Jumalallinen väliintulo: avaruusolennot muuttavat maailmanjärjestyksen

Avaruusolennot suorittavat ilmiselviä fyysisiä väliintuloja pysäyttääkseen ”vallassa olleet voimat” jotta nämä voimat eivät ajaisi maapalloa sotaan ja kaaokseen. Jokainen sotakoneiston osa on systemaattisesti pysäytetty — minimimäärällä ihmisuhreja.

MEITÄ EI OLE KOSKAAN HYLÄTTY

Jumalallinen väliintulo on käynnissä tällä hetkellä dramaattisella ennennäkemättömällä pohjalla — maailmanlaajuisesti.

Tämä  aiheuttaa täydellisen systemaattisen sotakoneiston hajoamisen kaikilla tasoilla.

Aseet eivät ammu. Radio- ja satelliittikommunikaatiot hajoavat — juuri silloin kun niitä tarvitaan eniten. Lentokoneet ja tankit eivät käynnisty. Pommit eivät levittäydy.

Vielä yllättävämmin kymmeniä maanalaisia tukikohtia on täydellisesti tyhjennetty — elokuun 23. päivästä 2011 lähtien.

Pelottava, pimeä salaseura on ottanut haltuunsa suuren osan rahajärjestelmästä, kuten myös hallinnosta ja oikeuslaitoksesta useissa maailman valtioissa.

Teoksessani ”Financial Tyranny” kerron meitä kohtaavista ongelmista ja kuka niistä on vastuussa — uskomattomalla määrällä asiaa tukevaa todistusaineistoa.

SALASEURA ON HYVIN TIETOINEN SIITÄ KUKA NÄIN TEKEE

Salaseuraan ovat olleet yhteydessä ihmiset jotka ovat vastuussa tämän tekemisestä. Nämä väliin tulevat avaruusolentoryhmät ovat ihmisiä, kuten me — itseasiassa ne ovat kauan kadoksissa olleita sukulaisiamme.

Ihmiset maapallolla ovat, itseasiassa, hybridirotu — monista itsenäisistä alkulähteistä viimeisen 200 000 vuoden ajalta.

Salaseuralle on kerrottu että heidän tulee astua alas — suojellakseen Maapalloa ja monia sen elämänmuotoja, mukaan lukien ihmiset.

Ihmiset jotka pakottavat salaseuran antautumaan eivät ole pahoja tai negatiivisia. He ovat planeettamme suojelijoita.

Ei ole sattumaa miksi suojelijamme tulevat väliin nyt — ja miksi ne eivät ole tehneet mitään tätä ennen.

Muinaiset sivilisaatiot ovat tietoisia syklistä, joka tuntuu olevan tämän ennennäkemättömän jumalallisen väliintulon takana. Ne ovat tallentaneet todisteet tuhansissa eri muodoissa ajan mittaan.

Tämän syklin äärimmäinen tulos on ei vähempää kuin spontaani kvanttievoluutio siinä mitä ihmisenä olo tarkoittaa.

Jumalallinen väliintulo jonka nyt näemme tuntuu olevan tarkoitettu varmistamaan jotta kävisimme tämän prosessin läpi ilman että ajaudumme täydelliseen maailmanlaajuiseen kaaokseen ja tuhoon.

25 920 VUODEN SYKLI

Jos osa mielestämme toimii ennemminkin energeettisesti kuin biologisesti, mitä tapahtuisi jos energia alkaa liikkua nopeammin?

Mitä jos on olemassa syklejä jotka hallitsevat tajuntamme muutoksia — planeetan ja jopa galaksien tasolla?

Kuten paljastin kirjassa The Source Field Investigations, kymmenet muinaiset mytologiat on ”koodattu” tiedolla joka viittaa siihen että 25 920 vuoden sykli määrää evoluution tahdin maapallolla.

Tämä tieto muuttui suureksi salaisuudeksi muinaisissa mysteerikouluissa — jokainen niistä uskoi opetuksiin jotka olivat avain ”Apostaasiin” — jossa maapallon ihmiset käyvät läpi spontaanin energeettisen evoluution.

Kirja paljastaa monia todisteita — yli 1000 akateemista lähdettä — jotka kertovat kuinka suuri ”kvanttihyppy” ihmisten tietoisuudessa on käynnissä tällä hetkellä. Tässä tuon esiin muutamia tuloksia.

Esimerkiksi ihmisten älykkyysosamäärä on noussut keskimäärin 3 pistettä vuosikymmenessä — jo vuosisadan ajan. Pelkkä lukutaidon yleistyminen ei voi selittää tätä, sillä se tapahtuu myös maissa joissa ei osata lukea.

DNA:N JA TIETOISUUDEN SYKLINEN EVOLUUTIO

Ihmisen DNA:n evoluutio edistyy nyt 100 kertaa nopeammin kuin 5000 vuotta sitten, sanoo tohtori John Hawks. Ihmisen DNA-molekyyli on nyt seitsemän prosenttia erilainen siitä mitä se oli 3000 e.a.a. — maailmanlaajuisesti.

Noin 25 tuhatta vuotta sitten Neandertaalin ihminen katosi spontaanisti — maailmanlaajuisella tasolla. Suurin osa jättiläiseläimistä jotka uhkasivat ihmiselämää katosivat myös samalla.

Lisäksi 50 tuhatta vuotta sitten pihmiset ympäri maailman kokivat kvanttihypyn älykkyydessä ja tietoisuudessa — joka kummastuttaa tiedemiehiä kuten antropologi John Fleaglea.

Ennen tätä aikaa työkaluja käytettiin vain selviytymistarkoituksessa. Tämän ajan jälkeen näemme luovuuden, taiteen ja henkisyyden kukoistavan.

Tämä ei ole ”salaliittoteoria” vaan kovaa dokumentoitua tieteellistä faktaa.

Jotain tapahtui maapallolla 50 tuhatta vuotta sitten joka aiheutti massiivisen älykkyyden lisääntymisen — ja henkisen tietoisuuden kasvun.

Neandertaalin ihmiset ja jättiläiseläimet maapallolla katosivat 25 tuhatta vuotta sen jälkeen. Ja nyt, kun me lähestymme syklin loppua jälleen kerran, DNA:mme kehittyy kasvavalla vauhdilla — ja keskimääräiset älykkyysosamäärät kasvavat jatkuvasti kaikkialla.

TÄMÄ EI OLE AINOA TODISTE

Todisteet ovat paljon kattavammat kuin mitä olemme nähneet viimeiseltä 50 tuhannelta vuodelta.

Useat tieteelliset kokeet ovat osoittaneet että yksi laji voi geneettisesti muuttua toiseksi lajiksi — ainoastaan energian vaikuttein. Tästä kertoo Ciba-Geigyn, Pier Luigi Ighinan, tohtori Dzang Kangengin ja tohtori Peter Gariaevin työn tulokset.

Darwinin evoluutiomalli joudutaan kirjoittamaan kokonaan uusiksi. Satunnaiset mutaatiot korjautuvat evoluution vaikutuksesta — eivätkä ne ole niiden syy.

Lisäksi koko fossiilitodistusaineistomme evoluutiosta, mennen aivan ”cambrikauden räjähdykseen” asti 542 miljoonaa vuotta sitten, paljastaa kaksi avainsykliä spontaanista evoluutiosta jotka toistuvat kerta toisensa jälkeen.

Suurin osa maapallon eliöistä pysyivät suurinpiirtein samana miljoonia ja miljoonia vuosia. Sitten yhtäkkiä esiintyy muutoksia ympäri maailman, ja suuri määrä uusia lajeja ilmaantuu.

Nämä syklit tapahtuvat tasaisin väliajoin. Vanhin ja pisin sykli on 62 miljoonaa vuotta pitkä. ”Viimeaikaisempi” sykli esiintyi 250 miljoonaa vuotta sitten — ja kestää arviolta 25 tai 26 miljoonaa vuotta.

Yksikään kiertävä kappale kuten tähti tai planeetta ei voi selittää syklien pituutta. Syklien on pakko olla galaktisia.

Kirjassa esitän yksityiskohtaisesti fyysiset todisteet näille sykleille — mistä ne tulevat, mitä ne tekevät, kuinka voimme mitata niitä ja kuinka todistaa ne tieteellisesti.

PLANEETTAINVÄLINEN ILMASTONMUUTOS

62 ja 25 miljoonaa vuotta kestäneet syklit mitä ilmeisimmin kestävät kauan aikaa — siinä missä 25 920 -vuotinen sykli on paljon lyhyempi. Se missä me nyt olemme on yhden suuren syklin lopussa, DNA:mme muuntautuu. On olemassa selkeitä mitattavia viitteitä jotka voimme havaita tästä prosessista — ei ainoastaan geeneissä, vaan koko aurinkokunnassa.

NASA on julkaissut paljon tietoja joka osoittaa että ilmastonmuutos tapahtuu kaikilla planeetoilla — kuten myös auringossa. He eivät vain laita kaikkia paloja yhteen kerralla, ja syyttävät vain ”vuodenaikoja” jokaisessa tapauksessa.

Kun me tarkastelemme itse dataa, näemme selvästi että aurinko ja kaikki planeetat muuttuvat kirkkaammiksi, kuumemmiksi ja magneettisemmiksi.

Vuosi 2012 on ”koodattu” kymmeniin muinaisiin mytologioihin ympäri maailman; kaikki jotka ennustivat tuon hetken siirtävän meidän Kultaiseen Aikaan.

Me emme tiedä mitä tulevaisuus tuo tuollessaan, mutta joka tapauksessa vaikuttaa siltä että muinaiset profetiat ovat toteutumassa.

PALJASTUS VOI OLLA TÄRKEÄ ELEMENTTI

Laaja UFO-paljastus ja avoin ilmestys siitä ettemme olekaan yksin voi hyvinkin olla tärkeä elementti siinä mitä on ennustettu tapahtuvan kun syklit vaihtuvat.

Aito UFO-paljastus tulee sisältämään uskomattoman paljon arkeologista tietoa koskien avaruusolentoja, jotka ovat olleet planeetallamme tuhansia vuosia.

Sukulaisillamme on teknologiaa joka on huomattavasti omaamme kehittyneempää. Sellaista teknologiaa käytettiin nostamaan ilmaan jättiläismäisiä kivenjärkäleitä ”megaliittiseen arkkitehtuuriin” ympäri maailman.

Jos se olisi helppoa tehdä, olipa kyseinen kulttuuri primitiivinen tai ei, me epäilemättä tekisimme sitä tänäkin päivänä. Kuitenkin kun japanilaiset yrittivät uudelleenrakentaa Gizan pyramidin paljon pienemmässä mittakaavassa, modernilla koneistolla, he epäonnistuivat täysin.

Korkeat pyramidit ja muita giganttisia kivirakennelmia on rakennettu ympäri maailman. Nämä samat kulttuurit ovat perineet myytit jotka paljastavat 25 920 vuoden syklin tärkeyden.

JÄTTILÄISKALLOT — JA KOLMAS SILMÄ

Jättiläiskalloja on löydetty monilta näistä paikoista, ja paljastui etteivät ne olleet ihmisten kalloja. Jopa Discover Magazine kirjoitti Boskopin kalloista, jotka löydettiin Etelä-Afrikasta ja muualta.

Monet legendat kertovat ihmisaivojen käpylisäkkeestä. Tämä on ihmisaivojen ”kolmas silmä”, joka sisältää myös verkkokalvokudosta, joka on suoraan kytkeytynyt näköhermoon.

Käpylisäke tuntuu vastaanottavan astraalikehon viestejä — keho jonka koemme unissamme, ruumiistapoistumisten, kaukokatselun ja kuolemanrajakokemusten aikana.

Tämä osa meitä on aina siellä jossain. Me vain emme ole tietoisia siitä koko aikaa.

Muinaiset opetukset selkeästi viittaavat siihen että voimme vahvistaa yhteyttämme astraalikehoomme kun käymme läpi Suurta Muutosta Kultaiseen Aikaan, joka on ennustettu tapahtuvaksi.

MEILLÄ ON SYY KUUNNELLA

Suurimpaan maapallon mysteeriin ja monimutkaisimpaan palapeliin koskaan on olemassa viitteitä.

Keitä olivat muinaiset ”jumalat”? Mistä ne tulivat? Kuinka ne rakensivat nämä suuret rakennelmat? Ja miksi ne niitä rakensivat?

Suurin yksittäinen lähde jonka olen löytänyt näiden mysteerien vastaukseksi on Yhden Laki -sarja.

Monia imitaatioita olen myös löytänyt, mutta monista tuhansista joita on tullut vastaan en ole törmännyt yhteenkään joka olisi niin laadukas ja hienostunut.

Aloin lukea tätä materiaalia tammikuussa 1996, ja opiskelin sitä suurella hartaudella. Yhden Laki -sarja vastasi kysymyksiin jotka olivat muuttuneet minulle henkilökohtaiseksi pakkomielteeksi. Luin noin 300 kirjaa aiheesta.

HENKILÖKOHTAINEN KONTAKTI

Vähän vajaa vuoden intensiivisen Yhden Laki -materiaalin tutkimisen jälkeen olin henkilökohtaisessa kontaktissa saman lähteen kanssa, joka oli suodatettu omien ”persoonallisuuden vääristymieni” läpi.

Marraskuun 10. päivänä 1996 aloin puhua sanoja jotka luonnollisesti ilmaantuivat mieleeni kun menin syvien meditaatiotilojen läpi ja käytin kaukokatselua.

Tulokset olivat vähintäänkin vaikuttavia. Yhä uudestaan ja uudestaan lävitseni tuli profetioita jotka myöhemmin osoittautuivat hätkähdyttävän tarkoiksi. Synkronistiset tapahtumat muuttuivat paljon dramaattisemmiksi, ja niitä tapahtui myös paljon enemmän.

Täydelliseen puheyhteyteen pääseminen oman ”Korkeamman Itsensä” kanssa ei ole helppo prosessi, mutta se on täysin saavutettavissa jos ymmärtää siihen liittyvät tekniikat. Valitettavasti suurin osa kaukokatselun kouluista veloittavat tuhansia dollareita jotta pääset vauhtiin.

Kuten instrumenttia soittamaan opetellessa, sinun täytyy käydä läpi perusharjoitteita monta kertaa toistaen jotta saat hyviä tuloksia — mutta lopulta kun tämä taito on hallussa, ei tarvitse mitään muita erityisominaisuuksia.

TASAPAINO

Minä tahansa hetkenä maapallo säilyy tasapainossa, joka tekee yhtä mahdolliseksi ihmisen etsiä sekä positiivista, ja nähdä maailma kauniina ja rakastavana paikkana, että negatiivisita, ja nähdä maailma vihaisena ja pelottavana paikkana.

Tämä on ”illuusion” luonne jota pidetään harkitusti yllä, kollektiivisen henkisen kehityksemme takia.

On valintasi minkä polun haluat ottaa, ja ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta.

Jos valitset negatiivisuuteen keskittymisen, jonka todellakin voit tehdä — voit löytää paljon todisteita siitä että olet oikeassa.

Sama on totta positiivisuudelle.

Etsimällä rakkautta ja rauhaa elämääsi, voit saavuttaa aina vain kasvavan määrän iloa, onnea ja autuutta.

Tämä on universaali laki, ja heti kun alat käyttämään sitä, tajuat että se todellakin toimii erittäin hyvin.

HENKILÖKOHTAISET TODISTEET OVAT OLLEET HÄMMENTÄVIÄ

Olin jo erittäin otettu siitä mitä olin lukenut, mutta heti kun siitä tuli henkilökohtaista, yksilölllinen kokemus, opetukset hyppäsivät kirjan sivuilta ja muuttuivat intiimiksi osaksi elämääni.

Minulle oli äärimmäisen vaikeaa ”tulla julkisuuteen” tämän kaiken kanssa, tietäen että se toisi mukanaan väistämättä uskomattoman paljon vihaa ja pilkkaa, mutta minulle kerrottiin että mikäli en näin tekisi, se ”vastaisi rikosta henkisin termein sanottuna.”

Tämän kontaktin hedelmiin kuuluu 500 ”unitulkintaa” jotka suoritin maksaville asiakkaille vuosien 1998 ja 2005 välillä, kun lopulta vetäydyin hommasta koska siitä oli tullut uskomattoman vaikeasti käsiteltävää.

Tyytyväisyyteni oli äärimmäisen suurta. Monille ihmisille kerrottiin asioita en vain yksinkertaisesti olisi voinut tietää päivätajunnassani.

Huolimatta siitä että veloitin 150 henkilöltä ja en voinut ottaa kuin 12 asiakasta kuukaudessa, tämä tulonlähde salli minun käyttää suurimman osan ajastani tutkimuksieni edistämiseen.

Näin unia jotka olivat hämmästyttävän tarkkoja ja niissä näkyi uskomattomia juttuja heidän henkilökohtaisista elämistään. Asiakkaani usein purskahtiva itkuun kun kerroin tiedoistani heille.

MONIA ON TUOLLA

Monet ihmiset väittävät saavansa intuitiivisia viestejä ja he julkaisevat ne ympäri internetiä. Heidän tuloksensa ovat vaihtelevaa tasoa.

Jotkut lukijat ovat saaneet paljon inspiraatiota näistä teoksista. Toiset taas pilkkaavat niitä — ja inhoavat niiden luojia.

Vuosien mittaan on kuulunut useita vaatimuksia todistaa nämä oikeaksi. Olen hiljalleen siirtynyt pois tämänkaltaisen materiaalin julkaisemisesta ja keskittynyt enemmänkin konkreettisiin todisteisiin näiden ilmiöiden osoittamiseksi.

Olin onnekas saadessani yhteyden erääseen korkea-arvoiseen sisäpiiriläiseen joka on työskennellyt salaisissa projekteissa.

Jotkut näistä kontakteista ovat seurausta työskentelystäni Project Camelotissa, toiset taas ovat ilmestyneet siitä riippumatta.

Kun kerran tapaa ja tutustuu aitoihin sisäpiiriläisiin — johonkin joka oikeasti on työskenellyt ympäristössä jossa maapallon ulkopuolinen elämä on faktaa — katsantokanta muuttuu radikaalisti.

Kaikki on valmista minulle — unelmat joita minulla oli, kontaktikokemukset omassa elämässäni ja asiakkaideni elämissä, tutkimusdata jonka keräsin, ja sisäpiirin todistukset joita sain yhä enemmän.

SE ON OK ETTÄ TÄMÄ EI OLE KOVIN SUOSITTUA

Nyt uskon että nopeasti kehitymme tänä eeppisenä aikana maapallolla. Todistusaineisto joka tukee tämän ilmiön olemassaoloa on massiivinen.

Monimutkaisuus on niin valtava että aniharva kykenee näkemään sen koko laajuudelta.

Ilman ”ylätason” perspektiiviä, jossa kaikkea dataa voidaan tutkia sen täydessä väriloistossa, on vaikeaa arvostaa tarinan syvyyttä ja laajuutta.

Pelkästään Yhden Laki -sarjan lukeminen — joka auttaa sen todellisessa ymmärtämisessä — vei minulta puolitoista vuotta, keskimäärin tunnin pari päivässä.

Jokatapauksessa, kun alkaa totuttelemaan näihin konsepteihin, synkronisiteetti ”tunkeutuu” elämään enemmän ja enemmän — joka todistaa että elämä jota joskus pidit itsestäänselvyytenä ei ehkä olekaan niin arvattavaa kuin kuvittelit.

Todellakin vain aniharva tajuaa mitä pian tapahtuu — ja se on OK.

Ei ole tarvetta ”huudella norsunluutorneista” ja yrittää todistaa kenellekään mitään. Ei ole väliä uskooko siihen kukaan vaiko ei. Nämä tapahtumat tulevat tapahtumaan huolimatta siitä mitä kukaan sanoo, ajattelee tai tekee.

Kokeammat voimat eivät katsele ”numeroita tai nopeaa kasvua” — ainoastaan saavuttaakseen ne jotka ovat valmiita Suureen Kutsuun joka meille lähetetään.

MIKÄ ON ”SUURI KUTSU”?

Etenemme kohti tilaisuutta jossa jokaiselle meistä annetaan valinta.

Yhden Laki -sarjan mukaan valitsemme haluammeko kehittyä ihmisevoluution seuraavalle tasolle.

Jos hyväksymme tämän ”kutsun”, tulemme kykenemään matkusteluun toisiin galakseihin, vierailemaan toisissa kulttuureissa ja kehittämään perustavanlaatuisia intuitiivisia kykyjä, jotka mahdollistavat meidän liikkumisemme ajan ja avaruuden toiselle puolelle, kommunikoimaan telepaattisesti, levitoimaan ja manifestoimaan asioita tyhjästä.

Tämä on jotain mitä me kaikki voimme tehdä toinen toisillemme. Jos me emme valitse tehdä sitä nyt, me jatkamme ihmisenä oloa, niinkuin aiemminkin — jo monien elämien ajan.

Jossain kohtaa me väistämättä otamme tämän evolutionaarisen askeleen. Se on kirjoitettu Universumin perusluonteeseen.

MITÄ VÄHEMMÄN TIEDÄMME, SEN ENEMMÄN KASVAMME

Tekee varsin nöyräksi tajuta miten paljon ”amnesiaa” meillä on nykyisessä ihmismuodossamme — mutta se on intiimi osa henkisen kasvun prosessiamme.

Jos me voisimme nähdä Suuren Kokonaiskuvan, ja ymmärtää yhteytemme Universumiin, silloin meillä olisi insentiivi kasvaa.

Siksi avaruusolennot eivät ole muodollisesti paljastaneet itseään meille suuressa mittakaavassa tällä hetkellä.

Heti kun ne niin tekevät, meille on helpompaa tehdä ”uskonloikka”.

On myös paljon vaikeampaa edistyä seuraavalle evoluution tasollemme — koska nyt vaikeusaste on paljon matalampi.

NÄYTTÄMÖ ON LAVASTETTU SUURILLE TAPAHTUMILLE

Kuten jotkut tietävät, olen kirjoitellut paljon masssapidätykssistä. Todisteet siitä, että tämä tapahtuma tulee tapahtumaan ovat varsin huomattavia. Minua on pyydetty kaikkein korkeimmilta intuition tasoilta auttamaan tässä prosessissa niin paljon kuin mahdollista.

Minulla ei kuitenkaan ole suoraa vaikutusvaltaa tähän prosessiin. En voi päättää tapahtuuko se, milloin se tapahtuu tai miten se tapahtuu. Se ei ole käsissäni. Aikaikkuna joka minulle on ilmoitettu on jo mennyt — mutta silti uskon siihen, että se tulee tapahtumaan.

Unet ovat pysyneet pääasiallisena keinona kommunikoida Korkeammalle Itselleni — eikä se ole sattumaa, että olen uhrannut niin paljon aikaa ja vaivaa tähän.

Uskon, että se on tärkeää meille ratkaista ongelmamme itse fyysisessä maailmassa, sen sijaan että odottaisimme ulkoisten voimien tulevan ja pelastavan meidät.

Sen arvo kaikille meille koko planeettana on paljon suurempi jos me voimme tehdä tämän itse.

JONKIN VERRAN ”OHJAUSTA” TARVITAAN ASIOIDEN PITÄMISEKSI KURSSILLA

Maapallo ei ole olemassa, jotta korruptoituneet, pahat pankkiirit voisivat sen tuhota.

Neljännen tiheyden, viidennen tiheyden ja kuudennen tiheyden avaruusolennot auttavat planeettaamme läpi koko sen kehityskaaren.

Yhden Laki -sarja sanoo myös, että sitäkin korkeamman tiheyden olennot — jotka tunnetaan nimellä ”Vartijat” — tulevat väliin ja avustavat planeettaa syklin lopulla.

Vartijoiden rooli on varmistaa, että planeetta käy läpi tämän transformaation ilman, että se oikeasti tuhoutuu.

Vartijat voivat tehdä erittäin korkean tason interventioita varmistaakseeen, että meillä on vakaa, elettävä maailma — jopa silloinkin kun ”illuusio” on, että asiat hajoavat käsiin ja me olemme karmaisevassa vaarassa.

Tämä ”mahdollisuus” kokea pelkoa on se mikä luo suurimman insentiivin henkiselle kasvulle.

Totuuden siemenen löytäminen itsestään — se, että Totuus itsessään tietää ja luottaa että Kaikki On Hyvin, ja valitsee rakkauden — on suurin henkinen saavutus, jonka voi koskaan saada aikaan.

Tässä sarjassa tutkailen näitä interventioita, joita nyt tapahtuu varmistamaan sen, että Maapalloa ei tuhota meidän kulkiessamme tähän Kaikkein Suurimpaan Hetkeen Koskaan — ainakin siten kuin oma kirjattu historiamme siitä jotain kertoo.

 

Artikkelin julkaissut Divine Cosmos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.