George Bush vanhempi groomasi pikkulapsia

Kongressiedustaja Cynthia McKinney paljasti naisista ja lapsista käydyn ihmiskaupan USA:n valtion toiminnassa. Nykypäivänä lisää infoa vuotaa jatkuvasti esiin ja tämän johdosta globaali eliitti pitää tätä ”salaliittoteoriana” ilman, että he ottavat koskaan edes kantaa paljastuneisiin todisteisiin.

McKinney grillasi Donald Rumsfeldia DynCorpin mukanaolosta naisten ja lasten ihmiskaupassa. (lähde) Ei ollut kovinkaan suuri yllätys löytää faktoja siitä, että James Grazioplene, korkea-arvoinen armeijan eläköitynyt Pentagonissa työskennellyt kenraali, joka toimi DynCorpin varatoimitusjohtajana, sai syytteet usean lapsen raiskaamisesta. Vuodesta 2016 eteenpäin on ollut kymmenen nykyistä ja entistä USAlaista pormestaria joita on syytetty lapsiseksirikoksista.

Korruptio tuntuu kulkevan vallan kanssa käsi kädessä, ja eräs viimeaikaisimmista esimerkeistä on kardinaali George Pell, josta tuli korkea-arvoisin Vatikaanin viranomainen, jota on syytetty lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen esimerkki tulee NBC:n uutisraportista, joka vihkaili että Hillary Clinton on mukana massiivisessa pedofiiliringissä sisäministeriön keskiössä, ja kun entinen nebraskalainen poliisivainen Kathryn Bolkovac, joka on toiminut YK:n rauhanturvaajana ja työskennellyt DynCorpille, sai tietää eliitin tasolla tapahtuvasta ihmiskaupasta, jossa YK on mukana, sisäministeriö ja armeija paljasti totuuden.

Kuvittele  jos tällainen informaatio pääsisi otsikoihin. Jos se pääsisi, se olisi välittömästi sivuutettu ”salaliittoteoriana”. Valitettavasti tällainen esitetään salaliittona, siksi että, mielestäni, suurin osa osakkeenomistajista ja näiden verkostojen päämiehistä on myös mukana tällaisessa toiminnassa.

Eräs viimeisimmistä tällaista tietoa tarjoavista on tohtori Steve Pieczenik, entinen sisäministeriön virkamies ja Harvardissa koulutuksen saanut psykiatri, jolla on tohtorintutkinto kansainvälisistä suhteista MIT:sta. Hän on ollut monenlaisissa rooleissa USA:n politiikassa, mm. Henry Kissingerin, Gerald Fordin, Jimmy Carterin, Ronald Reaganin ja George H.W. Bushin alaisuudessa. Hän on työskennellyt useille eri virastoille, myös CIA:lle, ja hän on eräs urheista valtion sisäpiiriläisistä. (lähde)

Kaiken näiden todisteiden lisäksi, mm. informaation joka mainittiin yllä, useiden eri asiantuntijoiden silminnäkijätodisteet ovat myös tärkeitä.

Eräässä Steven viimeisimmistä videoistaan hän paljastaa entisen työnantajansa, George H.W. Bushin, kun hän toimi valtion virkamiehenä.

Hän kertoo,

Se on ollut hillitöntä valtiossamme, jos muistat vanhemman Bushin, hänellä oli kokonainen ryhmä nuoria espanjalaispoikia joita hän groomasi ja joiden kanssa hän vetelehti. Samaan aikaan Hillary ja Bill Clinton ystävänsä Epsteinin kanssa menivät Bahamalle ja he käyttivät hyväksi nuoria tyttöjä ja poikia seksuaalisiin nautintoihin, mutta mitään ei tehty sille että Jeffrey Epstein oli syyllistynyt ja tuomittu tuosta rikoksesta.

Epsteinia koskevissa uusimmissa uutisissa liittovaltion tuomari Kenneth A. Marra julisti, että vuoden 2008 liittovaltion syyttäjä Alexander Acostan puolustus Jeffrey Epsteinin oikeusjutussa oli laiton. Epstein on läheinen sekä Clintonien kanssa että kuningasperheen kanssa, sekä muiden vallassaolijoiden kanssa. Niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 2007 häntä syytettiin suuren, kultin kaltaisen alaikäisten tyttöjen verkoston pyörittämisestä — nuorten naisrekrytoijien avustuksella — pakottaakseen heidät harrastamaan seksiä hänen merenrantahuvilassaan Floridassa jopa kolme kertaa päivässä, Palm Beachin poliisi sanoo. Epsteinin touhuista voi lukea lisää täältä.

Allaolevalla videolla Pieczenik syventyy tähän Floridassa rehottavaan ilmiöön sen jälkeen, kun viimeaikaiset uutiset New England Patriotsien omistajan Robert Kraftin syytteistä kahdesta prostituutiotapauksesta tulivat julki. Tapaukseen liittyy floridalainen kylpylä ja kansainvälinen ihmiskaupparengas.

Entäpä rituaalinen hyväksikäyttö?

Kaikki nämä aktiviteetit tuntuvat olevan Vatikaanin, kuninkaallisten perheiden, poliitikkojen ja median/viihdealan kiusana. Se rehottaa piireissä, joilla on paljon valtaa ja jotka kykenevät vaikuttamaan havaintokykyymme maailmasta, politiikasta ja muusta niin helposti, yksinkertaisesti johtuen siitä että heillä on niin paljon valtaa. Koskaan aiemmin ei niin paljoa tietoa ole vuotanut julkisuuteen, jossa tämä on ilmiselvästi nähtävillä, huolimatta siitä että siihen tuskin puututaan valtavirran mediassa, ja yleensä kun siihen puututaan, se tehdään pilkaten ja sille nauraen.

Mutta onko nämä vain seksuaalista hyväksikäyttöä, vai onko se rituaalihyväksikäyttöä?

“Huhut, jotka ovat aina vaikeita todistaa oikeiksi, liittyivät Paavi Paavali VI:n alkuvaiheen viran alkuvaiheisiin vuonna 1963. Todellakin Paavali vihjaili pimeästi ”saatanan savuun joka on saapunut Pyhättöön”… epäsuora viittaus Vatikaanien satanistien kruunajaisseremoniaan, Sitä paitsi, saatanallisen pedofilian esiintyminen — riitit ja käytänteet — oli jo dokumentoitu monien piispojen ja pappien papereissa, joiden mukaan se oli laajalle levinnyttä Torinossa, Italiassa, sekä Etelä-Carolinassa, USA:ssa. Saatanallisen pedofilian kulttitekoja asiantuntijat pitävät Langenneiden Enkeleiden riittien kulminoitumana” (The Secret Teachings of All Ages)

Ylläoleva tulee Manly P. Hallilta, joka viittasi Malachi Martiniin, irlantilaiseen katoliseen pappiin ja katolisen kirkon kirjailijaan. Alunperin jesuiittapappi, hänestä tuli palaeografian professori Vatikaanin yliopistoon. Malachi oli yksi monista Vatikaanin sisäpiiriläisistä, jotka puuttuivat Vatikaania piinanneisiin satanismiin ja rituaaliseen hyväksikäyttöön.

Tämän takia kun vastaamme tulee tarinoita Vatikaanin viranomaisista, joita syytetään hyväksikäytöstä, ei ole kauhean kaukaahaettua olettaa näiden käytänteiden liittyvän jonkinlaiseen rituaalihyväksikäyttöön ja demonien palvontaan.

Paljastava lainaus Hallilta:

“Salaisten seremoniallisten maagisten prosessien avulla on mahdollista saada yhteys näihin näkymättömiin olentoihin, ja saada niiltä apua ihmistoiminnassa. Hyvät henget halukkaasti antavat apuaan mihin tahansa arvoiseensa hankkeeseen, mutta ilkeät henget palvelevat ainoastaan niitä jotka elävät tuhotakseen tai vääristääkseen…. Kaikkein vaarallisin mustan magian muoto on okkulttisen voiman tieteellinen perversio henkilökohtaisen mielihyvän tyydyttämiseksi.” (The Secret Teachings of All Ages)

Näemmekö me jotain samankaltaista politiikassa? Mustia rituaaleja kuten Bohemian Grovessa joka vuosi suoritettava Hoivan Krematointi, olipa se sitten aito rituaali tai pilkkauhraus, vaikuttaa siihen osallistujiin turruttamalla ja eliminoimalla heidän hoivaviettinsä — empatiansa toisia kohtaan sekä omatuntonsa.  Monimutkaiset tarinat siitä mitä maailmanvallan pimeissä näyttämön kulisseissa tapahtuu ovat tulossa näkyviin, pala palalta. Paljon on vielä piilossa, mutta se liittyy yhtä paljon meidän kollektiiviseen haluttomuuteemme todellakin kohdata se pimeys kuin se liittyy kaikkeen muuhun.

Jos et tiedä mitään Bohemian Grovesta, joka vuosi maailman huippujengi — ainoastaan miespuoliset — kutsutaan viikkoja kestävälle lomalle heinäkuussa Bohemian Groveen, rajattuun 2700 eekkerin alueelle Kalifornian Monte Rioon. Monet korkea-arvoiset julkimot, poliitikot ja liikemiehet pyörivät rikkaassa ympäristössä, aisti-iloissa ja houkutuksissa osana ”snobistista” kerhoa, jolla on salaista mystiikkaa ja joka pysyy aina salaisena ”tavalliselta kansalta”. Voit lukea lisää siitä täältähere.

Alla on European Psychiatryssa julkaistu lainaus, joka puhuu aiheesta.

Hyväksikäytöstä selvinneiden tukijoissa on niitä, jotka ovat todistaneet äärimmäistä hyväksikäyttöäa ja rituaalista väkivaltaa, sekä ”Valheellisten Muistojen” kannattajia, jotka pitävät rituaalista hyväksikäyttöä perusteettomana ”moraalisena paniikkina”. Näistä selvinneiden kertomukset ovat kylmääviä heidän puhuessaan rituaalimurhista tutkimuksissa: Scott (2001), Becker, Karriker, Overkamp & Rutz (2008) sekä Epstein, Schwartz & Schwartz (2011). Institutionaalisen hyväksikäytön ja julkimoiden kuten Jimmy Saville ja Ian Watkins ”uskomattomien” hyväksikäyttötapausten vanavedessä syntyy ”uudenlainen todellisuus” jossa lasten hyväksikäyttö on läpitunkevaa eikä sillä ole mitään rajaa. Raportit yksityiskohtaisista rituaaleista joissa ”teko”ihmisiä uhrataan salaisessa Bohemian Groven kesäjuhlan rituaalissa osoittavat kohti läpikotaista kiinnostusta okkultismiin yläluokan keskuudessa. (lähde)

Jutun pihvi

Kyvyttömyytemme hyväksyä ja kohdata maailmamme ”pimeitä” puolia on yksi syy sille miksi näitä rikoksia edelleen tehdään. Se on heijastusta siitä miten me epäonnistumme kohtaamaan pimeyden itsessämme; mutta, jos me kaikki todella yritämme olla avuksi toisillemme ja asettaa muut edellemme, silloin meidän tulisi tuoda valoa pimeyteen ihmiskokemuksen pimeiden puolien valaisemiseksi. Nämä rikokset tulee paljastaa.

Nykypäivänä ihmiskunta on tulossa tietoisemmiksi näistä faktoista, ja se pakottaa meidät kyseenalaistamaan uskomusjärjestelmiämme. Keitä ovat ”johtajat”, kansa joka koostuu avunantajista ja pyhimyksistä? Mitä oikein tapahtuu? Kaikki tämä on yksinkertaisesti jälleen yksi esimerkki joka osoittaa, miten ihmisillä on paljon valtaa ja resursseja mutta ei meidän paras etumme mielessään.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.