Energioista

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Älkää tuomitko muiden mielipiteitä, sillä ne ovat vain erilaisia näkökantoja. Ette voi tietää kumpi on oikeassa tai väärässä, sillä sisimmässänne voitte sen valita, mikä kuuluu itse kullekin henkilökohtaisesti. Älkää väitelkö, silloin tuhlautuu vain turhaa energiaa, kun sen voi suunnata tärkeämpiin kohteisiin, joista on hyötyä koko ihmiskunnalle.

Jos väittelette, käytätte silloin annettuja energioita vain itsenne hyväksi. Joka saarnaa omaan nimeensä olevansa ainoa, joka on oikeassa, käyttää yhteiskunnan hyväksi tarkoitettuja energioita vain itsensä hyväksi. Miettikää mitä sanotte. Jos joku väittää Sinun sanomaasi vääräksi, se ei voi olla väärä vaan sinun oman todellisuutesi kautta tuleva tieto, joka on oma totuutesi. Toisella se voi olla aivan toisenlainen. Siksi he voivat pitää Sinun tietojasi väärinä.

Kuulkaa, mitä olen teille sanonut, sillä te voitte oppia tästä. Kuunnelkaa kaikkia ihmisiä, sillä he tuovat oikeaa tietoa, mutta se miten he tulkitsevat asioita, on heidän oma näkökulmansa. Miten vastaanotat sen, on sinun oma tulkintasi. Mutta älkää eläkö pelkästään arvailujen varassa, vaan tutkikaa ja testatkaa saamianne tietolähteitä. Se on oikein ja voitte näin paljastaa ne,jotka ovat itse vielä pimennossa, eivätkä tiedä minkälaista tietoa ja mistä lähteistä niitä saavat. Tarkistakaa ne!

On olemassa huiputtajia myös tällä alueella. Olkaa varovaisia ja katsokaa eteenne, mihin kuljette. Teitä tullaan myös täältä testaamaan ja annetaan myös erilaisia energioita. Näin me voimme auttaa teitä eteenpäin henkisessä kehityksesänne. Monien kehitysvauhti moninkertaistuu lähitulevaisuudessa. Se johtuu siitä, että heille annetaan erilaisia energioita, jotka vaikuttavat kunkin kehitykseen yksilöllisesti.

Teidän ei tarvitse pelästyä lisääntyvää plasmasalamoiden määrää (niistä myöhemmin), koska se on osa sitä projektia, mitä teemme ylhäältä käsin. Tarkoituksena on, että oppisitte tekemään todellisuuteen perustuvia havaintoja niistä, eikä pelkästään arvailuja niiden olemassaolosta ja synnystä sekä tarkoituksesta.

Tarkkailkaa tähtitaivasta, sillä löydätte vielä paljon uusia asioita, mistä teillä ei vielä ole aavistustakaan. Niiden ilmiöiden olemassaolo, synty ja tarkoitus paljastuvat teille aikanaan kun kehitytte. Olkaa pian valmiita, sillä teille on annettu jo tilaa uuteen asuinpaikkaanne, johon ne, jotka ovat valitut, pääsevät aikanaan. Se tila, johon pääsette, on varta vasten teille valmistettu ja olette tervetulleita meidän kanssamme samaan työkenttään, missä olemme jo toimineet. Pääsette Liiton yhteyteen toimiviksi yksilöiksi. Teille on jo jaettu tietyt paikat Liiton alueella.

Energisin terveisin Galaktisen Liiton jäsen Seurukselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.