Kortti helmikuulle 2022: Itsensä uhraaminen

Kuukauden kortti — helmikuu 2022
Kortti #21 | Vega (mennyt, 1. aikakausi) | Itsensä uhraaminen

Viime kuun kortissa, Lemurian aikakausi (numero 47), me puhuimme omalle itselle anteeksi antamisen ideasta — erityisesti mitä tulee syyllisyyteen siitä mitä on ja ei ole tehnyt muinaisessa menneisyydessä Maapallon auttamiseksi sen alkaessa vajota globaaliin unisykliin 13 tuhatta vuotta sitten. Tämä kortti on jatkoa tuolle teemalle ja niin käy useasti silloin kun ei voi antaa itselleen anteeksi.

Vegalla henkisyys oli erittäin strukturoitua ja jäykkää. He kultivoivat uskoa siitä, että oli pakko kieltää omat fyysiset tarpeensa, jotta voisi herätä henkisesti. Vaikka se voikin olla joskus totta egon mielessä, se ei päde fyysisen henkilön tarpeisiin. Egon jatkuva tarve saada vakuuttelua, turvaa, tunnustusta, kontrollia jne. on kaikkein aktiivisinta kolmannessa tiheydessä. Tämä kuvio pitää nähdä ja tunnustaa (mutta sitä ei tule vahvistaa) omassa itsessään jos haluaa herätä. Vegalaiset veivät tuon idean äärimmilleen. Monet heistä kielsivät itseltään fyysiset perustarpeet kuten rakkauden, yhteyden toisiin, yhteisöllisyyden ja joskus he jopa menivät niin pitkälle, että he kielsivät tai rajoittivat omia kehollisia tarpeitaan kuten ruoan tai levon saanti. Vaikka he uskoivat, että tämä toisi heidät lähemmäksi hyveitä tai yhteyttä universumiin, se sai itse asiassa aikaan päinvastaista — suljetun sydämen ja mielen, joka pani yhteyden poikki ja vääristi kuvan itsestä ja universumista. Ajan mittaan tämä itsen uhraaminen sai aikaan syvän tuskan heidän lajiinsa. (Ja galaktisen historian tuntijoille, Vegan linjan haara — Zeta Reticuli — vei tämän idean vieläkin pidemmälle ja toi oman lajinsa lähes täystuhon partaalle.)

272862845-351058820315593-2609196494579164805-n

Tämä Vegan haava on edelleen olemassa ihmiskunnassa nykypäivänä. Monet kantavat mukanaan syyllisyydentuntoa, häpeää tai tunnetta siitä että Universumi on heidät hyljännyt tai että se ei rakastaisi heitä. Tämän tasapainottamiseksi saatat kieltää itseltäsi joitain asioita, joka on tapa tasapainottaa noita tunteita. Voit nähdä tämän uskomuksen myös monissa maailmanuskonnoissa kuten katolisuudessa tai buddhalaisuudessa. Tämän ongelman korjaamiseksi monet uhraavat itsensä ja jatkuvasti miettivät muita ensin, kunnes he ovat niin loppu että he eivät enää osaa elävöittää itseään.

Tämän kaavan parantamiseksi sen olemassaolo pitää ensin tunnustaa omassa elämässä. Annatko itsellesi tarpeeksi aikaa ollaksesi yksin ja virkistyäksesi? Oletko oppinut miten sanotaan kohteliaasti “ei” silloin kun sinulta odotetaan jotain mutta sinulla vain ei ole energiaa tehdä niin? Ehkäpä olet kuullut fraasin “Sinä opetat muille miten kohdella sinua.” Kunnioittamalla itseäsi (sen sijaan että reagoisit marttyyrina tai uhrina), opetat muille miten kunnioittaa itseäsi ja näytät heille, että heidän tulee tehdä samoin myös itselleen.

Henkinen kasvu on oikukasta. Yhtäältä et halua antaa egolle ylivaltaa ja toisaalta on pakko kunnioittaa sitä fyysistä olentoa, joka on valinnut tämän matkan erillisyyteen. Polkuun kuuluu osaltaan löytää kultainen keskiti. Tuo keskitie ei tarkoita egon kieltämistä tai tukahduttamista, mutta siihen ei kuulu myöskään egon mielistely. Kultaisen keskitien kulkeminen on molempien luonteen aspektien integrointia — illuusiomainen ihmisluonne, joka on täällä hetken aikaa tässä todellisuudessa, sekä Korkeampi Itse, joka valvoo kaikkea.

Vegalaiset esivanhempasi oppivat lopulta tämän tuskallisen totuuden ja integroivat itsensä ja heräsivät. He näkevät teissä oman perintönsä, syvällä myötätunnolla he tarjoavat apuaan millä tahansa tavalla se voidaankin tuntea. Nämä Vegan mestarit tarjoavat apuaan harjoituksen luontoisesti. Pidä tätä korttia (#21) sekä korttia #73 (Vapaus) käsissäsi tai aseta ne alttarille. Hiljennä itsesi ja tunne kummankin kortin energia ja niiden välinen transformationaalisen energian liike. Tuo muutosenergia niiden välillä on energeettinen merkki, “tiekartta” joka auttoi vegalaisia transmutoimaan tämän haavan itsessään. Ota yhteys tuohon energiaan ja salli vegalaisten mestarien avustaa. Anna tämän energian antaa sinulle voimaa tehdä tarpeelliset muutokset, jotka kunnioittavat fyysistä olemustasi ja tuuppivat sinua eteenpäin integraation polulla.

 

Germanea kanavoinut Lyssa Royal Holt

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.