Hyvä karma palaa teille takaisin

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Jälleen kerran ihmiskunta on yllättänyt meidät positiivisesti, kun te olette näyttäneet, että teillä on enemmän selkärankaa kuin ketään korkeammissa todellisuuksissa olisi voinut toivoakaan. Teidän olonne siellä tänä aikana on suurta. Teette tilaa koko kollektiiville, huolimatta siitä miten vaikeaa teidän on olla siellä oma itsenne.

Teette näin samalla kun jatkatte omien traumojenne selvittelyä ja omien ylösnousemusoireidenne hoitoa. Kunnioitamme teitä, jotka olette hereillä ja jotka olette siellä, mitä suurimmin, koska haluatte auttaa ja koska haluatte saada hurjimman mahdollisen reissukokemuksen vielä ollessanne fyysisessä kehossa.

Te olette myös oikeutettuja samaan apuun, jota otatte vastaan. Me ja muut olennot ja kollektiivit autamme teitä, ja teemme niin koska olette ansainneet apumme. Teillä on hyvää karmaa, ja te olette sietäneet niin paljon puutetta, negatiivisuutta, sairautta ja menetyksiä, ja kaikkia haastavia tunteita siellä, ja vaa’an tulee kääntyä tasapainoon kaksinaisuuden universumissa.

Jotkut ihmiset miettivät mikä järki tässä kaikessa kärsimyksessä on. No, mitä enemmän kärsii, sitä enemmän ekstaasia on tiedossa myöhemmin, koska tuo ekstaasi syntyy vastineeksi omaan kärsimykseenne, jotta energiat voisivat olla tasapainossa tässä kauniissa universumissamme. Tuo ekstaasi on teidän. Se on korvamerkitty erityisesti teitä varten, jotka olette sen luoneet, jotka kärsitte ja sieditte niin paljon kuin mitä olette tehneet.

Te olette niitä, joista me puhumme juuri nyt, sillä vaikka kokemuksenne tässä elämässä eivät olekaan olleet niin karmeita verrattuna muihin, olette kokeneet pahinta mitä maailmassanne juuri nyt näette. Kaikki ulkopuolellanne näkyvä on myös teidän sisällänne.

Nyt pääsette hyötymään kaikista luomuksistanne, mutta ensin te tarvitsette hieman apua. Te tarvitsette apua sen uskomiseen, että kaikki esiin loihtimanne on edelleen olemassa. Te kaipaatte apua avautumiseen vastaanottamaan sen, ja tarvitsette joitain korkean energian lähetyksiä, jotta te olette sopusoinnussa sen kanssa. Ja näin meidän kaltaiset auttajat tulevat esiin, ja me jatkamme näyttäytymisiä.

Me emme ole menossa minnekään. Me varmistamme, että kaikki vastaanottavat teille tulossa olevat lahjasäkit. Ja arvatkaa mitä? Niin tekee myös korkeammat itsenne ja henkiset oppaanne. Me kaikki työskentelemme yhdessä tehdäksemme elämästä parempaa kaikille teille, ei ainoastaan niille, jotka ovat hereillä.

Mutta varmasti heränneiden kollektiivi on näyttämässä tietä. Te toimitte esimerkkinä, ja muut, jotka eivät ole vielä hereillä, tarvitsevat sitä. Mutta älkää huoliko. Massaherääminen on tulossa, ja teistä ei enää kauaa tunnu niin yksinäiseltä kuin tähän asti olette on.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.