Käärmeen muotoisia esineitä Britannian taivaalla

Ystäväni ja minä kävelytimme koiriamme ulkona noin kuuden aikaan illalla. Elämme pienessä kylässä nimeltä Crewe Cheshire. Kävelimme läheisellä The George -leikkikentällä huhtikuun 14. päivänä 2017.

Ystäväni otti kuvia taivaasta ja pilvistä, koska siellä oli paljon erimuotoisia pilviä, kun hän havaitsi jotain mikä näytti hullun pilotin lentämän koneen jättövanoilta.

Kuitenkin zoomatessamme kuvaa huomasimme että se ei mitenkään voisi olla jättövana. Taivaalla oli monia koneita, ja niiden jättövanat olivat täysin erinäköisiä tähän verrattuna, ja ne katosivat tuuleen nopeasti.

Aina kun taivaalla näkyi jättövana, sen edessä näkyi selvästi lentokone.

Tämä nauhan muotoinen matoesine pysyi taivaalla muuttumattomana yli kolme minuuttia ennenkuin se katosi kokonaan!

Kun pääsin kotiin, kirjoitin ”sky snake” Googleen ja välittömästi löysin samankaltaisia anomalioita, mutta kuitenkaan ei mitään selitystä sille mikä ilmiö on.

Olen kysynyt tuntemiltani piloteilta mallikoneryhmissä Facebookissa ja he ovat sanoneet, että he eivät koskaan ole nähneet mitään tämänkaltaista, ja heidän mielestään kyseessä ei ole jättövana.

Jokainen (käärmeen) pää on saman muotoinen. Ei näkynyt mitään aluksia, helikoptereita, droneja, lentokoneita tai minkään muunkaan tyyppisiä Maassa valmistettuja aluksia tämän lähellä.

Lisäksi asiassa on alueita, jotka näyttävät olevan littanoita verrattuna muihin, lähes kuin korkkiruuvilla oleva nauha, mikä muistuttaa matoa.

Tämän jutun koko on täytynyt olla useita maileja, kuten kuvasta näkyy. Tämä ei ole kuva-artifakti; tämä oli todellakin taivaalla. Olen ladannut kuvat MUFONille tapausnumerolla 84223. Apua tunnistamisessa arvostetaan.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Käärmeen muotoisia esineitä Britannian taivaalla”

  1. Käärmehän liittyy paholaiseen,.ei ihmekkään että näinä aikoina näkyy monenlaista ilmiötä taivaalla.Elämme mitä ilmeisimmin lopunaikoja ja korona myös kaikkine tulevine lisineen kuuluu niihin.Näette merkkejä taivaalla,siitä tiedätte että loppu on lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.