Elokuun energiat: Leijonaportti 2020

Seuraavassa kahden suomalaisen kanavointia ja informaatiota elokuun 2020 energioista.

Lyhyttä päivitystä viime viikolla kanavoidusta tiedosta Leijonanportista ja siitä energiasta mitä sieltä on nyt tulossa Maan päälle. Leijonanportin vahvin energia 8.8 – 13.8. Tällä ajalla hyvä luoda itseään tietoisesti uudeksi.

Lyhyesti voisin päivittää tähän tekstimuodossa myös lisää tietoa siitä mitä tuotiin Arcturuslaisten toimesta ohjeeksi nyt, että olisi varsinkin hyvä niiden jotka valotyötä tekevät tuoda mielipiteitään esille ja ajatuksiaan ulos, olivat ne sitten sellaisiakin mitkä aiheuttavat jonkinlaista vastustusta omassa ajatelussa, vain tällöin voi heijastuspintojen kautta nähdä ovatko ne ajatukset totuudellisia ja sitten tehdä korjausliikkeen oikeampaan suuntaan, vain ulkoisten heijastuspintojen ja toisten ihmisten kautta tämän voi nähdä, itse jos pyörittelee sisällään niin ei saa tarpeeksi heijastuspintoja joista katsoa asiaa eri kulmasta.

Jos ja kun kokeekin että jokin asia ei nyt resonoi kun sen tuo ulos, niin sitten tekee korjausliikkeen kohti totuudellisempaa, vain näin voidaan purkaa niitä asioita meistä jotka eivät edusta totuudellisuutta, tuomalla ne näkyviksi.

Leijonanportin energiasta vielä sen verran lisää myös että se tukee nyt vahvasti uuden luomista, se energia itsessään on sellaista joka virtaa nyt tänne Maa-planeetalle että se purkaa vanhaa ja tukee korkeampien aspektiemme tuomista kehoomme. Niin, tuomista, kyseessä on enemmän muistamisen tapainen prosessi, kuin sellasen että tyhjästä luotaisiin jotain uutta, vaan enemmän sitä että tuodaan fyysiseen kehoon läsnä eläväksi se ideaalisin versio meistä itsestämme, se jonka olemassaolosta tiedämme jo monilla tasoilla, jonka näemme unelmissamme tekevän niitä asioita joita rakastamme, sen tuomisesta fyysiseen kehoon läsnäolevaksi. Tämä energia tukee nyt tietoisesti tuota prosessia.

Muistutan tässä myös että nämä asiat ovat vain näkökulmia, eivät mitään absoluuttisia totuuksia, ottakaa ne sellaisina. Nautinnollista kesää sinulle ja muistakaa että meillä on jo kaikki se mitä etsimme sisällämme.

Videolla elokuun energiohin teemoja, kanavointia kristusenergiasta ja monia muita asioita. Videon lopussa kristusenergia-aktivointi/hoito. Video on energialtaan voimakkaasti aktivoiva. Ota videosta se mikä resonoi ja jätä kaikki muu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.