Kortti huhtikuulle 2022: Ympyrä sulkeutuu

Kuukauden kortti – huhtikuu 2022

Kortti #60 | Sirius (nykyinen, toinen aikakausi) | Ympyrä sulkeutuu

Viime kuun kortti #79 (Zeta Reticuli, Uusi toivo), me varoitimme vanhoista toimimattomista käytösmalleista ja niiden takaisin käyttöön ottamisesta, kun uusi paradigma on valmis syntymään henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla. Tämä kortti jatkaa tuolla teemalla, ja teidän tulee olla valppaina omasta evolutionaarisesta syklistä.

Evoluutio ei ole lineaarista, eikä se ole syklistä. Me tiedämme, että se teistä (ja ihmiskunnasta) tuntuu siltä kuin toistaisitte samoja syklejä uudestaan ja uudestaan ja se voi välillä tuntua siltä kuin edistystä ei tapahtuisi. Kuitenkin suuremmassa kuvassa evoluutio on spiraali. Tämä tarkoittaa, että vaikka saatattekin palata joihinkin teemoihin uudelleen ja uudelleen, te aina kohtaatte nämä teemat eri perspektiivistä, joka on jatkuvan kasvunne tai kieltäymyksenne tuotetta, puhtaiden kokemusten lisäksi. Spiraalit ovat räjähdyspiste – mikä tarkoittaa, että jonkinlaista alkemiaa tapahtuu, jossa toistuvat mallit eivät voi enää jatkua. Joko tapahtuu integraatio tai fuusio, jossa navat törmäävät toisiinsa ja törmäyksen voimasta syntyy muutos.

Henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla, te olette tulossa erääseen keskuspisteeseen joka esittää syklin loppuunsaattamista. Olette itse asiassa monien syklien keskellä, jotka ovat käynnissä samanaikaisesti. Voitte nähdä sen viimeisen 13 tuhannen vuoden erillisyyden syklin loppuunsaattamisena, tai uuden 25 tuhannen vuoden integraation syklin alkuna. Se voi tuntua kuin vanhan kuolemalta ja uuden syntymältä, vaikka et edes näkisi mitä horisontissa siintää. On sekä integraatiota (feminiininen periaate) sekä eräänlaista fuusiota (maskuliininen periaate) käynnissä. Tämä voi selittää monien tunteman intensiteetin ja/tai väsymyksen. Te prosessoitte henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla huikeat määrät vastustusta ja integraatiota samanaikaisesti. Tämä voi tuntua paradoksaaliselta, mutta riippuen siirtyvästä sivilisaatiosta se voi olla myös varsin normaalia tässä vaiheessa evoluutiota. Tämä dynamiikka on eräs syistä sille miksi pandemianne ja muut planeetan muutokset ovat pitkittyneet – jotta saisitte viitekehyksen jolla prosessoida näitä ristiriitaisia energioita. Kun olette keskellä riitaa siitä kuka on “oikeassa”, nämä mullistavat energiat muhivat pinnan alla ja ovat luomassa perustusta uuden todellisuuden syntymälle.

Onko henkilökohtaisella tasolla mitään tehtävissä? Mikä on paras tapa suunnistaa tällä energian merellä? Tämä kortti on Siriukselta, koska perheenne Siriuksella joutui navigoimaan tällä merellä, ja se oli heille rankkaa. He kävivät läpi intensiivisen polarisaation ja erillisyyden jaksoja, jopa niin paljon että syntyi kaksi erillistä sivilisaatiota. Yksi sivilisaatio perustui itsensä palvelulle, ja toinen toisten palvelulle. Kuten sanoimme aiemmin, te ette ole tuomittuja toistamaan näitä syklejä, mutta on tärkeää tietää milloin lähestytte keskuspistettä jossa teillä on tieto valinnoista, jotka määrittävät kokemuksenne. Siksi tämän kortin teema, Ympyrän sulkeutuminen, viittaa keskuspisteeseen, jonka niin moni galaktisesta perheestänne on joutunut kohtaamaan heidän siirtyessään neljänteen tiheyteen. Te olette nyt keskuspisteessä.

Universumin silmissä mikään polku ei ole väärin. Jos se esiintyy todellisuudessa, se on siinä koska sen tulee olla siinä. Kuitenkin, jos haluat kulkea jotain tiettyä polkua, silloin sinun tulee kylvää siemeniä, jotka vaalivat sitä polkua mitä haluat kulkea, eikä niinkään vastustaa sitä polkua mitä et halua. Maapallolla tällä hetkellä on paljon vastaanhangoittelua! Tämä on kalteva pinta, koska ihmiset usein ajattelevat että he vaalivat integraation polkua vaikka he oikeasti ovat vastaanhangoittelun viitekehyksessä. Joten jos meillä olisi yksi neuvo tämän myrskyisän meren navigointiin, se olisi tämä: Radikaalin rehellisen oman itsen tarkkailun (ei itsen tuomitsemisen) avulla voit oppia huomaamaan eron egoisen oman itsen palvelun ja muita palvelevien integratiivisten valintojen välillä. Huomaa ero vastustuksen ja integraation välillä sinussa itsessäsi. (Tämä on oppimista näkemään oma sisäinen polarisaatio, ja se perustuu enemmänkin intentioon kuin tekoihin). Heti kun näet itsesi selvästi, tee valintasi tietoisesti. Tämä yksinkertainen kyky automaattisesti ja kirkkaasti näyttää sinulle polun jota kuljet ja auttaa sinua ymmärtämään miksi näet ympäröivän maailman sellaisena kuin näet.

Kuten yllä mainittua, Siriuksen perheenne navigoi tätä haastetta myös, vaikkakin dramaattisin tuloksin ennen integraation aikaansaamista. Koska he rakastavat teitä syvästi, he tukevat teitä viesteillään ja energialähetyksillään ja näin viestittävät, että te ette ole yksin. Voitte pitää tätä planetaarisena vihkimyksenä neljänteen tiheyteen ja mahdollisuutena aloittaa uuden kauniin integraatiosyklin, jonka aikana ihmiskunnan kollektiivisessa sydämessä myrskyävä meri voi viimein tyyntyä.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

YouTube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.