Skylab ei ole koskaan ollut avaruudessa

Skylab oli yhdysvaltalainen avaruusasema. Asema oli kiertoradalla 1973–1979, mutta miehitettynä vain kolmeen otteeseen vuosina 1973–1974.

Skylab-asema oli itse asiassa Saturn IB -kantoraketin toinen vaihe, joka oli ”kalustettu” uudelleen avaruusasemaksi. Asema ja koko Skylab-ohjelma hyödynsivät Apollo-ohjelmasta ylijäänyttä kalustoa. Kun kolme ylijäänyttä valmista Apollo-moduulia oli käytetty, asema jäi avaruuteen odottamaan jatkotoimenpiteitä.

Skylab laukaistiin 14. toukokuuta 1973. Rakettina käytettiin Saturn V -kantoraketin muokattua versiota Saturn INT-21 (SL-1).

Skylab oli epäonninen. Laukaisun yhteydessä se menetti osan säteily- ja mikrometeorisuojistaan ja toisen pääaurinkopaneelinsa. Ensimmäisen miehistön tehtäväksi muodostuikin aseman korjaaminen edes jonkinlaiseen käyttökuntoon.

Tämä on täsmälleen sama väärennös kuin Kuuhun laskeutuminen.

Katso, tässä on pysäytyskuva ISS:n videolta lounaalta avaruudessa. Pöydällä on purkkeja ja pusseja. Kaikki painottomuuden merkit ovat näkyvissä:

Ruokapöydällä on vain kaksi esinettä 11:stä: keksejä pinossa ja yksi tölkki lähikuvassa. Loput yrittävät lähteä lentoon.

Alla on itse video, josta still-kuva on otettu, monet esineistä eivät makaa, vaan leijuvat pöydän yläpuolella, tuskin kosketellen sen pintaa:

Edes ”raskaat” purkit eivät ole makaamassa, vaan seisovat reunoillaan, ja niitä on juuri ja juuri estetty lentämästä pöydältä ilmastointiteipillä. Tällaisia kuvia ei löydy Skylabista. Niissä ei näy lainkaan painottomuuden merkkejä:

Оуэн Гэрриот изображает принятие пищи в космосе

Owen Garriot ruokailemassa avaruudessa.

Ellei erikseen mainita, että tämä kohtaus kuvataan ikään kuin se olisi Maan kiertoradalla, kukaan ei pysty sanomaan sitä. Koska tässä ei ole yhtään merkkiä painottomuudesta. Mutta on merkkejä Maan painovoimasta:

1. Edes kevyin esine ei leiju pöydän pinnalta tai jää reunoille kuten ISS:llä.

2. Laatikosta roikkuu myös joitakin kapeita, läpinäkyviä pusseja (tai nauhoja). Yleensä tällaisilla kevyillä nauhoilla on taipumus ”leijua” ylöspäin ja rypistyä.

Eikä yksikään esine yritä leijua ylöspäin kuten ISS:llä!

3. Huomaa myös tämän Skylab-astronautin pitkät hiukset. Hänen päässään on täsmälleen samat hiukset kuin Maassa normaalin painovoiman vallitessa:

Ja tältä pitkien hiusten pitäisi näyttää painottomuudessa, hän pörröttää hiuksiaan oikeassa avaruudessa…

Kun hiukset kasvavat pidemmiksi, tukka muuttuu pysyvästi bouffant-kampaukseksi:

Vertaa astronautti Karen Nybergin samoja hiuksia Maassa…

Ja avaruuden painottomuudessa:

Huomasitko jotain vastaavaa Skylab-astronautissa?

Lopuksi, näin oikeat astronautit pesevät hiuksensa kiertoradalla oikealla avaruusasemalla:

Skylab-aseman huijausaihe on hyvin laaja ja mielenkiintoinen. Lisää kiehtovaa paljastusta Skylabista tulevaisuudessa.

Tämä blogi on kokonaan omistettu tieteelliselle analyysille amerikkalaisten kuutehtävien vääristelystä: Moon scam: Houston, you’re in trouble!

 

Artikkelin julkaissut livejournal.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.