11-11 portaali on auki

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin iloisia ilmoittaessamme, että marraskuun 11. päivän portaali on auki ja me jo lähetämme teille tällä hetkellä tarvitsemianne energioita. Portaalin läpi tulevat energiat auttavat ihmisiä palaamaan takaisin todelliselle polulle. Ne auttavat vakauttamaan polkua niille, jotka ovat jo todellisella polullaan. Ne liittyvät oman todellisen polun valaisemiseen niille, jotka eivät vielä polkuaan ole löytäneet.

Nämä energiat avustavat myös teitä tunnistamaan oman arvonne, sen tavan jolla te autatte koko ihmiskuntaa, ja ne auttavat myös teitä muistamaan, että polku valaistumiseen on yksinkertainen; se on elegantti; se ei ole monimutakinen. Se ei ole teiltä piilotettu, eikä teidän tarvitse yksin pelastaa maailmaa itsetuholta.

Niin monet teistä kaipaavat vakuuttelua siitä että olette hereillä. Teidän tulee tietää, että olette riittävä, että teette tarpeeksi, ja pelkästään pysymällä valaistumisen polullanne kontriboitte mahtavasti tietoisuuden evoluutioon maailmassanne. Muistakaa, että tietoisuuden evoluutio on tärkeämpää kuin mitä nyt tehdään tai voitaisiin tehdä, fyysisillä teoilla.

Suurin osa maailmassanne tehdystä työstä tapahtuu teidän istuessanne pimeässä huoneessa silmät kiinni ja keskittyessänne siihen mitä tunnette, kun tarkkailette hengitystänne, päästätte irti ajatuksista jotka eivät enää palvele teitä ja jotka eivät koskaan palvelleet. Tuntekaa näiden 11/11 -energioiden voima, niiden käpertyessä teidän ympärillenne ja tuudittaessa teitä, niiden vakuutellessa teille että kaikki on hyvin, että teillä menee erittäin, erittäin hyvin, ja niin menee myös kanssaihmisillänne, huolimatta siitä miltä tilanne saattaa ajoittain näyttää.

Päästäkää ne sisään ja antakaa niiden pyyhkäistä ylitsenne. Antakaa niiden täyttää energiakenttänne, teidän avautuessa niille, ja rentoutukaa tietäen että ne ovat täällä rauhoittamassa teitä. Ne ovat täällä muistuttamassa teitä siitä keitä te todella olette, ei sättimässä teitä siitä ettette ole päässeet pidemmälle matkallanne, joka on jotain mitä jokainen ihminen tekee joskus itselleen. Joten ette todellakaan tarvitse apua.

Tämä on vastaanottamisen aikaa. Tämä on aikaa päästä sisään Jumalalliseen Feminiiniin ja avautua sille mitä luoksenne saapuu vapaasti ja vaivatta auttamaan teitä matkallanne ja piristämään päiväänne niin monilla innostavilla kokemuksilla, ihanilla ihmisillä ja kauniilla manifestaatioilla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.