Kortti syyskuulle 2022: Majakka / Kompassi

Kuukauden kortti – syyskuu 2022

Kortti #71 | Vega (Tuleva, kolmas aikakausi) | Majakka / Kompassi

Viime kuun kortti oli #90, Shamaanimatka (Valaiden tietoisuus). Me annoimme metaforan jumiin jäämisestä ikkunattomaan, tunkkaiseen huoneeseen sekä siitä, että haluaa omasta tahdostaan jäädä sinne eikä avata ovea ja kulkea tuntemattomaan. Tuntemattomaan kulkeminen voi olla kuin pimeässä kulkua — ei näe eteensä. Siinä tapauksessa tulee luottaa omaan sisäiseen ohjaukseen ja luottamuksen tulee olla täydellistä, jotta voi mennä eteenpäin.

Tässä kuussa haluaisimme käyttää toista metaforaa. Kuvittele taivas, jossa on paksuja pilviä. Et näe aurinkoa. Koska et näe sitä, saatat uskotella itsellesi, että sitä ei ole olemassakaan, tai syyttää pilviä (ulkoisia olosuhteita) valon peittämisestä. Kunnes muistat auringon pysyvänä kokemuksena ja tunnustat pilvet hetkellisenä olosuhteena, tulee olemaan vaikeaa tehdä mitään muuta kuin pysyä illusionaarisessa voimattomuuden tilassa.

Mutta sitten joku kaunis päivä tajuat, että valo on kuin onkin pilvien takana. Muistat sen, mutta sen lisäksi alat myös tuntea sen. Tuntemus on aluksi hienovarainen, ja kun kiinnität siihen tarkempaa huomiota, voit alkaa tuntea lämmön kasvun. Voit alkaa tuntea tämän auringon valon tietoisuudessasi siellä täällä. Sitten yhtäkkisesti tajuat, että aistimuksesi ja tuntemuksesi tästä valosta on pysyvää. Katsot taivasta ja ihmeen kaupalla pilvet ovat poissa.

Henkinen herääminen on paljon tämän metaforan kaltainen. Kaoottisessa, polarisoituneessa maailmassa se voi tuntua siltä kuin pilvet peittäisivät kaiken ja valoa ei vain näy. Tämä on pelkkä tuntuma, koska polarisaation ja erillisyyden kokeminen on osa tätä kolmannen tiheyden todellisuuden matkaa. Kun on aika jättää erillisyyden polku taakse, omaan työhön kuuluu havaintojen muuttaminen pois ulkoisten olosuhteiden syyttämisestä ja kohti oman sisäisen valon tietoisuutta, joka paistaa ikuisesti kuin aurinko, jonka valon pilvet aiemmin peittivät.

Oman tietoisuuden valo (jota jotkut kutsuvat Todelliseksi Itseksi tai Suuremmaksi Itseksi) on kuin majakka tai kompassi, joka ohjaa kohti syvempää ja syvempää integraatiota kohti täyttymystä ja ääretöntä olentoa, joka sinä olet. Se ei koskaan ilmoita itsestään kuin kellonlyömällä. Se paljastaa itsensä hienovaraisin keinoin, kun olet valmis avautumaan ja sinulla on silmät auki. Mutta se on aina läsnä, ja voit alkaa virittäytyä siihen koska vain. Voit pitää sitä laivan mastona — vakaana yhteytenä jopa kovienkin myrskyjen keskellä.

Vegalaiset esi-isänne käyttivät tätä konseptia muistaakseen oman tietoisuutensa todellisen luonteen ja lopulta heräsivät. Tähän valoon keskittyminen äärimmäisellä sitoutumisella ja tunnollisuudella toi heidät ulos polariteetin kaaoksesta ja Ykseyden syleilyyn. Kaikki kolmannen tiheyden lajit käyvät läpi samankaltaisia haasteita — voitko nousta draaman ja polariteetin houkuttelevan viettelyksen yläpuolelle, tuntemattomuuden pimeyden läpi oman olemuksesi integratiiviseen valoon? Jos voit sallia tuon majakan toimia kiintopisteenä, joka aina auttaa ohjaamaan kohti korkeinta integraatiota, silloin pääsee suorinta tietä Kotiin.

Huolimatta siitä mitä ympärilläsi tapahtuu, käännä huomiosi sisäänpäin tuota valoa kohti. Tuo valo ei ole ulkoinen kohde; se on universumina itsenään toimivan integroidun muotosi sisällä. Se on yhtenä toimiva valo ja varjo. Se on luomakunnan itsensä tietoisuus, jota jotkut kutsuvat Jumalaksi. Huomaat, että tuon valon lämpö hajottaa illuusion, jos vain annat sen tehdä niin. Muista: Aamunkoittoa ennen on aina kaikkein pimeintä. Kulje pimeyden läpi luottaen ja varmana niinkuin vegalaiset esi-isäsi, ja aurinko toivottaa sinut tervetulleeksi vegalaisen perheesi rinnalle.

Germanea kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org | Youtube

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.