Muista meditoida! osa 2

Tämä on lainaus L/L Researchin kirjasta Voices of the Confederation.

Kommentti

Koska on olemassa monenlaisia eri tyyppisiä meditaatioita, joita tässä maassa tällä hetkellä harjoitetaan, ehkäpä meidän tulisi selittää, että tämä ehdotettu meditaatio on passiivisen luonteista, toisin kuin keskittymisen luonteinen meditaatio. Tavoite on keskittyä kehon mukavuuteen, ja sitten antaa mielen lopettaa sen arkipäiväinen toiminta tai “laskenta”. Tässä mielen ja kehon saavutetussa hiljaisuudessa harjoitetaan sisäisen kuuntelun asennetta, sillä sisällä oleva henki odottaa “pientä hiljaista ääntä.” Subjektien tai objektien meditointi, tai rukouksen tyyppinen meditaatio ovat varsin valideja proseduureja joita seurata. Kuitenkin kummassakin niistä meditoija puhuu, eikä kuuntele. Liiton suosittelema meditaation tavoite, kuten olemme sanoneet, on meditoijan vastaanottavainen ja kuuntelevainen asenne. Tämän asenteen myötä koko hiljaisuus täyttyy kosmisella informaatiolla.

Valikoituja kanavointeja

helmikuun 11. 1974

Me olemme ehdottaneet, että meditaatio on paras keino epäintellektuaalisen ymmärryksen hankkimiseksi luovan voiman käytöstä. Tämä on mahdollista kaikille milloin tahansa. On ainoastaan tarpeen, että he tuovat saatavilleen tiedon, joka heillä jo on. Se on vaikea asia tehdä joskus, kun on sellaisen halun luomien värähtelyjen ympäröimänä, jonka luonteista halua Luoja ei ole koskaan tarkoittanut. Me ymmärrämme sen vaikeuden, joka syntyy tämän yksinkertaisen totuuden tajuamisesta, kun ajatellaan niitä jotka haluaisivat muuta kuin tätä totuutta.

Kuitenkin on varsin mahdollista eristää oma tietoisuus näiden ajatuksien vaikutuksista, ja tajuta oman alkuperänsä totuus. Se jonka te tunnette nimellä Jeesus kykeni tekemään näin. Älkää uskoko, että tämä mies oli ainutkertainen omissa kyvyissään. Hän näytti teille, että tämä oli mahdollista. Hän näytti teille, että jokainen teistä Isän lapsista kykenee samaan kuin hän. On ainoastaan tarpeen, että meditoitte tajutaksenne tämän, ja sitten on ainoastaan tarpeen että näytätte tietonne siitä ajatuksillanne ja teoillanne.

Te, silloin, niinkuin hänkin, kykenette käyttämään tuota voimaa joka teidän käytettävänänne on: rakkaus.

Tämä on se sana, ystäväni: rakkaus. Mutta sitä ei ymmärretä. Rakkaus: se tarkoittaa kaikkea sitä mitä se teidän mielestänne tarkoittaa. Mutta se tarkoittaa paljon muuta. Oppikaa mitä se tarkoittaa, ja teistä tulee todella vapaita.

helmikuun 13. 1974

Me olemme esittäneet monta kertaa, että meditaatio on erittäin tarpeellista. Jos aiotte kyetä ymmärtämään mitä ja miten palvella tänä aikana, on tarpeen että löydätte sen meditaation avulla, sillä tämä on ainoa prosessi joka sallii teidän ymmärtää tämän informaation sen kokonaisuudessaan. Joten on tarpeen, että käytätte joka päivä aikaa meditoimiseen, ja muututte tietoisiksi tekniikasta jolla tyydyttää halunne palvella.

Kun olette tehneet tämän, tulette huomaamaan että koette jotain ihmeellistä. Se tulee olemaan tapaus, joka ylittää villeimmät kuvitelmanne. Se tulee olemaan sen luonteista mitä nyt pitäisitte mahdottomana, mutta se tulee tapahtumaan.

helmikuun 18. 1974

Me Planeettojen Liitosta Äärettömän Luojan Palveluksessa ehdotamme, että on joitain asioita, jotka ovat tärkeitä jos aiotte meditoida tehokkaasti.

Ensimmäinen ja kaikkein tärkein on, että sallitte tietoisen mielenne rentoutua. On tarpeen päästää irti ajatuksista, jotka ovat ohimenevän luonteisia, ja me huomaamme, että ajatukset, jotka liittyvät päivittäisiin toimiinne, ovat ohimenevän luonteisia. Jotta sallisitte mielenne muuttua vastaanottavaiseksi asioille, jotka ovat muun kuin ohimenevän luoteisia, ehdotamme että istuisitte hiljaisessa paikassa selkä suorana. Tämä on mitä tärkeintä meditaatiotekniikassa.

Hiljainen paikka on erittäin hyödyllinen. Kuitenkaan se ei ole tarpeen. Se on hyödyllisempi henkilölle, joka vasta aloittelee meditoimaan kuin kokeneelle henkilölle.

Jotta poistaisitte intellektuaalisen luonteiset käsitteet, jotka vaivaavat mieltä ohimenevillä ajatuksilla, ehdotamme että jotain jolla viehättää älyä voidaan joskus käyttää, kuten musiikkia, tai sitä mitä nimitätte mantraksi. Tämä, kuitenkaan, ei ole tarpeen.

Se mikä on tarpeen on että ajatusten, jotka ovat intellektuaalisen luonteisia, sallitaan poistua tietoisuudesta.

Me olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, että teidän on tarpeen meditoida. Me olemme sanoneet näin ohjeistuksena jolla sallia teidän pyyhkiä pois se illuusio, joka on saanut niin monet ihmiset planeetallanne hampaisiinsa. Tämä meditaatio, jota suoritatte, tuo teille ymmärryksen todellisuudesta. Todellisuus liittyy kaikki teihin. Mutta se ei ole se illuusio, joka jatkuvasti vie useimpien teistä ajatukset mukanaan planeetallanne. On teistä kiinni ymmärtää se mitä me sanomme. Ja on vain yksi tapa ymmärtää se. Tuo tapa ymmärtää on meditaatio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.