Kolme UFO-havaintoa Skotlannista

Kolme erillistä UFO-havaintoa sattui 18 mailin sisään yhden kuukauden aikana. Mystiset havainnot on raportoitu MUFONille.

Tullibodyssa kolmionmuotoinen esine havaittiin maaliskuun 26. päivänä. Silminnäkijä kävelytti koiraansa kun tämä huomasi oranssin värisen valon tulevan lounaisesta suunnasta suoraan kohti.

Päällimmäinen ajatus oli kiinalainen lentolamppu, mutta hän muutti suuntaansa kun huomasi sen liikkuvan liian nopeasti. Joten hän ajatteli sen olevan meteoriitti, mutta se oli kirkkaan oranssi, ja koostui kolmesta pienestä kolmiosta jotka olivat kiinni toisissaan.

Hän katseli sitä kunnes se katosi pilvien sekaan. Hän jatkoi matkaa ja toinen samanlainen UFO ilmaantui samanlaisesta suunnasta.

Mystinen kappale liikkui kohti äänettömänä, jälkiä jättämättä, eikä mitään valoja vilkkunut. Toinen näytti aiemmalta, kiihdytti hieman ja jätti samanvärisen jäljen. Jälki pysyi samassa paikassa ja siitä jäi pieni oranssi piste taivaalle ennen sen katoamista pilviin.

Tarkkasilmäinen silminnäkijä uskoo tämän selitettävän loogisesti.

Silminnäkijän puhelin oli rikki, siksi hänellä ei ole todisteita tapahtumasta, muu kuin oma kuvauksensa. Hän on miettinyt sitä mitä hän näki tuolloin. Tapaus sattui 20.30 ja raportoitiin MUFONille maaliskuun 29. päivä.

Toinen UFO-havainto sattui kolme päivää myöhemmin, 18 mailin päässä Cumbernauldista.

Jotkut sanovat nähneensä tämän havainnon Lanarkshiressa tiistaina, maaliskuun 23. päivä hieman kello 21:00 jälkeen, ja se raportoitiin MUFONille samana päivänä.

Silminnäkijän onnistui kuvata tämä video. Siinä näkyy valkoinen, vilkkuva valo, joka silminnäkijän mukaan pysyi taivaalla yli kaksi tuntia, mutta video kestää vain kolme minuuttia.

Kolmas havainto sattui keskiviikkona huhtikuun 21. päivä. Silminnäkijä väitti nähneensä UFOn liikkuvan pohjoisesta itään ja sitten vaihtaneen suuntaansa takaisin pohjoiseen ennen katoamistaan. Kaksi pientä esinettä vilkkui sen edellä.

Tapaus raportoitiin MUFONille samana päivänä. Videosta näkyy valkoinen vilkkuva valo taivaalla, ja se näyttää tulevan eräänlaisesta aluksesta, joka ei kuitenkaan näy videolla kunnolla.

Artikkelin julkaissut Alien UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.