Juhannuksen lahja heränneille

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me tarkkailemme ja odotamme, tunnustelemme mahdollisuuksia sille mitä voisimme lähettää teille kaikille tulevana Juhannuksen tapahtumana. Me tiedämme, että monet teistä tunnette olevanne valmiita kaikkeen mahdolliseen jota saattaisimme mahdollisesti teille lähettää, mutta meidän tulee työskennellä niiden parametrien rajoissa jotka korkeammat itsenne sallivat, emmekä me myöskään voi häkellyttää loppuihmiskuntaa sillä mihin he eivät ole valmiita. Ja niin me neuvottelemme ja pohdimme, kuten aina, me etsimme mahdollisuuksia saavuttaa ainoastaan ne jotka ovat valmiita.

Eräs tapa olla tarkempi on käyttää pienempiä portaaleja. Nämä pienemmät portaalit toimivat kuin laserlaitteina. Saamme tähtäimen tarkkuuden ja voimme välittää energiaa suoraan sinne missä sitä eniten tarvitaan. Näin me tällä hetkellä työskentelemme heränneiden kollektiivin korkeimpien itsensä kanssa nähdäksemme mikä on mahdollista välittää kaikille teille Juhannuksen aikaan, ja hieman ennen ja jälkeen sen. Me pyrimme välittämään energioita, jotka laajentavat tietoisuuttanne ja avaavat teidät moniulotteiselle itsellenne.

Me erityisesti haluamme kohdistaa teidän käpylisäkkeeseenne. Kuten useimmat teistä tietävät, käpylisäke on kolmannen silmän fyysinen olemus, ja kolmas silmä mahdollistaa teidän nähdä toisiin ulottuvuuksiin. Tämä on jotain mistä meidän mielestämme te heränneet hyödytte tänä aikana, kun haluatte saada tietää miten paljon apua on saatavilla ympärillänne. Teidän tulee tietää miten paljon teitä tuetaan, miten monta olentoa teille lähettää valoa ja rakkautta.

Ja useimmat uskovat vasta sitten kun näkevät. Ja niin yhdellä tai toisella tavalla voitte odottaa kolmannen silmän chakran päivitystä tulevana kesäkuun kesäpäivänseisauksen juhlana. Meillä on monia muita päivityksiä tulossa, ja me emme ole yksin. Me olemme vain yksi ryhmä yhdestä tähtijärjestelmästä, joka pyrkii auttamaan ihmiskuntaa nostamaan tietoisuuden tasoaan niin että se voi jatkaa eteenpäin kulkuaan ylösnousemuksen polulla, ja auttaa mahdollisimman monia muita jotka haluavat ylösnousta kanssanne. Tämä on valaistumisen kulta-aikaa niille, jotka ovat halukkaita olemaan kehossa, olemaan sydämeen keskittyneenä ja olemaan siellä avuksi kanssaihmisille. Monet teistä eivät ole koskaan saaneet sellaista fyysistä tukea jota tarvitsisitte.

Siinä kohtaa te kaikki astutte esiin auttamaan muita, toimimaan opettajina, parantajina ja oppaina tarvitsijoille. Se on se mitä varten olemme teille lähettäneet kaikkia näitä lahjoja, ja me tiedämme, että te tulette käyttämään niitä asianmukaisesti, sillä me olemme nähneet kaikki aikalinjat, ja me rakastamme teitä ja luotamme teihin erittäin paljon.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.