Kortti marraskuulle 2021: Harhakuvitelma kontrollista

Kuukauden kortti – Marraskuu 2021

Kortti #36 | Orion (Mennyt, ensimmäinen aikakausi) | Harhakuvitelma kontrollista

Sen sijaan että puhuisimme tästä kortista galaktisen historian näkökulmasta, on mitä tärkeintä ymmärtää sen merkitys evoluution tasolla, joka liittyy lajien evoluutioon. Sen tehdäksemme käykäämme läpi jotain informaatiota jota me olemme jakaneet aiemmin ihmiskunnan siirtymästä kolmannesta neljänteen tiheyteen.

Kolmannen tiheyden tietoisuus perustuu vahvasti polariteettiin, joka todellisuudessa näkyy mustavalkoisuutena, hyvän ja pahan vastakkainasetteluna. Tämä on yksi kaikkein erkaantuneimmista mahdollisista tietoisuuden tasoista. Kun laji on juurtunut tälle tietoisuuden tasolle, sitä vie eteenpäin solar plexuksen energia. Solar plexus tarjoaa tahdonvoimaa. Väärä itse (ego) käyttää tahdonvoimaa puskeakseen itsensä läpi haastavan todellisuuden keskittymällä ”saamaan” sen mitä se tarvitsee millä tahansa keinoin, esimerkiksi siihen mitä tarvitaan kaikkein alkeellisimmilla tasoilla selviytymiseen. Tämä ulottuu abstraktimpiin tarpeisiin kuten suojen, turvan ja tunnustuksen tarpeet. Kolmannen tiheyden kaikkein negatiivisimpina aikoina ego alkaa uskoa, että se kontrolloi todellisuutta ja tekee kaikkensa saadakseen haluamansa. Tämä on usein hienovarainen ohjelma, joka pyörii taustalla useimmilla. Kuitenkin niissä henkilöissä, joita nimitätte narsisteiksi, tämä käyttäytyminen on kaikkien nähtävillä.

Lajien siirtymässä neljänteen tiheyteen (mikä on integroidumpi ja vähemmän polarisoidumpi tietoisuuden tila), solar plexuksen energia heikkenee ja sydämen energia vahvistuu. Tämä voi aiheuttaa eräänlaisen paniikin, jossa heikkenevä ego kamppailee selviytymisestään. (Näette tätä tapahtuvan Maapallolla nyt.) Ego alkaa tajuta, että sen aiemmat uskomukset siitä, että se voisi kontrolloida todellisuutta, ovat pelkkää harhakuvitelmaa. Kun sen kyky kontrolloida todellisuutta alkaa nähtävästi hälvetä, ego menee vieläkin pahempaan paniikkiin, ja tapahtuu eräänlainen sisäinen kamppailu heräävän neljännen tiheyden tietoisuuden ja heikkenevän egon välillä. Jatkaakseen selviytymistään ego alkaa kuvitella ympärilleen vihollisia. Nämä “viholliset” vaikuttavat vievän egolta pois sen “vapauden”. Todellisuudessa tämä havainto on yksinkertaisesti heikkenevän egon pelkoa siitä, että se menettää kontrolliotteensa sen omasta kohtalostaan. Suurin harhakuvitelma tässä on uskomus siitä, että omaa kohtaloa olisi mahdollista kontrolloida alunperinkään. Egolla on erittäin vähän kontrollia tai kykyä ohjata yhtään mitään, huolimatta sen uskomuksesta siitä että sillä on vapaa tahto. Tätä ideaa vastustetaan ja usein se saa aikaan paljon pelkoa siityvissä lajeissa.

Kun me sanomme, että “sydämen energia vahvistuu”, mitä me oikeastaan tarkoitammekaan? Me emme tarkoita rakkauden tunnetta ja ympäriinsä kulkemista autuuden tilassa, vaikka se voi olla tämän sivutuote. Me puhumme kyvystä saada yhteys luonnolliseen universumin virtaukseen ja voimaantua siitä virtauksesta, sen sijaan että kokisi itsensä sen uhriksi ja taistelisi sitä vastaan. Vain egoista tuntuu uhrilta. Kun energia siirtyy solar plexuksesta sydämeen, alkaa tuntea olevansa mukana universumin virrassa ja tämä saa aikaan suuren rauhan tunteen, huolimatta siitä mitä maailmassa “tuolla jossain” tapahtuu. Niin kauan kuin ego saa öykkäröidä, valittaa sitä että sitä kontrolloidaan, ei tule siirtymään solar plexuksesta sydänkeskeiseen energiaan.

Maapallon nykyisissä olosuhteissa ihmiskunnalle annetaan mahdollisuus tehdä siirtymä pois egosentrisestä uskomuksesta siitä, että on mahdollista kontrolloida kaikkea, todelliseen vapauteen, joka paradoksaalisesti tarkoittaa kaikista kontrolliharhakuvitelmista irti päästämistä. Egolle tämä tuntuu kuin lennettäisiin mustaan aukkoon. Se on kammottavaa. Ego tarttuu mihin tahansa kuvitelmaan, jopa ilmiselvästi valheellisiin (kuten sellaisiin joita sosiaalisessa mediassa levitetään) tukeakseen omaa tarvetta kontrolloida (tai olla uhri), niin että sen ei koskaan tarvitsisi kohdata mustan aukon pelkoaan.

Vaikka tämä ei välttämättä ole se miltä sinusta juuri nyt tuntuu, tämä on arvokasta, pyhää aikaa Maapallolla. Se on aikaa jonka kaikki galaktiset lajit kokevat omassa siirtymässään. Se on kuolemisen ja uudelleensyntymisen aikaa. Se on paradoksaalista aikaa. Mikä on suurin paradoksi? Mitä enemmän päästää irti oman todellisuutensa kontrolloimisen yrittämisestä, sitä voimaantuneemmaksi tuntee itsensä. Tämä oppiläksy usein vie kauan aikaa oppia ja vaikka lajinne edelleen kamppailee sen kanssa, te tulette lopulta lopettamaan öykkäröinnin ja päästätte irti. Joskus ette lopeta öykkäröintiä ja vastustatte kunnes palatte loppuun, ja sitten lopulta päästätte irti ja olette rauhassa. Huolimatta siitä miten kuljette tätä polkua, Orionin valon mestarit (ne jotka integroivat polariteetin ja selvisivät siirtmästä muinaisina aikoina) tukevat teitä hiljaa. Pitäkää heidät mielessänne meditaatioissanne ja rukouksissanne, sillä jos niin sallitte, he voivat auttaa teitä kulkemaan tämän tuskallisen ja kauniin polun Kotiin.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt

www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanavalla lisätietoa korteista: https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Yksi vastaus artikkeliin ”Kortti marraskuulle 2021: Harhakuvitelma kontrollista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.