Dokumentti: Mayan Prophecies and Crop Circles

Viljakuviot, salaperäiset kuviot, jotka ilmestyvät yhdessä yössä viljelysmaille, ovat olleet kiistelyn ja kiehtovuuden aiheena vuosikymmeniä. Jotkut pitävät niitä luonnonilmiöinä, toiset ihmisten pilailuina, ja taas toiset uskovat niiden olevan merkkejä Maan ulkopuolisilta olennoilta. Erilaisista teorioista yksi on noussut selvästi esiin — yhteys mayojen sivilisaatioon ja heidän ennustukseensa merkittävistä planetaarisista muutoksista.

Mayojen sivilisaatio, joka kukoisti noin vuodesta 2000 eaa. vuoteen 1500 jKr., on tunnettu monimutkaisesta tähtitieteen ja kalenterijärjestelmien tuntemuksestaan. Yksi heidän kuuluisimmista ennustuksistaan liittyy 21. joulukuuta 2012 päättyvään aikasykliin, jonka jotkut ovat tulkinneet ennustukseksi lähestyvästä maailmanlaajuisesta muutoksesta tai jopa maailmanlopusta.

Erilaisissa viljakuvioissa on kummallista kyllä nähty monimutkaista mayasymboliikkaa ja kalenteritietoa. Esimerkiksi vuonna 2004 Silbury Hillissä Englannissa ilmestyi viljakuvio, joka muistutti hämmästyttävän paljon mayojen nollasymbolia. Nollaa ympäröi 13 pienempää ympyrää, jotka symboloivat mayojen käsitystä ajasta, joka on jaettu 13 jaksoon eli ”baktuniin”. Mielenkiintoista kyllä, 13. baktunin alku vastasi mayojen ennustuksen päivämäärää, 21. joulukuuta 2012.

Myöhempinä vuosina on ilmestynyt lisää viljakuvioita, joissa on selvästi Maya-kuvaus. Näissä on usein kuvattu mayojen ”Hunab Ku” -symboli, joka kuvaa luojajumalaa ja galaktista ydintä. Jotkut ovat tulkinneet näiden mayasymbolien toistuvan kuvion viljakuvioissa kosmiseksi signaaliksi, viestiksi, joka kehottaa ihmiskuntaa ottamaan huomioon muinaisten esi-isiemme viisauden ja valmistautumaan mullistavaan tapahtumaan.

Viljakuviot on yhdistetty myös ympyrän neliöimiseen, muinaiseen geometriseen ongelmaan, joka symboloi taivaan ja maan liittoa tai fyysisen todellisuuden ja jumalallisen yhdistymistä. Tämän symboliikan johdonmukainen esiintyminen viljakuvioissa voidaan nähdä kehotuksena tasapainottaa materialistisia taipumuksiamme henkisen kasvun ja tietoisuuden laajentumisen kanssa.

Tieteelliset ennusteet lisääntyneestä Auringon aktiivisuudesta ja merkittävistä ilmastonmuutoksista osuvat yksiin mayojen ennustuksen aikajanan kanssa. Tämä synkronisuus muinaisen viisauden, viljakuvioiden ja nykyaikaisten tieteellisten havaintojen välillä saattaa viitata siihen, että mayojen profetia ei ole tuomiopäivän ennustus vaan ennakkovaroitus merkittävistä globaaleista muutoksista, jotka vaativat huomiotamme ja tietoisuuden muutosta.

Viljakuvioiden salaperäinen ilmiö voi olla muistutus siitä, että muinaisten sivilisaatioiden, kuten mayojen, viisaudella on syvällinen merkitys nykyaikana. Se on meille kehotus kunnioittaa ja oppia heidän kehittyneestä kosmoksen ja ajan ymmärtämisestään. Olivatpa nämä monimutkaiset kuviot sitten ihmisten tai avaruusolentojen tekemiä, ne näyttävät vahvistavan ajatonta viestiä — viestiä siirtymästä, transformaatiosta ja heräämisestä.

Riippumatta siitä, löydämmekö viljakuvioille lopullisen selityksen vai emme, ne toimivat kiistatta kiehtovina symboleina, jotka herättävät kollektiivisen mielikuvituksemme ja kutsuvat meidät tutkimaan olemassaolomme mysteerejä.

https://www.youtube.com/watch?v=0wwI1BFZnEE

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.