Avaruusaluksien ominaisuudet

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Seuraavaksi meillä on lupa antaa vähän tarkempia tietoja avaruusalusten ominaisuuksista.

SUOJAKENTTÄ aktivoidaan kun halutaan suojautua avaruudessa törmäyksiltä, esim. kivien ja avaruuspölyn kanssa.

SUOJAKENTÄN VAIKUTUS neutraloi kohteen vauhdin, jolloin kohde pysähtyy tai sen liikesuunta kääntyy muualle. Ilmakehässä kohde putoaa tai liikesuunta kääntyy muualle. Jos kuitenkin jonkinlainen törmäys tapahtuu, suojakenttä lieventää/pehmentää sen vaikutusta. Fyysisten materiaalien törmäysuhka on vain fyysisellä tasolla. Suojakenttä ulottuu tehosta ja tarkoituksesta riippuen 2cm-50cm. Jos halutaan, se vaikuttaa myös sähkö- ja patterilaitteisiin niin, että se katkaisee sähkön tai muiden aaltjen kulkemisen, jolloin mm. auton moottori sammuu aluksen ollessa lähettyvillä. Suojakenttä vaikuttaa henkisille tasoille, ja magneettikenttä voi taas suojaamattomana vaikuttaa sähkölaitteisiin häiritsemällä niiden aaltojen kulkemista.

Suojakentän ja energiatyypin yhteisvaikutuksesta johtuen voidaan hämärtää aluksen ääriviivoja, esim. suojakentän ja viheraurinkopaneelien yhteisvaikutuksesta muodostuu vihertävä hohdee alusten ympärille. Vihertävää valoa voidaan puhdistaa puhtaan valkoiseksi tai lisätä vihreyttä.

Vaihtelevat valot saadaan aikaan, kun käytetään ilmakehässä magneettivoimaa. Rikistä saadaan keltaista ja vedystä sinertävää (tähtitieteen mukaan paljain silmin katsottuna vihreä ja valokuvissa punainen) sekä rautaoksideista punaista väriä hohteeseen.

Vaihtelemalla näden hiukkasten suhdetta toisiinsa saadaan eri värisävyjä. Hiukkasten määrä säätelemällä suojakentän alueella saadaan kutakin väriä vahvistetuksi ja haihdutetuksi (plasmasalamatyyppien, esim. pallosalama, väritykseen vaikuttavat samat hiukkaset mutta laajemmalti ja monimutkaisemmin). Hohde tulee esiin kun suojakenttä on aktivoitu.

Koko alus saadaan näkymättömäksi kolmella tavalla:

Tapa 1: Saamalla suojakenttä reagoimaan ympäristönsä energiatyyppien mukaisesti.

Se mukailee energiatyyppejä niin hyvin, että alus tuntuu katoavan silminnäkijöiden edessä. Alus voi näin huoletta siirtyä paikasta toiseen eikä kukaan näe sitä. Vaikka ihmisen näkötaajuus ei riitä näköhermoyhteyden saamiseksi alukseen, jokin eläin joka rekisteröi ympäristöä toiisenlaisella näkötaajuudella, kuin mitä ihminen näkee, voi havaita aluksen. Alus on kuitenkin läsnä ja sitä voi melkein koskettaa, mutta ihminen ei sitä näe. Alus voidaan samalla tavoin piilottaa eläimiltä, kunhan sovelletaan tekniikkaa, joka huomioi niiden näkötaajuuden. Tätä tapaa käytetään yleensä ilmakehässä.

Tapa 2: Säädetään tasoa korkeammaksi kuin mitä havainnon tekijän taso on.

Tässä suojakentän voimasykkeen impulssitaajuutta lisätään niin paljon, että suojakentän koostumus muuttuu niin paljon hienommaksi, ettei alusta voida havaita sen sisällä. Tässä taas on kiinnitettävä huomiota havaitsijan yksilölliseen kykyyn käyttää eri näkötaajuuksia. Tämä koskeee niin eläimiä kuin ihmisiä. Alus ei ole läsnä saalla tasolla eikä sitä voi koskettaa. Tässä myös voidaan siirtyä paikasta toiseen ja tasolta toiselle. Tätä tapaa sovelletaan ilmakehässä ja avaruudessa.

Tapa 3: Alus ylittää valon nopeuden.

Tällöin valon fotonien hiukkasaaltosuhde muuttuu niin paljon, että havaitsija ei saa mitään kuvaa aluksesta, mutta tässä alusta ei voida pitää paikallaan, vaan on sen pysyäkseen näkymättömänä todella liikuttava ylivalonnopeudella. Tässsä tilassa voidaan kulkea eri paikoissa, tasoilla, ulottuvuuksilla ja rinnakkaistaajuuksilla. Aluksen voi lukita kuhunkin em. alueeseen, kun alus sen jälkeen pysäytetään.

Terveisin GALAKTISEN LIITON JÄSENET Seurukselta & HIRAROS

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.