Valtaa ja tulevia tapahtumia

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli valtaa ja tulevaisuuden tapahtumia UFO-kysymykseen liittyen. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Ymmärränkö, että sinun näkökulmastasi, me elämme menneisyydessä?

A: No, se on, taaskin, sanonta. Me olemme täysin eri ulottuuvuudellisessa taajuudessa. Lähin käännös, joka on järkeenkäypää lineaarisen aika-avaruustodellisuuden mielessä, on se että me olisimme kolme sataa vuotta teidän tulevaisuudessanne. Mutta se on enemmän määritelmäseikka kuin mikään muu koska kaikki asiat ovat olemassa yhtä aikaa.

Q: Okei, siitä näkökulmasta…

A: Kyllä.

Q: …voitko kertoa minulle erityisen aikavälin UFO-ilmiön yleiselle ja julkiselle hyväksynnälle ja ymmärrykselle?

A: No, absoluuttisesti vuoteen 2037 mennessä. Monia asioita tulee nousemaan pintaan ennen tuota. Vuosienne 2005 ja 2007 välillä tulee olemaan paljastuksia, ja muistetaan että tämä on se miten aistimme kollektiivisen energian nyt, se miltä se näyttää tällä hetkellä.

Q: Se voi muuttua.

A: Se voi. Vaikka me aistimme, että tämän idean taustalla on paljon liikettä ja näin muutokset voivat olla suhteellisen pieniä. Joten enemmän ja enemmän informaatiota julkaistaan ja ymmärretään ja tunnetaan vuosienne 2005 ja 2007 välillä. Huomaatte, että vuoteen 2012, 2013 mennessä tulee olemaan varsin paljon informaatiota. Vuoteenne 2029 mennessä huomaatte että yleisesti ei ole ketään planeetallanne joka ei olisi tietoinen avaruusolentojen olemassaolosta. Ja vuoteenne 2037 mennessä, planeettanne, yleisesti, tulee todennäköisesti olemaan tarpeeksi korkealla värähtelytasolla jolloin siitä tulee osa, niinkutsuttua, Maailmojen Liittoa.

Q: Lähitulevaisuudessa, ennen vuosia 2012, 2013….

A: Kyllä.

Q: …edistyykö tämän maan tietoisuus siihen pisteeseen, että ehkäistään sotilasvallankaappauksella saatu diktatuuri?

A: Ei tule olemaan diktatuuria. Teidän tulee ymmärtää jotain jota he itse eivät ymmärrä. Ne, joilla olisi halu sellaiseen rakenteeseen ja sellaisen kontrollin aikaansaamiseen, eivät ole ymmärtäneet omaa haluaan ja ovat sen sokaisemia… että sellainen rakenne romahtaisi omalla painollaan lähes välittömästi, heti kun sellainen muodostettaisiin.

Q: Vai niin.

A: Mutta se ei pääse edes niin pitkälle.

Q: Viimeinen kysymys.

A: Kyllä.

Q: Yleisesti, voitko antaa lyhyen tiivistelmän planeettamme nykyisestä valtarakenteesta?

A: No, niitä on varsin monia jotka ovat tekemisissä keskenään ja leikkaavat toisensa. Idea, kuitenkin, on yleisesti, sanotaanko vaikka näin, että valtarakenne on olemassa ainoastaan, pääosin, koska suurin osa ihmisistä planeetallanne on halukkaita jatkamaan antaa omaa valtaansa pois muille. Valta on aina olemassa jokaisen sisällä, mutta idea on, että mitä enemmän te, kaikki te, alatte määritellä uusiksi sen mitä valta tarkoittaa, silloin on helpompaa luonnolliselle valtarakenteelle alkaa korvata keinotekoista olemassa olevaa valtarakennetta.

Suurin osa teistä jo tietää, että keinotekoiset valtarakenteet toimivat suurimmaksi osaksi kontrolloimalla sitä mitä te nimitätte valuutaksi, ja sen mitä te nimitätte teknologiaksi, ja niiden kontrolli mahdollistaa henkilöiden luoda tilanteita ja olosuhteita, joiden vaikutuksesta hidastetaan sitä että suurin osa henkilöistä kykenee ymmärtämään, että heillä on kyky päästä kiinni kaikkeen valtaan mitä he tarvitsevat. Mutta he eivät voi hidastaa sitä ikuisesti, koska sillä on oma liikemääränsä, kriittinen massa jota ollaan saavuttamassa. Ja näin idea siitä että keskitytään liiaksi olemassa olevaan niinkutsutun poliittisen valtarakenteen ideaan, taloudellisen valtarakenteen ideaan, uskonnollisen valtarakenteen ideaan, teknologisen valtarakenteen ideaan; paradoksi on että keskittymällä niihin liiaksi tulee antaneeksi heille itse asiassa lisää valtaa.

Sen ymmärtäminen mitä todellinen valta on mahdollistaa todellisen vallan idean jakamisen muille, niin että tulevaisuudessa, niinkutsutun valtioelimen idea korvautuu, yksinkertaisesti, organisaatiolla joka mahdollistaa saatavilla olevien energioiden siirtämisen sinne missä niitä tarvitaan. Tavallaan se on pikemminkin kuin verkostoitumisjärjestelmä. Mutta aivan ensimmäiseksi kansanne tulee ymmärtää henkilökohtaisella tasolla, että jokainen on jo niin voimakas kuin hänen tarvitsee olla luodakseen minkä tahansa suosimansa todellisuuden, huolimatta siitä mitä kukaan muu aikoo; koska jokainen teistä on oma todellisuutenne. Mitä useampi tietää tuon, sitä vähemmän todennäköistä on että kukaan kykenisi vaikuttamaan teihin, millään muotoa joka olisi jotenkin liittyvä siihen värähtelytodellisuuteen jonka olette itsellenne pystyttäneet. Onko tämä selvää sinulle?

Q: Ehdottomasti, mutta se johtaa yhteen lisäkysymykseen.

A: Kyllä.

Q: Sanoit rouvalle tuolla että hänen ei tulisi tavoitella, jos ymmärsin oikein, ei tulisi tavoitella toisten ihmisten asenteiden muuttamista.

A: Kyllä, sillä tämä vain vahvistaa sitä samaa asiaa mitä he tekevät teille. Idea on, että teidän ei tarvitse vahvistaa asenteenmuutosta. Jos ymmärrätte sen mitä todellinen valta on ja säteilette sitä, elävänä esimerkkinä, absoluuttista varmuutta ja luottamusta, silloin ne jotka eivät ole teidän värähtelytasoanne eivät löydä teitä, ja ne jotka eivät ole värähtelytasoanne ja haluavat muuttua, tulevat kykenemään siihen, koska he näkevät teissä esimerkin jota seurata. Tällä tavoin teidän ei tarvitse pakottaa mitään kenellekään.

Q: No, en pakottaisi mitään kenellekään, vaan esittäisin faktat ja informaatiota, eikö se auta voimaannuttamaan muita?

A: Kyllä, mutta idea on, että me myös ymmärrämme, että se pitää tehdä tasapainoisella tavalla, niin ettei edistä pelkoa jota tuo kontrollirakenne haluaa että on olemassa.

Q: Aivan, kiitos.

A: Joten se pitää tehdä yksinkertaisesti tasapainoisella tavalla eikä heitä saa nähdä tavallaan vihollisena. Heitä ei saa tuomita sillä tavalla, eikä vähätellä, sillä silloin vain vahvistatte heidän energiansa tasoa. Mutta informaatio informaationa, ja sitten neuvoja siitä miten käyttää informaatiota, kouluttaa, tasapainottaa, ja voimaannuttaa. Kyllä, kaikin puolin, informaatio on tärkeää. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.