Valoja kolmiomuodossa Floridassa

Havaintopäivämäärä: 23.3.2023
Havaintopaikka: Sunrise, Florida, USA
Lähde: MUFON

Uskon että tässä näkyy suuri yksittäinen kolmioalus, jonka työntövoimalaitteisto on myös näkyvillä. Tämä on verhoutunut alus, voisiko se olla armeijan salaisen TR-3B:n jälkeläinen? Uskon niin. Tämä on lähellä kaupunkia, tosi lähellä Palm Beachin aluetta, josta löysin salaisen armeijan yliääniohjusten koealueen 26°55’42.64″N 80°20’23.97″W Google Earthin kartasta.

Uskon tämän UFOn olevan ilmavoimien käsissä olevaa avaruusolentojen teknologiaa. Antamani koordinaatit ovat koealue sille mitä tuleman pitää. Alueen ympäristössä on myös raketin palasia. Jos klikkaat aikakonetta (päivämäärä vasemmassa alareunassa), voit nähdä yliääniohjuksen eri paikoissa, parkkipaikalla, kiitoradan reunalla, kiitoradalla ja muutakin. Tämä on Yhdysvaltain armeijan juttu.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Sunrise, Florida. 17.3.23. Kolme UFOa muodostaa kolmion, joka tallentui ovisilmäkameraan. Lähellä videon loppua kaksi valoa katoaa.

Alla on jenkkiarmeijan TR-3B, joka on kuvattu Ranskassa vuonna 2009. Video lähetettiin minulle 14 vuotta sitten. Kyseessä amerikkalaisten Project Aurora.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.