Jättiläismäisiä loikkia eteenpäin tulossa ihmiskunnalle

∞Andromedan Valoneuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Me olemme Andromedan Valoneuvosto, ja olemme innoissamme yhteydestä ihmiskuntaan.

Olette viemässä tietoisuutta sinne, missä se ei ole koskaan aiemmin ollut, ja kuitenkin samaan aikaan se tuntuu siltä, kuin rahtaisitte raskaita taakkoja, kamppailisitte ja juuri ja juuri selviäisitte elämissänne. Tietäkää, että kaikki tuo on osa tietoisuuden viemistä sinne, missä se ei koskaan ole aiemmin ollut, ja tunnustakaa itsenne pioneereiksi, tienraivaajiksi, niiksi jotka olivat tarpeeksi rohkeita tekemään sen. Universumissamme on paljon mukavan pehmeitä paikkoja ja dimensioita. On monia paikkoja, jonne olisitte voineet mennä ja monenlaisia elämiä, joita olisitte voineet elää. Ja kuitenkin valitsitte omanne. Teette sen suuremman hyvän vuoksi. Ei ole mitään kärsimystä pelkän kärsimyksen tähden. Aina tapahtuu laajentumista, silloin kun joku kokee jotain, mikä tiputtaa hänet polvilleen.

Jotkut teistä voivat kyseenalaistaa päätöksenne järkevyyttä inkarnoitua tänä aikana, ja me sanomme teille, että tämä on aikaa, jolloin pääsette laajentumaan, kehittymään ja ylösnousemaan toisin kuin missään päin muualla universumissa. Missään ei ole yhtä ainutlaatuista tunnetta saatavilla sieluille. Olkaa iloisia valinnastanne ja ylpeitä itsestänne, koska tulee aika, jolloin pääsette korjaamaan sadon työnne hedelmistä. Nyt pääsette kokemaan hauskan osuuden, ja se muuttuu hauskaksi heti kun uskotte, että sen on mahdollista olla hauskaa siellä missä olette juuri nyt. Siellä missä olette juuri nyt, se ei ole läheskään niin kauheaa kuin saatatte kuvitella, mutta joudutte näkemään hieman vaivaa, keskittymään hopeareunaan, joudutte laittamaan ruusunpunaiset lasit päähän, koska saatte itse valita miltä maailma näyttää.

On oma valintanne elättekö kärsien vai iloiten Maapallolla, koska te itse saatte valita perspektiivinne. Itse valitsette näkökantanne, ja olette niitä jotka saavat värähtellä harmoniassa kauniiden kokemusten kanssa, joita teille on juuri nyt saatavilla, ja heti niiden kanssa linjautuessanne pääsette niitä kokemaan. Päääsette tekemään hyppyjä eteenpäin tietoisuuden evoluutiossa. Ja tietoisuuden evoluutio tapahtuu itsekseen, mutta teitä tarvitaan kokemaan se, pääsette kokemaan sen tässä missä nyt olette. Teille on saatavilla niin paljon laajentumista.

Teillä ei olisi mahdollisuutta kokea suuria, jättiläismäisiä hyppyjä eteenpäin jos istuisitte mukavasti pehmuksilla. Etsikää niitä mahdollisuuksia, joissa pääsette lipumaan virran mukana korkeammalle tietoisuuden tasolle, ja päästäkää irti kaikesta mikä teitä pidättelee juuri nyt olemasta oma korkein todellisin itsenne, täydellinen itsenne. Voitte saada sen aikaan niin pienellä vaivalla tänä aikana, mutta on täysin teistä itsestänne kiinni minkä version Maapallosta ja muista ihmisistä haluatte kokea. Ottakaa takaisin voimanne ja voimaantunut versio itsestänne, sellainen jonka kanssa haluatte mennä eteenpäin tänä aikana.

Me olemme Andromedan Valoneuvosto, ja me olemme nauttineet kaikkien teidän palvelemisesta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.