Tuntemattoman olennon jättiläiskäsi löydetty Perusta

Kun paikallinen asukki ja hänen ystävänsä olivat tutkimassa tunneleita eteläisessä erämaassa heidän kotinsa lähellä, he löysivät eriskummallisen ”avaruusolennon” käden jolla on vain kolme pitkää ja ohutta sormea, sekä pitkulaisen humanoidin pääkallon.

Vaikka on helppoa kutsua ”avaruusolennon” kättä väärennökseksi, artifaktin näki  HiddenIncatours:n tutkija Brian Foerster henkilökohtaisesti jokin aika sitten Perun Cuscossa.

Foersterille ja hänen tiimilleen esitteli löydöstä Cuscossa elävä paikallinen. Hän ei halua myydä artefaktia, sillä hän haluaa selvittää mikä tässä on kyseessä.

”Avaruusolennon” käsi

Röntgenkuvat ”kädestä” näyttävät jokaisella kolmella sormella olevan kuusi luuta, kun ihmisen sormissa on kolme luuta. Kuten kallon kanssa, lääkärit Cuscossa ovat määrittäneet että tämä ei ole ihmisen käsi, vaan se on luuta ja nahkaa. He eivät kyenneet määrittämään mikä elämänmuoto oli kyseessä.

”Avaruusolennon” kallo

Kallo röngtenkuvattiin ja tutkittiin lääkärien avustuksella Cuscossa, jotka sanoivat että selkeästi kyseessä ei ole ihmisen kallo, vaan jonkinlainen muu elämänmuoto. Kallo koostuu luulsta ja jonkinlaisesta nahasta. Suunnitelmissa on radiohiilen ja DNA-testien avulla määrittää sen ikä USA:ssa vuoden 2017 alkupuolella.

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.