Tutkimus: rokotetuilla edessään ADE-vammat ja kuolemat

Yli vuoden ajan asiantuntijoiden kuten tri. Sherri Tenpenny tekemä tutkimus on tuonut päivänvaloon yhä kasvavan huolen vasta-ainevaikutuksesta (“Antibody Dependent Enhancement”, ADE), ilmiöstä jossa rokote tekee taudista paljon pahemman virittämällä immuunijärjestelmän potentiaalisesti kuolettavaan ylireaktioon. Ilmiö tunnetaan myös nimellä “hypertulehdusvaste” tämän jälkeen esiintyvistä infektioista. ADE on hyvin tunnettu ilmiö koronavirusrokotteilla, joita on testattu eläinkokeissa. Iso kysymys on: esiintyykö sitä ympäri maailmaa rokotetulla 2.4 miljardilla ihmisellä.

OurWorldInData.orgin mukaan 31.7% maailman populaatiosta on saanut yhden tai useamman rokotteen. Se on arviolta 2.4 miljardia ihmistä.

USA:ssa, CDC:n mukaan, 199 miljoonaa ihmistä on saanut ainakin yhden rokotteen.

Kaikki 2.4 miljardia ihmistä, jotka ottivat rokotteen, ottivat kuolettavan, turvalliseksi osoittamattoman kokeellisen hoidon, joka tarkoituksella on suunniteltu sisältämään piikkiproteiinibioaseita, tai mRNA-rokotteiden tapauksessa, ohjeita keholle jolla valmistaa noita piikkiproteiinibioaseita.

Näin globalistien pakottama rokotekansanmurha on onnistunut piikittämään arviolta kolmanneksen maailman ihmisistä biologisella aseella, jonka tiedetään hyvin aiheuttavan vahinkoa ja kuolemaa.

Ja kuitenkin kysymys on edelleen: miten moni näistä ihmisistä kuolee rokotehaittoihin kuten ADEen?

Uusi tieteellinen tutkimus, joka on julkaistu Journal of Infectionissa, vaikuttaa tarjoavan selkeää näyttöä siitä, että ympäri maailmaa annetut rokotteet tulevat, epäilemättä, aiheuttamaan ADE-vaikutuksia ihmisille, kun he altistuvat deltavariantille ja muille koronavirusvarianteille. Tutkimuksen otsikko on Infektiota pahentavat anti-SARS-CoV-2 vasta-aineet tunnistavat sekä alkuperäisen Wuhan/D614G variantin että Deltavariantin. Potentiaalinen riski massarokotuksille?

Perinteisen virologian ja epidemiologian kantilta kirjoitettu tutkimus selittää, että vaikka tämänhetkiset rokotteet (jotka perustuvat alkuperäiseen Wuhanin D615G-varianttiin) tarjoavat jonkinlaista immuniteettia alkuperäistä virusta vastaan, niillä on valitettava sivuvaikutus: “infektiota pahentavien vasta-aineiden” kiihdytys, jotka ylireagoivat deltavariantin tartuntoihin. Se mitä paperi kuvaa on klassinen ADE, eli hypertulehdusreaktio joka tappaa henkilön heidän “viritetyn” immuunijärjestelmänsä ylireagoidessaan uusiin tartuntoihin.

Tutkimus toteaa, “deltavarianttien ADE on nykyisten rokotteiden potentiaalinen riski” ja jatkaa sen mekanismin kuvaamista millä ADE syntyy:

Molekyylimalleja käyttämällä me näytämme, että vahvistavilla vasta-aineilla on suurempi affiniteetti deltavarianttiin kuin Wuhan/D614G variantille. Me näytämme, että vahvistavat vasta-aineet vahvistavat piikkiproteiinin kiinnittymistä isäntäsolun solukalvoon kiinnittämällä N-terminaalialueen (NTD) rasvakuljettimen mikroalueisiin… mikä edistää sitä, että vasta-aineiden affiniteetti näyttää selvästi lisääntyneen. Näin ADE voi olla huolenaiheena ihmisille, jotka saavat alkuperäisen Wuhanin varianttiin perustuvan rokotteen piikkisekvenssin (joko mRNA tai virusvektori).

Tutkimus jatkaa sanomalla, että alkuperäiset rokotteet tulisi hylätä ja korvata uusilla “toisen sukupolven” rokotteilla, jotka on suunniteltu hyökkäämään deltavariantin antigeenejä vastaan.

Tottakai siihen mennessä kun tämä on tapahtunut, uusia variantteja kiertää jo ympäriinsä jotka uhkaavat samoja ihmisiä, kun otetaan huomioon että laajalti ympäriinsä kiertävän viruksen aikaan ihmisten rokottaminen käytännössä antaa virukselle evolutionaarista painetta luoda uusia rokoteresistenttejä muotoja, joita rokotetut tuottavat kehoissaan (kuten Geert van den Bossche on toistuvasti varoittanut). Huolimatta siitä miten monta rokotetta maailman populaatiolle on annettu, virus tulee aina mutatoitumaan uudenlaiseen muotoon, mikä heikentää rokotesuojaa.

Ainoastaan luonnollinen immuniteetti — laajan spektrin “yleinen” immuniteetti — voi pysäyttää pandemian. Rokotteet eivät koskaan voi pysäyttää COVID-mutaatioita, -infektioita tai -tartuntoja siitä yksinkertaisesta syystä, että rokotteet eivät näe tulevaisuuteen. Jopa CDC myöntää, että he eivät voi ehkäistä infektiota tai tartuntaa.

Vaikka rokottaminen lopetettaisiin nyt, miljardia ihmistä voi kuolla seuraavan 36 kuukauden aikana rokotteiden aiheuttamiin haittoihin

On kriittistä ymmärtää, että vaikka COVID-rokottaminen pysäytettäisiin tykkänään nyt, 2.4 miljardia ihmistä on jo saanut rokotteen, ja on aivan mahdollista että miljardi ihmistä tai suurempikin määrä voi kuolla ADEen, piikkiproteiinin aiheuttamiin sydänvaurioihin, piikkiproteiinin aivoissa aiheuttamaan “hullun lehmän tautiin” tai johonkin muuhun COVID-rokotteen tuhoisaan vaikutukseen.

Yksistään USA:ssa 20%:n kuolleisuus rokotetuilla tekisi 40 miljoonaa kuolemaa, joita tapahtuu eniten sinisissä kaupungeissa ja osavaltioissa, joissa vasemmalle nojaavat tottelevat kovasti auktoriteetteja heidän antaessa vapaaehtoisesti kehonsa kuolettavaan lääketieteelliseen kokeeseen “tieteen” nimissä. Et välttämättä ole tajunnut, että käytännössä koko demokraattipuolue USA:ssa on olennaisesti lupautunut rokotteenjälkeiseen elintenluovutukseen, ja samaan aikaan heidän elimensä täyttyvät piikkiproteiininanopartikkeleista, niin että kukaan ei kaipaa muutenkaan heidän elimiään.

brighteon.com/12909292-5cde-4416-a067-09137bf4700b

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

  Artikkelin julkaissut Natural News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.