Kortti helmikuulle 2024: Uskonloikka

Kortti #57 | Orion (nykyinen, toinen aikakausi) | Uskonloikka

Teidän jatkaessanne siirtymää kolmannesta tiheydestä neljänteen, kartta jota käytätte navigoimaan todellisuuttanne tulee muuttaa. Me olemme sanoneet monta kertaa, että kolmannen tiheyden navigointimenetelmä perustuu egoon ja egon tahtoon. Tämän tyyppinen todellisuuden läpi liikkuminen on lineaarista ja erittäin rajoittunutta. Se kuitenkin saa aikaan juuri sen miksi tietoisuus kokee kolmannen tiheyden todellisuuden — kokeakseen miltä tuntuu olla kykenemätön näkemään kokonaiskuvaa tai tuntemaan energeettisen polun virtauksia. Tällaisessa todellisuudessa voi vain luottaa oman mielensä opastukseen. Mieli yksin on huono opas ja johtaa usein tekemään päätöksiä, jotka perustuvat egon tarpeisiin ja haluihin.

Teidän siirtyessänne neljännen tiheyden todellisuuteen navigointimenetelmän täytyy muuttua. Mieli voi edelleen olla työkalu, mutta saatatte huomata, että pelkästään mieleen luottaminen voi olla tuskallinen valinta, joka ei koskaan liikuta täydellisen potentiaalin suuntaan. Neljännen tiheyden todellisuuden navigointivaatimus perustuu enemmänkin tasapainoon mielen, sydämen, intuition välillä sekä kykyyn integroida nämä kolme aistia luomaan perusta sisäiselle viisaudelle, joka ylittää egon halut. Mutta miten siirtymä tapahtuu? Onko sinun mahdollista päivittää sisäinen niinkutsuttu ohjelmistosi ja siirtyä pois egoon perustuvasta navigoinnista ja kohti integrointiperustaista navigointia?

Voimme ottaa kantaa tähän kysymykseen tarkastelemalla lähemmin kahta olemisen tilaa ja vertailemalla niitä. Ensimmäinen on metodologia, joka teille on varsin tuttu. Ego ja/tai mieli laatii suunnitelman. Sitten käytte hommiin ja olette vetämässä kulkureittiä kartalle suunnitelman suorittamiseksi. Ne, jotka ovat todella mentaalikehoon keskittyneitä, ovat harjoitelleet sivuuttamaan intuition, erityisesti jos intuitio ei tue tätä suunnitelmaa. Tämä navigointimenetelmä voi usein tuntua kivikkoisella tiellä matkaamiselta. Puskette eteenpäin, mutta voi tuntua siltä, kuin olisi monia esteitä. Jos tämä polku ei ole meenestys, sitten useasti vasta lopussa tajuatte, että “Minun olisi pitänyt kuunnella omaa intuitiotani.” Ja kaava toistuu.

Neljännen tiheyden todellisuuden pitäminen hörhöilynä on väärinymmärrys — että teistä tulee vastuuttomia, lennokkaita tai kiintymättömiä. Asia on täysin päinvastoin. Neljännen tiheyden todellisuuden polun navigointi vaatii hyperkeskittynyttä tilaa, jossa ollaan täysin intuition flow-tilassa ja annetaan todellisuuden kehittyä siten kuin sen tarvitseee, vaikka se ei olisi yhtään sitä mitä ego haluaa. Teidän kulkiessanne syvemmälle neljänteen tiheyteen, egon halut muuttuvat heikommiksi, ja niin tämä uusi tila on helpompi navigoida kuin tajuattekaan. Mitä se tarkoittaa, että ollaan “hyperkeskittyneitä ja flow-tilassa?” Paras analogia, jonka voimme teille antaa, on surffaus. Surffaajat eivät voi olla sekaisin. Heidän on pidettävä yllä hyperkeskittynyttä tilaa, muuten he saattavat loukkaantua. Mutta tämä hyperkeskittynyt tila ei ole mentaalinen. Kuten olemme sanoneet, se on tila, jossa mieli, sydän ja intuitio ovat integroituneita. Tämä yhdistetään perustavanlaatuiseen kontrollista irtipäästämisen mielentilaan. Se on äärimmäinen integraation ja luottamuksen tila, joka siirtää tietoisuutenne egon ylivallan ulkopuolelle. Jos ego tai mieli yrittää ottaa kontrollin, surffilaudalla kaatumisen todennäköisyys on suuri.

Kun Orionin sivilisaatio oli nuori, ihmiset olivat kovasti mielen ylivallan alla. Tämä jäykkyys piti heidät lukkiutuneina vanhoihin käyttäytymismalleihin, jotka kärjistivät heidän polarisaatiotaan. Kun värähtelytaajuuden siirtymä korostui yhä entisestään, kävi liian tuskalliseksi ylläpitää mielen ylivaltaa. He hiljalleen alkoivat päästää irti. Kun he tekivät niin, he löysivät kokonaan uudenlaisen olemisen tavan, joka perustui mielen, sydämen ja intuition integrointiin. Mitä enemmän he antautuivat ja luottivat tähän olemisen tilaan, sitä enemmän he kokivat syvällä sisimmässä olevien haavojen parannusta. Tämä on uskonloikka, johon tällä kortilla viitataan.

Teitä pyydetään päästämään irti samalla tavalla, kuin Orionin perhe teki muinaisina aikoina. Todellisuutenne kontrollointi vanhalla tavalla ja egon johtoasemassa pitäminen muuttuu vaikeammaksi ja vaikeammaksi. On aika päästää irti ja surffata kosmoksen viisaita energioita, mutta integroidun tietoisuuden hyperkeskittyneisyydellä. Askel askeleelta sallitte itsenne sulautua todellisen tietoisuutenne energeettiseen aaltoon. Näin tehdessänne tunnette avaruusolento- ja ulottuvuuusystävänne surffaamassa samoja aaltoja kanssanne.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal Holt

Yksi vastaus artikkeliin ”Kortti helmikuulle 2024: Uskonloikka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.