Eliitin pedofilia pyrkii normalisoimaan aikuisten ja lasten välisen seksin

Todistus entiseltä Illuminatin kouluttajalta Svalilta, johon olen viitannut aiemmissa artikkeleissani, mm. Lucifer-sarjassa, tarjoaa hyvän kontekstin ymmärrykselle Illuminatin struktuurista ja niistä keinoista, joilla he pyrkivät saamaan lisää valtaa planeetalla. Hän paljastaa, että osa Illuminatin suunnitelmasta on ollut siirtyä salassa hallitsemisesta avoimeen hallintaan erittäin strukturoidulla uudella maailmanjärjestyksellä jossain kohtaa 21. vuosisadalla.

Kuten mainittua aiemmassa artikkelissa ‘Miksi meidän tulee vastustaa Illuminatia juuri nyt’ suunnitelmiin kuuluu vähentää populaatiota hallittavan suuruiseen 500 miljoonaan ihmiseen. Mutta toinen osa yrittää totuttaa maailman hiljalleen heidän filosofiaansa ja okkultistiseen elämäntyyliin, niin että täydellinen Illuminati-haltuunotto — jolla tulee olemaan myös sotilaallinen komponentti — tulee kohtaamaan vähemmän väkivaltaista vastarintaa. Idea on, että uudenlainen okkultistinen filosofia, joka tuodaan esiin, ei tunnu muille ihmisille niin vieraalta. Svali puhuu siitä miten tällainen hidas siedätys tapahtuu:

He rahoittavat koulutuslaitoksia, uskoen, ja aivan oikeutetusti, että nykypäivän nuoret tulevat muokkautumaan heidän koulutuksensa sisällöstä. Tämä vaikutus on hienovaraista, mutta tietyt luokat ovat avautuneet, tai tiettyjä opettajia tuodaan luokkiin, hiljaisten liikemiesten vaikutuksen avulla jotka ovat paiskineet kovasti töitä viime vuosina. Jälleen kerran Illuminaatin johtajien kyyninen pragmatismi tulee esiin, heidän pidellessään näpeissään rahavaltaa; valtaa joka on saatu, valitettavasti, esoteerisilla teoilla ja sopimuksilla saatanan kanssa.

Paikalliset ja kansalliset mediat ovat jo vuosia olleet heidän rahamahtinsa vaikutuksen alla. Minulle opetettiin, että keskivertoihminen tultaisiin hiljalleen ja tietämättään ”siirtämään kohti” yhä suuremman pahuuden ja moraalittomuuden hyväksymistä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on lukea lehteä tai katsoa sen kuvia vuodelta 1950 ja verrata sitä nykypäivänä markkinoilla julkaistuihin; katsoa elokuvaa 50 vuoden takaa (kun John Waynea pidettiin ”actionina”) ja verrata sitä nykypäivän moderneihin kuvauksiin väkivallasta ja henkisyydestä; tai verrata muutoksia moderneissa televisio-ohjelmissa ja nähdä miten medialla on järkyttävä (ja minulle opetettiin myös, että laskelmoitu) vaikutus yhteiskuntaan.

Pedofilia on okkultistisen Illuminatin sisäänrakennettu aspekti, ja sen seurauksena me alamme nähdä hienovaraisia mutta aktiivisia yrityksiä valtavirran mediassa ja populaarikulttuurissa tuoda pedofiliaa esiin lähemmäksi hyväksyttävää ja normaalia.

Lasten seksualisointi

Tähän pyrkimykseen kuuluu ilmiselvä muutos yhteiskunnassamme, jossa yhä nuoremmat ja nuoremmat lapset, erityisesti tytöt, seksualisoidaan, eli puetaan ja esitetään tavoilla joilla heidät nähdään seksuaalisen kiinnostuksen kohteina.

Ei ole yllätys, että Hollywood on tässäkin kärjessä. Nämä pyrkimykset tuodaan esiin hiljalleen, hienovaraisesti, mutta tästä on monia esimerkkejä. Eräs esimerkki on näyttelijä Millie Bobby Brown, joka on niittänyt mainetta Netflix-hitti Stranger Thingsin roolissa, ja W Magazinen jutun mukaan 13-vuotias tyttö on eräs ”todiste siitä, että televisio ei koskaan ole ollut kuumempi” tai ”seksikkäämpi”.

Muotisuunnittelijat ja vaatevalmistajat eivät ole sormi suussa lasten seksualisoinnin kanssa. Vaikka he saattavatkin väittää, että he yksinkertaisesti antavat kansalle sitä mitä he haluavat tai saattavat piiloutua harmittoman ”petkutuksen” taakse, fakta on että lapsia nähdään enemmän ja enemmän julkisuudessa provokatiivisissa vaatteissa ja meikeissä yhä nuorempina ja nuorempina, lisänä kasvava tietoisuus omasta seksuaalisesta viehätysvoimastaan sekä identifikaatio siihen.

Katso tähän liittyvä artikkeli: Nämä kuvat tarjoavat uskomattomia todisteita siitä miten mainosala käyttää naisia hyväksi

Lasten seksualisointia vastaan on julkisuudessakin noussut jotain pientä metakkaa, mutta suurimmalta osin tämä on ollut varsin laimeaa, ja se on aina harkitusti luokiteltu ”ylireagoimiseksi”. Mikään vastustus ei koskaan ole kyennyt saamaan tätä vaikeasti kuvailtavaa agendaa kynsiinsä tavoilla, jotka olisivat kyenneet sitä lopettamaan.

Hämmennys omasta seksuaalisuudesta ja seksuaalinen ristiriitaisuus

Jopa tavallinen kaduntallaaja huomaa, että informaation ja monimutkaisuuden määrä on räjähtänyt yhteiskunnassamme sukupuoli-identiteetteihin ja seksuaali-ilmaisuihin liittyen. Vaikka erilaisten seksuaalisuuden ilmaisujen muotojen hyväksynnässä onkin jotain ilmiselvää arvoa, tuntuu siltä että nämä tietyt tietoisuuden liikkeet ovat kaapattu ja niitä käytetään edistämään yhä suurempaa hämmennyksen ilmapiiriä, ei ainoastaan liittyen yhteiskunnalliseen sukupuoleen, vaan sen lisäksi liittyen myös seksuaalimieltymyksiin ja seksuaaliseen haluun.

Ja tämä hämmennys tuntuu suoraan olevan kohdistettu meidän lapsiimme.

Joachim Hagopian, joka on työskennellyt hyväksikäytettyjen lapsien parissa luvansaaneena mielenterveysterapeuttina ennen kuin hänestä tuli vaihtoehtomedian journalisti, on syventynyt eliitin keskuudessa vellovaan pedofiliaan. Vaikka tämä sävy voi vaikuttaa rankalta, näitä pointteja kannattaa ehdottomasti tutkia syvemmin:

Entinen presidentti Obama ja hänen jenginsä puskivat eteenpäin Common Corea ja sen LGBT-agendaa kurkuistamme alas käyttäen hänen koululaitosjärjestelmäänsä, tieten tahtoen vahingoittaen lapsiamme heti lastentarhasta päästyään kehityksellisesti epäsopivien, seksuaalisesti epäsiveellisten dogmien avulla, jotka ovat olleet vahingollisia, kuormittavia ja hämmentäviä nuorille Amerikan sukupolville liittyen sukupuoli-identiteettiongelmiin, jotka yleisesti ilmenevät hämmennyksenä sukupuolirooleista, sekä seksuaalisuhteissa ja ihmistenvälisissä suhteissa esteinä, jotka heijastelevat normalisoitua kulttuurillista ja seksuaalista patologiaa ja toimintahäiriötä. Obaman statistinen hyökkäys sekä perhe- että vanhemmuusoikeuksia ja uskontoja kohtaan on vain osa eliitin massiivista mielenhallintaoperaatiota, jolla ajetaan tätä pahaenteisen uhkaavaa agendaa.

Artikkelissaan nimeltä ‘Koulutuksen asiantuntija: Common Core -koulutus on sosiaalista manipulointia’  koulutusasiantuntija tri. Duke Pesta kertoo huolestumisestaan:

Esimerkkinä tri. Pesta lainasi kansallisia niinkutsuttuja ”terveys”standardeja, jotka on kehitetty suurelta osin verorahoitteisen aborttijättiläisen Planned Parenthoodin toimistossa, “joka mainostaa lapsillemme terveys- ja seksuaalitaitojen opetusta ain lastentarhasta 12. luokalle asti”, hän selittää. “En tiedä teistä, mutta idea siitä että me aiomme lähettää lapsemme julkisiin kouluihin oppimaan seksuaalitaitoja on äärimmäisen häiritsevää.” Eräs yleisimmistä valituksista on, että lapsilta tullaan vaatimaan “identifioitumista erilaisiin perherakenteisiin” — lue: homoseksuaalisiin ja transsukupuolisiin — ja “antamaan argumentteja sille miksi erilaiset perhetyypit ovat samanarvoisia.”

Radikaalien “terveys-” ja “seksuaaliskeemojen” seuraukset, kun niitä ujutetaan vaikutusalttiisiin nuoriin lapsiin, “ovat vakavat”, tri. Pesta sanoo, huomauttaen että ainoastaan valtion mielipidettä tultaisiin opettamaan. “Enää eivät äidit tai isät pääsisi kouluttamaan lapsiaan kotona heidän seksuaalinäkökulmillaan”, hän sanoo, lainaten kristittyjä ja muiden uskontojen edustajia. “Valtion standardit vaativat, että jokainen lapsi lastentarhassa, ensimmäisellä ja toisella luokalla on mukana näissä harjoituksissa.” Siihen mennessä kun lapsi on kolmannella luokalla, hän jatkaa, he joutuvat esittämään argumentteja ja selittämään miksi “biologista sukupuolta ei ole olemassa.”

Tässä voidaan nähdä sillä heppoisen verukkeen varjolla, että ymmärtämällä ja hyväksymällä ihminen yhteiskunnassa jolla on halut ja identiteetit, jotka eroavat normista, että tapahtuu hyökkäys itse normeja vastaan, ja lasten kyky saada terveellinen ikään liitetty persoona ja identiteetti hajoitetaan. Varmasti tervejärkinen lähestymistapa jättää monimutkaiset ongelmat lapsilta myöhempään elämään, kun he ovat tarpeeksi vanhoja itse arvioimaan niiden yksityiskohtia tukevammalta pohjalta, tuntuu olevan jätetty täysin sivuun ja huomiotta. Tämä herättää epäilyksen siitä, että taustalla on pahuuden agenda, ja että hämmennys nuorten osalta saa tämän näyttämään vieläkin vaikeammalta heille ryhtyä vastarintaan pyrkimyksiä normalisoida yhä äärimmäisempiä ja äärimmäisempiä seksuaalisen ilmaisun muotoja kohtaan kun aikaa kuluu, joka voi johtaa suoraan tai epäsuorasti pedofilian edistämiseen.

Agendan arviointi kokonaisuutena

Ehkäpä kaikki tekemäni oletukset tässä eivät osoittaudu tosiksi; tarkoitukseni on saada kiinnitettyä huomionne näihin mahdollisuuksiin, ja sallia teidän arvioida niitä kokonaisuutena, niin että voitte päättää sopivatko nämä aloitteet hienovaraiseen mutta läpikotaisen tunkevaan agendaan, jota Illuminati ajaa.

Kaikesta huolimatta nämä asiat eivät voi enää pysyä piilossa tai sivuutettuina, erityisesti Tietoisesti Heränneiden ihmisten keskuudessa. Niin vaikeaa kun se onkin osaltaan kohdata tätä informaatiota, niin vihaisia tai masentuneita kuin me saatammekin alunperin olla tämän äärellä, ainoastaan läpikotaisella ongelman tosiasioiden tunnustamisella ja prosessoinnilla tämä informaatio voi muuttua syvemmän empatian voimaannuttamaksi, sellaiseksi joka auttaa meitä paranemaan sisältä sekä parantamaan koko yhteisö ulkoapäin.

Seuraavassa osassa tarkastellaan pyrkimyksiä muuttaa yhteiskunnallisia asenteita pedofiileja itseään kohtaan, sekä pedofilian määritelmää psykologiassa ja juridiikassa.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

 

lue myös:

Saalistajien saalistus: Matka korruptoituneen eliitin mieleen

2 vastausta artikkeliin ”Eliitin pedofilia pyrkii normalisoimaan aikuisten ja lasten välisen seksin”

  1. Tämähän on suoraan venäläisestä trollitehtaasta, jossa väitettiin ”eliitin” myyvän lapsia pederasteille washingtonilaisesta pizzeriasta. Nythän tosin on selvinnyt, että pahimmat pedofiilit ja lapsiparittajat löytyy Trumpin lähipiiristä ja ent työministeri syyttäjänä toimiessaan suojeli näitä miehiä. Jotain rajaa näihin foliohattu juttuihin. Luulisi ihan vakavasti otettavilla ufologeilla olevan vaikeuksia saada sanomaansa kuuluviin ilman tälläisiä soopajuttujakin. Vai onko eksopolitiikka.fi äärioikeiston propagandatorvi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.