Kuinka paljon on riittävästi?

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Meillä on runsaasti selkeyttä mitä tulee ihmiskunnan palvelemisen eri tapoihin. Me kuitenkin aina tavoittelemme suurempaa selkeyttä. Me olemme havainneet, että monet heränneet eivät ole selvillä siitä miten palvella, tai ilmaistaksemme tämän toisin, mikä on paras tapa palvella ihmiskuntaa. Me olemme havainneet tämän, ja myötätuntomme näinä hetkinä teitä kohtaan on todellinen, ja se on myös runsas. Jos voitte tunnustaa, että jopa Arcturuksen Neuvosto etsii parasta tapaa palvella ihmiskuntaa, silloin ehkäpä voitte tajuta, että yksilötasolla asioiden selkiyttäminen itselle on vieläkin vaikeampaa.

Saatat olla sitä mietlä, että et tee tarpeeksi palvellaksesi ihmiskuntaa, mutta iso kuva tässä on, että et välttämättä koskaan tunne olevasi riittävä. Ja se on jotain mitä me pyydämme teidän tarkastelemaan. Me haluamme kaikkien teidän tuntevan itsenne riittäviksi. Me haluamme, että te tunnette että teidän läsnäolonne siellä Maapallolla on tarpeeksi, ja me haluamme teidän olevan vakuuttuneita siitä, että me näemme teidät riittävinä. Me jankkaamme teille tätä, että kyse ei ole siitä mitä te teette, mutta me sanomme sen uudelleen, koska me todella haluamme että te kuulette sen. Kyse ei ole siitä mitä te teette.

Istukaa hiljaisuudessa, olkaa myötätuntoisia ja rakastakaa sydämissänne. Pyrkikää sisäiseen rauhaan. Esittäkää aikomus universumille antaa jokaiselle tarpeensa mukaan, ja avatkaa itsenne vastaanottamaan korkeampia energioita, jotka virtaavat jatkuvasti, niin että te voitte olla johtimia tuolle energialle, ja päästäkää irti tästä tarpeestanne saada jotain aikaan.

Tai, antakaa meidän ilmaista asia toisin. Päästäkää irti tarpeestanne tehdä kaikkein täydellisin ja paras asia minkä voitte. Jos näette kodittoman kadulla, ja teidän mielestänne rahan antaminen tuolle henkilölle ei riitä, mutta annatte rahaa ja kävelette pois, silloin olette teknisesti ottaen oikeassa. Olisi enemmän mitä voisitte tehdä tuossa tilanteessa. Voisitte puhua tuolle henkilölle. Voisitte kuunnella hänen tarinansa. Voisitte viedä hänet kotiin, kylvettää hänet, vaatettaa hänet ja ruokkia hänet, ja antaa hänelle yöpaikan. Mutta teidän tulee operoida mukavuusalueenne mukaisesti tuossa tilanteessa, ja teidän on päästettävä irti siitä ajatuksesta että te ette olisi täydellinen.

Teidän on elettävä elämäänne, ja teidän on elettävä elämäänne siellä missä te olette. Ja jos te ette voi avata tuota parantamisen keskusta, jonka te haluaisitte niin kovasti avata, huomenna, silloin kysykää itseltänne mitä voisitte tehdä auttaaksenne, ja antakaa sen vastauksen olla riittävä. Jos ette anna, silloin ette koskaan löydä rauhaa sisältänne, ja jos ette löydä rauhaa sisältänne, silloin teistä lähtee rauhattomuuden värähtely. Ja me voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että se minkä te halusitte ulkomaailmassa nähdä on rauhallinen maailma, sellainen missä muut sallivat itsensä päästä irti ja armahtaa itsenne ja tehdä sen minkä pystytte. Joten jos haluatte sitä kaikille muille, ehkäpä silloin on aika suoda sitä myös itselleen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.