Kortti heinäkuulle 2024: Mentorointi

Kuukauden kortti – heinäkuu 2024

Kortti #77 | Maapallo (tuleva, kolmas aikakausi) | Mentorointi

Tämä kortti, joka on peräisin heränneen ihmiskunnan tulevaisuudesta, muistuttaa kaikkia teitä tärkeästä totuudesta. Tietoisuus kukoistaa, toisten avustamana. Ja sitten ne, joita joskus on autettu, muuttuvat toisten mentoreiksi. Tämä pyhä tehtävä annetaan eteenpäin läpi ajan. Kuitenkin, kun me sanomme “avustaa”, menetelmät voivat olla hieman erilaisia kuin mitä odottaisitte.

Me haluamme puhua kahdesta tämän idean aspektista, jotka molemmat liittyvät nöyryyden ja hyväksynnän ideoihin.

Ensinnäkin, joskus jää huomaamatta, että mentoreita on kaikkien teidän ympärillä. Kyllä, on ilmiselviä kaikkien rakastamia mentoreita kuten vanhemmat, henkiset opettajat, neuvonantajat, henkioppaat jne. On myös monia tuntemattomia mentoreita, jotka saavat yllättävän muodon. Nämä ovat niitä, jotka mahdollisesti tuovat mukanaan ankaria oppiläksyjä, ja joskus jopa traumaa. Saatatte kysyä, “Miten ne voivat olla mentoreita?”

Tähän kysymykseen vastataksemme me muistutamme teitä, että henkilökohtainen ihmisen identiteettinne EI ole todellinen tietoisuuden identiteetti. Unohduksen ja jopa tuskan kerrosten alla jokainen olento on tietoinen tajunta, joka valitsee sen miten hän pitää päällään ihmispukuaan. Elämään inkarnoituminen ja ihmispuvun pitäminen tarkoittaa universumin virralle antautumista, mikä altistaa karmiselle energialle, joka muokkaa omaa kulkurataa fyysisenä olentona. Joskus tämä tarkoittaa, että henkilö voi saada persoonan, josta ei pidetä. Hän voi olla joku joka aloittaa sotia, häneltä puuttuu myötätuntoa tai hän tekee kamalia tekoja. Tällaiset olennot, niin “kadotettuja” tai “pahoja” kuin he näyttävätkin olevan, voivat silti olla oppaita. Itse asiassa tämä on pääsyy sille miksi he tulevat vastaan fyysisessä todellisuudessa! Mentorit ovat kaikkialla ympärillänne — positiiviset ja negatiiviset. Jokainen mentori opettaa teille oppiläksyjä, jotka teidän tulee oppia, oli se sitten henkilökohtaisella tai kollektiivin tasolla. Tämä kortti tulee nyt esiin, koska maailmassanne on monia näitä olentoja, jotka voivat opettaa ihmiskunnalle suuria oppiläksyjä.

Me mainitsimme, että nöyryys ja hyväksyntä ovat tärkeä osa kasvua. Varsin usein ihmiset eivät halua hyväksyä tuskallista oppiläksyä, koska he tuntevat, että heidän “olisi pitänyt tietää paremmin”. He rankaisevat itseään sen sijaan, että he integroisivat kokemuksen mukanaan tuoman opin. Kuitenkin, kun ihmisistä tulee nöyriä ja he tunnustavat universumin suuren viisauden ja täysin hyväksyvät ja syleilevät heidän edessään avautuvia oppiläksyjä, olivatpa ne sitten miten tuskallisia tahansa, tietoisuus laajenee ja sielut parantuvat. Teitä pyydetään nyt alkamaan nähdä ja arvostaa KAIKKIA mentoreja ja opettajia, jotka elämäänne tulevat (yksilö- tai kollektiivitasolla). Hyväksykää oppiläksy. Integroikaa se ja menkää eteenpäin, koska seuraava askel on tämän olennaisen askeleen evoluutio.

Seuraava askel on alkaa hyväksyä, että myös te itse olette mentoreita ja opettajia niille, jotka ovat teidän elämässänne — oli se sitten positiivisella tai negatiivisella tavalla. Joka hetki universumi liikkuu lävitsenne. Joskus se tekee niin kauniisti ja sirosti, ja joskus taas tuskallisesti ja hämmentyneesti. Huolimatta siitä miten se liikkuu lävitsenne, se mikä nousee esiiin on täydellinen tasapaino koko luomakunnassa. Siksi voitte päästää irti perfektionismista. Teidän ei ole pakko olla täydellisiä opettajia, aviopuolisoita tai vanhempia. Teidän täytyy olla vain itsejänne, missä tahansa muodossa sitten ilmestyttekään. Tämä on teidän ympärilläolijoita kohtaan mentoroinnin äärimmäinen muoto. Se ilmaisee teidän universaalia täydellisyyttänne epätäydellisen ihmisen käärepaperiin kiedottuna.

Tämä tuo teidät sitten uudelle tasolle. Olennot, joita ihannoitte (ihmisiä tai muita) ovat myös epätäydellisiä. Ne saattavat esitellä taitoja tai viisautta, jota teiltä teidän mielestänne puuttuu, mutta niiden “täydellisyys” on illuusio. Ne ovat myös evoluution polulla. Ne ovat erityisesti peilejä teille, joista näette oman kauneutenne.

Perusasia, jonka me haluamme ilmaista, on että mentoreita on kaikkialla maailmassa, ja jotkut niistä saavat negatiivisen muodon, kun taas toiset positiivisen. Universumi aina näyttää teille mitä teidän tulee havaita omasta itsestänne. Kun syleilette näitä oppiläksyjä niitä tuomitsematta, todella muutatte tietoisuuttanne. Teidän kasvaessa tarve “negatiivisille mentoreille” häviää. Ja joku päivä TE ITSE olette välittämässä tätä samaa viestiä muille olennoille niiden siirtyessä kolmannesta tiheydestä neljänteen. Te olette jo nyt mentoreita. Te vain opitte näkemään itsenne selvästi universumin peilistä.

Germanea kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Nämä kortit on saatavilla myös puhelinapplikaationa! Etsi sovelluskaupasta nimellä “The Galactic Heritage Cards”!

Instagramissa @lyssa_channelings_official

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal Holt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.