Richard Boylan sai uuden viestin avaruusolennoilta

kirjoittanut Richard Boylan, Ph.D.

Ystävät,

China Laken laivaston ilmatorjunta-asetukikohdassa koelennettiin antigravitaatioaluksen prototyypilla vuonna 2006 lähellä laboratioriota, jossa kone oli suunniteltu: Michelson Laboratories, Ridgecrest, Kalifornia.

China Laken tukikohta on 120 mailia Nevadan Area 51:sta länteen. Tätä jättiläismäistä aavikkotukikohtaa on joskus kutsuttu myös nimellä ”laivaston Area 51”.

Vuosina 1966-1967 tohtori Boylan eli ja työskenteli China Laken tukikohdan sisäänkäynnin lähettyvillä. Insinööriystävät laivaston laboratoriossa näyttivät hänelle eräitä ultrakehittyneitä teknologioita kaukana olevalla tukikohta-alueella. Avaruusolentokonsultit ovat auttaneet China Laken tukikohdassa jo kauan ennen vuotta 1966, mutta koska Altair Aquilan avaruusolennot näyttävät normaaleilta ihmisiltä, tohtori Boylan ei osaa sanoa näkikö hän altairilaisia China Lakessa vaiko ei. Toki avaruusolentojen läsnäolo laivaston tukikohdassa on ja on ollut erittäin salaista, ja kukaan siellä työtä tehnyt työntekijä ei asiasta puhu.

Vuosikymmeniä sitten Ralph, sanfransiscolainen toimittaja KPFA-FM -radioasemalla, tri Boylanin ystävä, kerran sanoi tri Boylanille, että tiedustelupalvelut olivat varoittaneet häntä, että hänet (Ralph) ”vietäisiin taivaisiin ja että hänen elämänsä on vaarassa”, jos Ralph koskaan toistamiseen lähettäisi haastattelua, jollaisen hän oli tehnyt lennonjohtajasta, joka työskenteli China Laken Armitagen lentokentällä, ja jonka työhön kuului avaruudesta laskeutuvien UFOjen ohjaaminen laskeutumaan China Laken tukikohtaan (oletettavasti heidän tullakseen työskentelemään avaruusolentokonsultantteina tiedeprojekteissa)! Ralph hermostunesti antoi minulle kopion hänen haastattelustaan turvaan siltä varalta, että Ralph yhtäkkiä ”katoaisi”.

Se mikä ei ole turvaluokiteltua on juuri minkä tri Boylan sai tietää helmikuun 1. päivä (2023) kolmen avaruusolennon vierailtua hänen luonaan yöllä, joka palautti muistot hänen puuttuvan ajan muistipaikastaan, joka häneltä katosi vuoden 1967 kenttämatkalla China Laken laivaston asekeskukselle.

Ensimmäinen helmikuun 1. päivän vierailijoista oli pitkä zetareticulilainen, jota NSA kutsui vuonna 1964 nimellä ‘EBE-3’  (ja jonka kuulustelut filmattiin Area 51:n S-4 laboratoriossa, ja joka löytyy myös tri Boylanin verkkosivuilta otsikollaAnnouncement #3’.)

Kaksi muuta vierailijaa tähdistä olivat (1) Kolta, lyhyt harmaa zetareticulilainen, entinen kansallisen turvallisuuden konsultti avaruusolentoasioissa; ja (2) Anon Sa Ra, altairilainen prinssi ja tähtikansojen konsultti Valkoiselle talon turvallisuuskanslialle annetussa lainassa tähtikansojen liitolta.

Tämä helmikuun 1. päivän 2023 briiffaus oli toisinto siitä mitä he näyttivät tri Boylanille vuonna 1967 China Laken laivaston lentokentällä.

Pitkä Zeta EBE-3 näytti tri Boylanille, että kolmannen maailmansodan ydinsodan riski on nyt korostunut, ja se olisi valtuutettuna Maapallolla hänen tehtävänsä estää sellaisen sodan puhkeaminen.

Lyhyt Zeta Kolta kommunikoi tri Boylanille telepaattisesti hänen yhteydestään tri Michael Wolfiin, ja hän toisti kolmannen maailmansodan uhan vallitsevan ja kabaalin roolin narujen vetelyssä, jolla epävakautettaisiin poliittista järjestystä kohti sotaa.

Altairilainen Anon Sa Ra telepaattisesti viestitti, että hän on lähitulevaisuudessa tri Boylanin yhteyshenkilö keskeisiin valtion henkilöihin ja hän auttaa tri Boylania varoittamaan heitä, ja näin myös peittoamaan, kabaalin suunnitelman kolmannen maailmansodan aloittamisesta.

Rukoilkaa rauhan puolesta. Työskennelkää rauhan puolesta.

Richard Boylan, Ph.D.

 

Artikkelin julkaissut The Star Beacon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.