuodostelmista. Perulla pitkä historiansa UFO-havaintojen ja kontaktitapausten kanssa, joten on mahdollista että artisti on ollut eräs näistä joihin avaruusolennot ovat olleet yhteydessä, ja hän on joko tavannut tai saanut kuulla reptiliaani-avaruusolennoista. Merkit ovat ympärillämme, jos vain haluamme niitä nähdä.

Scott C. Waring

Video kertoo:

Mochicas piti iguanamiestä voimakkaana hahmona joka auttoi kuolleita manalaan, ja joka toimi elävien ja kuolleiden ihmisten maailmojen välisenä välimiehenä. Paseo Yortuque sijaitsee Chiclayo:n provinssissa Perussa, ja se tarjoaa esitysmuotoja jotka ovat omistettu muinaiselle  Mochicalle. Näiden joukossa on Morropin, eli iguanamiehen patsas, entinen Moche-jumala, joka liittyy kuolemaan.

Vaikka Morrop onkin esitetty kuvanveistäjän nykyaikaisin käsittein, sen rakentaminen on perustunut kuvauksiin vanhasta Mochesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.