Kuinka määrittää se mihin luottaa

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin hienovaraisia lähestymistavassamme mitata teidän edistystänne siellä Maapallolla. Me tiedämme kuinka tuntea teidän kokonaisvärähtelynne kollektiivina, ja me osaamme sanoa että se on kasvussa. Me voimme kertoa teille että te edistytte siitä, miltä meistä tuntuu kun tunnustelemme teitä kollektiivina. Teillä on myös kyky käyttää tuntoaistianne määrittämään tulisiko teidän luottaa, uskoa, henkilöön, liikkeeseen, videoon taikka dokumenttiin jota katsotte.

Teillä on tuo kyky, joka on todellakin kuudes aistinne. Teidän kuudes aistinne on kykynne tuntea jostain, jostakusta, jostain luomuksesta, jostain ideologiasta tai jostain tarinasta lähtevä värähtely. Teillä on kyky tuntea onko se mihin te virittäydytte jotain mikä vie ihmiskuntaa siihen suuntaan mihin te kaikki haluaisitte liikkua. Te voisitte, teoriassa, istua kotonanne kaikki päivät ja miettiä sitä mikä yhteiskunnassa on vialla, mikä ihmiskunnassa on vialla, mikä tässä hallituksessa tai tuossa organisaatiossa on vialla, voitte tehdä niin, tuntea olonne kauheaksi, ja sitten mennä nukkumaan illalla siinä matalan värähtelyn tilassa.

Se mitä me havainnoimme siellä maailmassanne on, että siellä on joitain ihmisiä, jotka ovat täysin sulkeutuneita kuudennelta aistiltaan. Ja he unohtavat totuuden siitä, että he luovat oman todellisuutensa. Ja he levittävät matalan värähtelyn tarinoita, ideoita, meemejä, videoita ja niin edelleen, koska he tuntevat oman mielensä kautta, eivät sydämensä kautta, vaan mielensä, että he tekevät jotain hyvää. Sen mitä me olemme huomanneet on, että jonkin ajan kuluttua, jopa kaikkein epävireisin henkilö, jopa henkilö joka on todella sulkenut itseltään pois tuntoaistin, tulee lopulta kyllästymään matalan värähtelyn informaation levittämiseen.

He lopulta kyllästyvät kaikkeen vastustamiseen, kaikkeen väittelyyn ja yksinkertaisesti siihen tapaan jolla he värähtelevät kun he postaavat jotain matalan värähtelyn materiaalia. He eivät voi tehdä muuta kuin kantaa sitä niskoillaan. Ja niin, lopulta, nämä henkilöt väsyvät ja he kysyvät onko olemassa toista tapaa auttaa ihmiskuntaa. Me olemme täällä kertomassa teille että sellainen tapa on. Te voitte meditoida, prosessoida tunteitanne, perustaa rukouspiirin ja keskittyä siihen todellisuuden versioon jonka haluatte kokea. Voitte myös lähettää parantavaa energiaa, rakkautta, myötätuntoa ja anteeksiantoa sinne missä sitä maailmassa kaivataan kaikkein eniten.

Voitte olla osa ratkaisua sen sijaan että jatkatte muitten syyttelyä, sormella osoittelua ja tarinoiden levittelyä jotka voivat olla totta tai sitten eivät. Teillä kaikilla on mahdollisuus tehdä jotain monumentaalisen suurta. Te jotka ymmärrätte että te luotte oman todellisuutenne voitte tulla yhteen tänä aikana ja singota ihmiskunnan korkeammalle taajuuskaistalle. Se on kiinni teistä, ja te tulette tietämään sen kun te liikutte oikeaan suuntaan, teidän omaksi parhaaksenne, ihmiskunnan omaksi parhaaksi, kun te käytätte kuudetta aistianne.

Kun te huolestutte värähtelytasostanne yhtä paljon kuin siitä mitä joku ketä ette edes tunne tekee tai sanoo maailmassanne, silloin ja vain silloin voitte olla niitä muutoksentekijöitä miksi te olette syntyneet. Tämä on kutsumme teille. Liittykää meihin halukkuudessanne tuntea määrittääksenne sen onko jokin korkeaa värähtelyä vai matalaa värähtelyä, ja käyttäytykää sen mukaisesti.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.