Kortti kesäkuulle 2022: Tietoisuuden Valo

Kuukauden kortti — kesäkuu 2022

Kortti #105 | Orionin Valo (Tuleva, kolmas aikakausi) | Tietoisuuden Valo

Viime kuun kortin tekstissä (#89 Avoin Kontakti) Sasha puhui “pienistä raoista, jotka ovat kuin murtumia suojissa” joita alkaa ilmestyä, ja siitä miten tärkeitä nuo raot ovat. Me haluamme jatkaa tällä teemalla, koska se suoraan liittyy siihen miten me voimme soveltaa tuota energiaa tässä kohtaa Maapallon evoluutiota.

Viimeisen kahden vuoden ajan sivilisaationne on kohdannut pandemian, sotia ja planetaarisia ja paikallisia tragedioita ennennäkemättömällä tahdilla. Tämä intensiteetti ei ole sattumaa. Se on, itse asiassa, nykyisen planetaarisen syklinne energian kulminoituma, jossa polariteetti, keskittyminen omaan itseen, kilpailu ja yleiset kolmannen tiheyden teemat ovat olleet dominantteja. Evoluution energian siirtyessä planeetallanne integratiivisempaan, epäitsekkäämpään ja yhtenäistävämpään sykliin, se ei tapahdu yhdessä yössä. Epäharmoninen energia, uskomusjärjestelmät ja pelko individualiteetin menettämisestä täytyy puhdistaa suuressa puhdistuksessa, joka käynnistää paranemissyklin. Tämä puhdistus näyttää erilaiselta kullekin henkilölle ja kulttuurille. Mutta tällä hetkellä maailmassanne kukaan ei pääse tätä puhdistusta pakoon — koettiinpa se sitten henkilö- tai kollektiivitasolla, tai molemmilla.

Kuten muinaiset orionilaiset oppivat, tämän tyyppiset puhdistukset ja lajien kriisit luovat energeettisen väylän. (Zetoille syvä epätoivon tunne sai aikaan tämän väylän.) Maapallolla te koette tämän väylän äärimmäisenä mentaalisena, emotionaalisena ja joskus fyysisenä väsymyksenä. Syvät pelkonne, kollektiivisella tasolla, eivät ole tulleet tunnustetuiksi voimaannuttavalla tavalla. Näkemyksenne siitä mitä maailman “tulisi olla” ei sovi siihen mitä se itse asiassa ON juuri nyt. Te näette, että omat uskomuksenne siitä miten maailman tulisi maata ovat luoneet illuusiotodellisuuden, joka estää teitä kohtaamasta omia varjopuolianne. Tuo korttitalo, joka on edustanut kolmannen tiheyden todellisuutta, on nyt romahtamassa. Älkää vaipuko epätoivoon! Tämä on normaalia kaikille lajeille, jotka ovat siirtymässä kolmannesta tiheydestä neljänteen.

Joten palataan takaisin tähän ideaan raoista panssarissa. Ensinnäkin, muistakaa miksi tämä metaforallinen panssari on alunperinkään luotu — jotta teidät voitaisiin pitää keskittyneitä erottelevaan kolmannen tiheyden todellisuuteen, jotta oppisitte ja kasvaisitte tuosta kaikkein haastavimmasta paikasta. Kun erotteleva, illusionaarisen kolmannen tiheyden todellisuuden kulissin ylläpitämisestä aiheutuva uupumus kasvaa, huomaatte että ette voi jatkaa enää tuon raskaan panssarin mukana kantamista. Ehkäpä ilman että tajuattekaan, alatte hiljalleen päästää siitä irti pala palalta. Kun teette niin, se on kuin alkaisitte nähdä betoniseinässä murtumia. Lopulta valo paistaa toiselta puolelta. Kun näette vlon, se muuttuu magneetin kaltaiseksi. Valon puoleensa vetäminä te teette mitä tahansa kokeaksenne enemmän sitä. Pian opitte, että ainoa tapa kokea se ja muuttua yhdeksi sen kanssa on luoda suurempia rakoja panssariin. Jossain kohtaa valoon palaaminen muuttuu paljon vahvemmaksi impulssiksi kuin panssarin koossa pitäminen. Tämä on tila jossa olette nyt — polun haarassa jossa vastustuksenne (panssari) ja integraationne (valo) kohtaavat. (Ego ei tajua, että valo on sekä valon että varjon integroimista. Ehkäpä voimme sanoa, että tämä on leikin laskua egon kustannuksella!)

Tämän kortin energia tänä aikana pyytää teitä havainnoimaan panssarinne ja näkemään miten se estää teitä avautumasta integratiivisen Itsenne valolle (puhtaalle tietoisuudelle). Mitä voisitte tehdä auttaaksenne avautumaan valolle itsessänne? Joskus se tarkoittaa tuskallista luopumista siitä, mistä olette pitäneet kiinni menneisyydessänne. Vanhojen suojelevien tapojen taakse jättäminen lopulta liittää teidät yhteen oman olemuksenne valon kanssa. Antakaa itsenne käyttää hyödyksi panssarin mielikuvaa, jota olette käyttäneet suojananne, joka lopultakin riisutaan ja näin tämä altistutte integratiivisen valonne kirkkaudelle.

Tässä kuussa viisi Orionin mestaria kolmannelta aikakaudelta (heränneiden aika) tulee tarjoamaan energiaansa teille kaikille, jotka sitä pyytävät. Me rohkaisemme teitä hyödyntämään Orionin mestarien tukea, sillä tämä valinta luopua panssarista on eräs kaikkein tärkeimmistä valinnoista jonka voitte tehdä henkilöinä ja lajina. Se on asteittainen prosessi, mutta ajan mittaan te kylvette oman tietoisuuden valonne lämmössä, ja raskaan panssarin muisto tulee saamaan teidät pohtimaan sitä miten teillä koskaan riitti tarpeeksi energiaa sen rahtaamiseen mukana! Oman integratiivisen tietoisuutenne valo on ainoa mitä koskaan tarvitsette — itse asiassa, se on kaikki mitä te OLETTE.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.