Tietoisen Energian sanomia

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Tietoisen Energian sanoma 2.

Sinussa on sisälläsi se Valo, joka valaisee tiesi eteenpäin. Älä unohda, että todellisuudessa et ole ihminen siten, kuin sinä sen käsität.

Sinun nykyinen persoonallisuutesi on muokannut fyysisen tietoisuutesi, ja sen miten ilmennät itseäsi fyysisenä ihmisolentona, jona olet kasvanut Tietoisen Energiasi kokemuksien kautta. Olet ihminen sanan varsinaisessa merkityksessä vain pienen hetken ajattouudessa. Sinun oikea olemuksesi, jota olet aina, on Tietoinen Energia, energiaolento, puhdasta, valkoista, kosmista Kaikkeuden Energiaa.

Mutta kun laskeudut alemmaksi hengen tasoltasi, on sinun puettava rajoittava kuori päällesi, jotta voit oppia fyysisellä tasolla ohjaamaan ja säätelemään energioita, joita on jatkuvasti ympärilläsi. Jokaisella energian taajuudella ja soinnilla on oma reaktiotapansa muihin energiamuotoihin verrattuna.

Sinä muodostut kolmesta eri koostumuksesta: energiasta, energiakeskittymästä ja -tiivistymästä, joita ohjaa ja säätelee näitä korkeampi energiamuoto, itsenäinen, täynnä tietoa ja rajatonta ymmärrystä oleva Tietoinen Energiasi. Se tuo mukanaan Hengen Valon (lisätietoja sivulta Avaruushallinto ja sen Neuvostot), joka elävöittää kehosi tuntemaan sen eri koosteiset virtaukset, joita kulkee jatkuvasti sinussa ja lävitsesi.

Energiatiivistymäsi toimii fyysisen ravinnon kautta saatujen energioiden muuntajana ja fyysisen maailman käyttövälineenä eli fyysisenä kehona, joka koostuu kahdesta eri kehostosta: fyysinen näkyvä keho ja sitä ympäröivä miltei näkymätön eetteriaura, josta voi nähdä terveyden.

Energiakeskittymäsi toimii välittävänä ankkurina, joka muuntaa hienomman hengen tuoman energian matalammaksi, jotta fyysinen keho pystyy sitä hyödyntämään. Tämä on sielusi, joka koostuu kolmesta eri kehosta: tunne (astraaliaura), ajatus (mentaaliaura) ja Korkeampi TAhto (Buddhinen / Kristusaura).

Sielusi koostuu myös eri rinnakkaiskerrostumista: mieli (tunne ja ajatus) ja ymmärrys (kausaali- eli syyaura) sekä näitten yhteisvaikutuksena alempi tietoisuutesi. Se on kiinnitetty nykyiseen persoonallisuuteesi. Tästä riippumatta omistat kaikista kalleimman aarteesi, Korkeamman Tietoisuutesi, Tietoisen Energiasi. Kun kehosi lopulta hajoaa, fyysisen kuolemasi jälkeen, sielun kokemukset siirtyvät ikuiseen kasvavaan tietopankkiisi, joka ei koskaan häviä Tietoisesta Energiastasi.

Energiasi toimii puhtaan energian välittäjänä suoraan Henkisestä MAailmankaikkeudesta edustaen Henkeäsi, koostuen yhdestä kehostosta, henkisestä aurasta, joka on yhteydessä Korkeampaan Tietoisuuteesi eli Tietoiseen Energiaasi.

Tässä tullaan myös siihen, että näennäisesti ristiriitaiset opetukset, esim. kristinusko ja teosofia, ovat kumpikin omalla tavallaan oikeassa. Ihminen on ainutlaatuinen ja -kertainen yksilöllinen persoona, joka elää vain tämän yhden ainoan elämän, mutta hänen Tietoinen Energiansa kerää yhä uudestaan kokemuksia eri elämäntilanteista, ottamalla joka kerta uuden persoonan. Näin se ”jälleensyntyy”, mutta sama persoonallinen ihminen ei. Kristinuskossa puhutaan vain ihmiskehosta, ei sen korkeammasta olemuspuolesta, joka on todellisempi kuin persoonallinen fyysinen ihminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.