Jotain isoa on tapahtumassa

∞12D Luojat, Kanavoinut Daniel Scranton

“Me olemme täällä teitä varten. Me olemme Luojat. Me olemme 12. ulottuvuuden aineettomien olentojen kollektiivi, ja olemme täällä auttamassa.

On tullut teidän aikanne loistaa. Te kaikki tiedätte, että Maapallolla on tapahtumassa jotain suurta, ja että elätte erittäin otollista aikaa tietoisuutenne evoluutiossa. Tiedätte, että yhä useampi ihminen herää joka päivä, ja tiedätte myös että energiat ovat juuri nyt voimakkaita johtuen talvipäivänseisauksesta, joululomista ja tulevasta uudesta vuodesta. Teillä heränneillä on mahdollisuus olla enemmän itsenne näinä aikoina ja inspiroida muita. Mutta tärkeimpänä, teille on tulossa enemmän opastusta.

Olette avoimempia tänä aikana kuin koskaan ennen. Olette herkempiä tänä aikana kuin koskaan ennen. Teillä on useampia tapoja ilmaista itseänne kuin koskaan ennen. Maailma on pienempi kuin koskaan ennen. Nauttikaa tästä ajasta ja loistakaa valoanne, koska sitä olette syntyneet tekemään. Olette muuttumassa korkeammiksi itseiksenne, ja se tapahtuu huolimatta siitä osallistutteko siihen tietoisesti. Me suosittelemme, että osallistutte siihen tietoisesti ja tarkoituksella, koska siten voitte nauttia matkasta enemmän.

Jotkut teistä saattavat ihmetellä mitä teidän pitäisi tehdä, ja me sanoisimme teille, että teidän ei tarvitse miettiä sitä. Se mitä olette taipuvaisia tekemään on se, mikä merkitsee eniten. Keskity ‘i’-sanoihin: inspiraatio, intuitio, impulssi, idea. Nämä ovat niitä mitä seurata, mihin luottaa, mitä etsiä itsessään. Ja sen ei tarvitse olla mikään iso idea. Sen ei tarvitse olla impulssi, joka vie mukanaan; se voi olla jotain pientä, joka palkitsee kun sen tekee. JA sitten on taas taipumus tehdä niin seuraavalla kerralla.

Te kaikki saatte inspiraatiota kaiken aikaa, mutta tätä sanaa ette halua käyttää: sivuuttaa. Ette halua sivuuttaa saamaanne asiaa, koska teitä aina pyydetään olemaan oma itsenne, olemaan itsellenne rehellisiä, ja sillä tavoin kontribuoitte eniten ihmiskollektiiviin, jonka osa olette. Tilaisuuksia saapuu luoksenne edelleen, koska nyt on sen aika ja te olette niitä joista puhutaan. Ja kun loistatte omaa valoanne, kyllä, jotkut eivät sitä tajua, jotkut saattavat jopa pilkata teitä. Mutta ne jotka tajuavat, heistä tulee osa heimoanne ja he tekevät elämästänne niin paljon oman näköisempää. Ja se on iso osa sitä mitä teette siellä nyt. Olette siellä nauttimassa matkasta, sillä jokainen määränpää on väistämätön. Olette menossa kotiin; me olemme menossa kotiin. Jokainen menee kotiin, ja mikään ei estä sitä tapahtumasta.

Me olemme Luojat, ja me rakastamme teitä erittäin paljon.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.