Kaunis siirtymä korkeampaan ulottuvuuteen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me etsimme parhaita mahdollisia reittejä ylittää itsemme, tiedämmehän että me olemme siirtymässä ylöspäin omassa ylösnousemuskokemuksessamme, ja aikomuksemme on mennä virran mukana tuossa ylösnousemuksessa, aivan kuten tekin etsitte parhaita mahdollisia reittejä omassa kehityksessänne, omassa henkilökohtaisessa ylösnousemuksessanne. Teillä on teidän oma uniikki kokemuksenne ihmiskunnan ja Äiti Maan ylösnousemuksesta. Mitä sitten ikinä tapahtuukin, omanne tulee olemaan uniikisti teidän. Silloinkin kun te kuulette eri ennustuksia ylösnousemuksesta, jokainen joka kokee tuollaisen ennustuksen, kokee jotain heille uniikkia.

Muistakaa, että te päätätte miten kokea mitäkin, ja te päätätte myös mitä koette omassa värähtelyssänne. Paras tapa tuntea se mitä luotte omaksi tulevaisuudeksenne on tuntea se mitä värähtelette nykyhetkessä. Ja jos on jotain mistä ette tuossa värähtelyssä pidä, hengitelkää siihen kunnes se katoaa, ja sitten aktivoikaa jotain muuta mikä tuntuu paremmalta. Kohtalonne ei ole toistaa menneitä perimyslinjanne asioita, koska te olette hereillä, ja yksi asia mistä te olette hereillä on se että värähtelynne merkkaa, ja että voitte tehdä jotain asialle.

Tämä on totta kun mietitte kaikkia Maapallon elämän aspekteja. Jokaisella on eri kokemus elämästä Maapallolla juuri nyt, ja on aika että kaikki etsivät sisältään sitä miten he vastaavat todellisuuteen, koska teillä todella on valinta. Tämä on vapaan tahdon universumi, ja se tarkoittaa että teillä on aina valinta. Aina katsokaa sisällenne ensin, ennen kuin alatte riitelemään muiden kanssa, ennen kuin valitsette tehdä jotain pelon tai ahdistuksen vallassa. Aina katsokaa sisällenne, ja tuntekaa se mikä tuo värähtely on, koska se määrittelee sen mitä tulee tapahtumaan.

Te voitte olla suuri peluri siinä mitä ihmiskunnalle tapahtuu jos valitsette teille hyvältä tuntuvan ylösnousemuksen polun, ja se tulee tuntumaan niin hyvältä kuin mahdollista myös kaikille muille. Mitä enemmän olette valmistelleet itseänne kokemusta varten, sitä parempi. Voitte tehdä tilaa kanssaihmisille sydämessänne niin, että heillä on myös omat heräämisen kokemuksensa, että hekin voivat katsoa sisäänsä ja muuttaa sisäistä värähtelyään. Me tiedämme, että kaikilla teillä voi olla kaunis kokemus, ja se voi edelleen olla uniikki jokaiselle teistä.

Ja tärkeää on tietää nyt, että teidän ei kaikkien tule olla samaa mieltä siitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta toivottavasti voitte olla samaa mieltä siitä että teillä kaikilla on vaikutus tulevaisuuteen nykyhetkessä. Useimmat uskovat, että he vaikuttavat tulevaisuuteen sillä mitä he tekevät, ja se toki pitää paikkansa tiettyyn pisteeseen asti. Mutta toivottavasti tuo henkilö on käynyt toimeen korkeammasta värähtelystä, jonka hän on saavuttanut henkisellä työllä, joka on tarpeen teidän tuomiseksi siihen tilaan jossa te inspiroidutte toiminnasta.

Ja ne teistä jotka eivät tiedä mitä tehdä, me haluamme vakuuttaa teille, että istuminen, hengittäminen, keskittyminen ja korkeamman värähtelyn aktivoiminen riittää, ja jos kaikki planeetalla tekisivät niin tällä hetkellä, varmistaisitte itsellenne kauniin ja rauhallisen siirtymän korkeampaan ulottuvuuteen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.