Kolmas maailmansota

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.
Me kykenemme havaitsemaan muutoksia ihmiskollektiivitietoisuuden yleisessä värähtelyssä. Me olemme huomanneet, että te värähtelette korkeammalla värähtelytaajuudella kuin koskaan aiemmin kollektiivina. Teillä on ollut taskuja ihmiskollektiivitietoisuudessa, jossa kokonaisvärähtely oli korkeampi kuin mitä se on nyt, mutta te ette koskaan ole olleet näin korkealla kollektiivina, jossa te kykenisitte ottamaan kaikkien värähtelyt huomioon ja olla niin korkealla kuin nyt.

Miksi näin on, mietitte? Mikä yhdistää ihmiskuntaa tänä aikana? Se on se, että te kaikki koette globaalin pandemian, ja koska te koette sen kaikki yhdessä, te kaikki työskentelette kaikki samojen asioiden parissa. Te työskentelette myötätunnon, erottelukyvyn ja juurichakran traumojen puhdistuksen parissa. Tämä on niin tärkeä aika ihmiskunnan historiassa, ja teidän ei ole tarkoitus ainoastaan päästä siitä yli; teidän on tarkoitus kasvaa siitä. Ja kaikki merkit viittaavat siihen, että te olette itse asiassa tekemässä niin. Te olette kasvamassa tästä yhteisestä luomuksesta.

Kun sydämenne menevät kärsivien luokse, olette kasvaneet. Tottakai kaikki eivät kasva samaa tahtia siellä Maapallolla, mutta ne jotka kasvavat, kasvavat sellaisella nopeudella että ihmiskunnan keskiarvo nousee. Olette tuomassa niin paljon lisää kollektiiviin parantavilla energioillanne, tuntemallanne myötätunnolla, ja kaikkien hyvinvoinnista huolehdinnalla, että kaikki voisivat olla tasa-arvoisia, että kaikilla olisi sama pääsy hoitoon kun he ovat sen tarpeessa ja sairaina.

Tämä on iso asia. Te olette tehneet tämän ilman, että olette luoneet mitään suurta katastrofista tapahtumaa, sellaista josta ette olisi voineet toipua, kuten ydinsota. Monet ihmiset keskittyvät jälleen yhden maailmansodan uhkaan Maapallolla, mutta te olette välttäneet sen aikalinjan. Te ette ole liikkumassa siihen suuntaan koska te valitsitte mieluummin pandemian, sillä te tiesitte että se herättäisi paljon enemmän myötätuntoa ja parannusta koko ihmiskunnalla. Ja se on tehnyt niin; te olette onnistuneet jälleen. Te olette valmiita jatkamaan tällä polulla ilman että teidän tarvitsee luoda uudestaan pandemian kaltaisia olosuhteita. Teidän ei enää tarvitse tehdä tätä uusiksi, koska te olette kasvaneet henkisesti.

Ja henkinen kasvu on kaiken keskipiste. Se on jokaisen vaikeuden, jokaisen sydänsurun keskipiste, ja joka kerta kun menetätte jotain ja löydätte itsenne rahattomana, ja todellakin se on syy sille miksi olette luoneet sairautta itsenne koettavaksi. Nyt ei ole aika tuntea pelkoa kolmannesta maailmansodasta. Nyt ei ole aika keskittyä niiden pelolla mässäilevien juttuihin, jotka haluavat teidän uskovan että sota on jotain väistämätöntä.

Nyt on aika jatkaa rakkauden tavoittelua itsessänne, mikä on ainoa aspektinne johon teidän tulee keskittyä. Ja niin tehdessänne te jatkatte tietoisuuden tason kohottamista maailmassanne, ja jatkatte ihmiskunnan kuljettamista näiden mahdollisten aikalinjojen yli, vapauden ja vaurauden sekä ykseystietoisuuden kultaiseen aikaan. Tämä on se mitä kohti te liikutte, älkääkä antako kenenkään sanoa teille muuta.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.