EU for UAP

Älä sivuuta avaruusolentohypoteesia

Yhdysvalloilla on kaikkein kehittyneimmät avaruuslentokyvykkyydet maailmassa, ja se käyttää yli kaksi kertaa yhtä paljon maanpuolustukseen kuin Venäjä ja Kiina yhteensä.

Hallitus ja kongressi ovat sitä mieltä, että nämä kappaleet eivät ole Yhdysvaltain aluksia.

Nimitzin tapauksessa ja muissakin tapauksissa, jotkut näistä aluksista on nähty tekevän asioita, johon me emme pysty ja joita me emme ymmärrä.

Viralliset dokumentit Yhdysvalloista ja muista maista kertovat, että tämä on globaali ilmiö, joka on ollut käynnissä ainakin toisesta maailmansodasta lähtien, ja mahdollisesti pidempäänkin.

Meillä ei ole syytä uskoa, että monet näistä esineistä olisivat peräisin Venäjältä tai Kiinasta, ja itse asiassa se vaikuttaa epätodennäköiseltä. Erityisesti kun me pohdimme sitä miten pitkään näitä ilmiöitä on havaittu.

Tämän johdosta “ei meillä keksitty”-hypoteesi on tällä hetkellä ainoa teoria, joka on yhdenmukainen tunnettujen faktojen kanssa.

Kaikista näkökulmista tarkasteltuna, me kohtaamme todennäköisemmin luotaimia kuin signaaleja avaruusolennoilta, koska luotaimet ovat paljon turvallisempia, paljon tehokkaampia ja paljon sopivampia avaruustutkimukseen.

Joidenkin näiden alusten radikaalit kyvykkyydet ja mystinen ulkomuoto ovat yhdenmukaisia sen kanssa mitä me odottaisimme luotaimelta tai alukselta, joka on tullut toisesta avaruusmatkailuun kykenevästä sivilisaatiosta. Niinkuin Arthur C. Clarke kuuluisasti  ilmaisi, “Mikä tahansa riittävän kehittynyt teknologia olisi mahdotonta erottaa magiasta.”

Tähtien väliselle matkailulle ei ole minkäänlaista tieteellistä estettä, ei silloinkaan vaikka matkaaminen olisi mahdollista ylivalonnopeudella. Isoisäni oli syntynyt ennen kuin Wrightin veljekset nousivat ylös maasta. Nyt on jo olemassa useita kansakuntia, joilla on robotteja Marsissa, ja Juri Milnerin johtama konsortio on suunnittelemassa ensimmäistä luotainta toiseen aurinkokuntaan. Avaruusmatkailuun kykenevältä sivilisaatiolta ottaisi vain pienen murto-osan ajasta kulkea, viidesosan valonnopeudella, tutkimassa koko galaksia.

Hallituksemme tulisi perustaa tiedustelu- ja tiedeasiantuntijoiden paneeli tutkimaan UAP-ongelmaa. Valtavirran tieteentekijöiltä puuttuu tällä hetkellä kaikki yksityiskohtainen ymmärrys sekä ilmiöstä itsessään että sen pitkästä historiasta, eikä heillä ole sensoreja, joita Yhdysvalloilla on käytössä, eikä tietoa jota tarvitaan ymmärtämään mistä etsiä vastauksia meidän massiivisessa kansallisen turvallisuuden systeemissämme. Tämä on ollut shokeeraavan ilmiselvää viime kuukausina, kun astronomit ovat ilmaisseet tietämättömyytensä UAP-aihepiiristä kysymällä noloja kysymyksiä kuten “Jos UFOt ovat todellisia, miksi kaupalliset lentäjät eivät koskaan näe niitä?” ja “Miksi ainoastaan amerikkalaiset raportoivat UFOista?”

Ollakseen tehokkaita, paneelin tulee tätäen ottaa mukaan ihmisiä, jotka ovat tietoisia kansainvälisestä ja Yhdysvaltain hallituksen pitkästä ja sekavasta historiasta liittyen tähän aiheeseen, sekä salaisesta datasta ja kyvykkyyksistä, joita hallituksellamme on, joita voidaan käyttää informaationhankinnassa. Suuret panostukset eivät ole tarpeen; edistys tulee suurimmaksi osaksi tapahtumaan johtajuuden, älyllisen suoraselkäisyyden, datan pääsyn ja organisoinnin tasoilla.

Joillekin korkean tason henkilöille kiireellisesti tulee antaa vastuu selvittää mistä nämä kappaleet tulevat, miten ne toimivat ja miksi ne ovat täällä. (Insinööri)Tieteen tulisi pyrkiä kiireellisesti replikoimaan havaittuja kyvykkyyksiä.

Me emme voi enää kiistää, että joku on vienyt huippuunsa teknologian, joka on meidän ymmärryksen ja tarkkailukyvyn tuolla puolen, ja mahdollisesti paljon muutakin. Joissain tapauksissa, kuten kuuluisassa Nimitzin lentotukialuksen kohtaamisessa, ei-inhimillinen alkuperä on tällä hetkellä paras teoria, joka sopii kaikkiin faktoihin. Ennen kuin parempi selitys keksitään, on aika suoraan ottaa huomioon data ja antaa tälle vallankumoukselliselle löydölle sen ansaitsema huomio. Huolimatta sen alkuperästä, me tarvitsemme kansallisen pyrkimyksen ymmärtää ja jäljitellä havaitsemiamme kyvykkyyksiä.

Huolimatta näiden alusten alkuperästä, panokset eivät voisi olla kovempia. Tietämättömyys ei ole kansallisen turvallisuuden strategia, ja me emme koskaan aiemmin ole kansakuntana antautuneet tuntemattoman pelon edessä. Hyötyihin, jotka tästä voivat seurata, voi kuulua massiivisia teknologisia läpimurtoja ja vallankumouksellista kehitystä ja oivalluksia, joiden hankkimiseen muutoin kestäisi ikuisuuksia. Ainoa vastuullinen toimintamalli on edistyä ripeästi, avoimin mielin, mahdollisesti yhdessä muiden valtioiden kanssa, ja saada aikaan nopeaa edistystä ja lieventää kasvavia kansainvälisiä jännitteitä ja kiistoja.

Miten me voimme kääntää tietämämme voitoksi? Todellakaan ei ole muuta vaihtoehtoa kuin puskea eteenpäin etsimällä totuutta siinä toivossa, että kansakuntamme kohtaa tiedon uusia rajoja ja toivottavasti koko ihmiskunnan parhaaksi.

 

Artikkelin julkaissut Christopher Mellon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.