Kortti joulukuulle 2021: Polariteetin siemenet

Kuukauden kortti — Joulukuu 2021

Kortti #14 | Lyra (Mennyt, ensimmäinen aikakausi) | Polariteetin siemenet

Sana polariteetti tuo usein mieleen pelon tai kammon. Tarkastellaan sitä vähän neutraalimmin. Miksi polariteetti on olemassa? Jos Yksi on kaikki se mikä on, miten yksi voi havaita itsensä? Voiko henkilö nähdä omat kasvonsa ilman peiliä? Nähdäkseen itsensä, pitää syntyä peili tai ikkuna. Mutta jos Yksi on kaikkeus, miten se voi luoda jotain itsensä ulkopuoellle? Ainoa tapa nähdä itsensä on luoda erillisyyden illuusio niin, että voi kokea universumin lukemattomin eri tavoin, erillisiltä näyttävien peilien avulla. Haaste on, että nämä peilit (sinä) ette tajua, että olette vain heijastavia aspekteja Yhdestä. Olette uskonut erillisyyden illuusioon. Tällä uskomuksella on rakentava tarkoitus. Kun ei tiedä kuka on, silloin voi seikkailla erillisyydessä tavalla jolla Yksi ei olisi koskaan voinut Ykseyden tilassaan. Erilliset peilit kulkevat matkaa, joka lopulta johtaa heidät takaisin Yhteen. Siksipä erillinen itse toimii eräänlaisessa unitilassa, jonka Yksi luo ylläpitääkseen illuusiota.

Arkketyyppisesti muinaiset lyralaiset edustavat ensimmäistä fyysistä lajia, joka heräsi tuosta unesta. Koska he olivat ensimmäisiä, heillä ei ollut mentoreita tai avustajia heitä auttamassa. Heidän matkansa heräämiseen kesti kauan. Kääntöpiste saavutettiin kun erillisyyden tuska muuttui niin suureksi, että he luopuivat halukkuudestaan pitää yllä erillisyyttä ja jatkuvasti ruokkia illusionaarista unitilaa. Erillisyyden uuvuttamina he päästivät irti.

Kortti #67, Itsensä tarkkailu (Lyran kolmannelta aikakaudelta), on avain siihen miten lyralaiset aloittivat heräämisprosessin. Käyttäen peilin metaforaa, he alkoivat ymmärtää, että erilliset olennot olivat vain Yhden peilejä. Mitä tehdä peilillä? Katsoa siihen. Jos et katso, mikä on kuvastimen tarkoitus? Heidän katsoessaan peileihin kaikkialla ympärillään — muihin erillisiin olentoihin — syvä tietoisuus siitä että muut olivat todella heijastuksia heistä itsestään, he alkoivat nähdä muiden olentojen samankaltaisuuden, huolimatta heidän yksilöllisyydestään. Pinnan alla he alkoivat tajuta erillisyyden tuskaa ja pelkoa yksilöllisen itsen menettämisestä, jota he kaikki kantoivat mukanaan. Lukemattomien fyysisten inkarnaatioiden trauman ja tuskan kerrosten alta he löysivät kipinän Yhden tietoisuudesta. Tämän tajuaminen muutti heidän kulkusuuntaansa polariteetista ja konfliktista integraatioon.

Useimmat fyysiset sivilisaatiot käyvät läpi syvän polaarisuuden ajanjaksoja. Niinä aikoina voi olla erittäin pimeää — aivan kuin olisi mahdotonta muuttaa tilanne millään muulla kuin aggressiolla. Ja kuitenkin aggressio on viimeinen asia jota tarvitaan tällaisina aikoina. Kuvittele tarttuvasi peiliin, näet oman kuvajaisesi, ja huudat sille heijastukselle ja koitat saada sen tekemään mitä haluat sen saada tehdä. Se ei toimi niin. Ainoa asia, minkä voit tehdä peiliin katsoessasi, on ihastella heijastustasi (erityisesti pimeitä ja tuskallisia heijastuksia) ja tuoda ne osaksi itseäsi ja sitä kokonaisuutta joka olet. Se on se millä tavalla särkynyt peili parantaa itsensä ja palaa kotiin.

Joten tänä Maapallon äärimmäisen polariteetin ajanjaksona, selvästikin teitä koetellaan. Pandemiat, ilmastokriisit ja uskomusten radikalisaatiot tulevat kaikki esiin. Tämä ei johdu siitä, että jokin asia olisi huonosti; sen sijaan, se johtuu siitä että olette astumassa tämän erillisyyden matkan viimeisiin vaiheisiin. Niissä vaiheissa integraation vastustus on vahvinta. Mitä tehdä sen luovimiseksi? Vaikka tämä saattaa kuulostaa intellektuaalilta harjoitukselta, se on itse asiassa paljon enemmän. Etsikää peilejä joita vihaatte tai inhoatte. Katsokaa niihin. Ymmärtäkää miksi ne ovat sellaisia kuin ne ovat. Kun ymmärrätte niitä, voitte tuntea niitä kohtaan myötätuntoa. Koska he ovat todella toinen versio teistä, teidän myötätuntonne muuttuu myötätunnoksi myös omaa itseänne kohtaan. Tämä laittaa käyntiin sen alkemiallisen prosessin, joka johtaa radikaaliin integraatioon, parannukseen ja todelliseen heräämiseen.

Muinaiset lyralaiset, jotka kulkivat näiden vaikeiden henkisten koettelemusten läpi, eivät enää elä fyysisissä kehoissa sillä tavalla kuin te, mutta heidän herännyt tietoisuutensa pysyy kaiun lailla kollektiivinne rakenteissa. Tänä jännitteiden ja kiistojen aikana Maapallolla he tarjoavat teille lohtua ja tukea. Kuitenkin ainoa tapa päästä käsiksi tähän lahjaan on katsoa peiliin ja aloittaa oma matkansa.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt

Lisätietoa Germanesta Lyssan Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.