Hopeisia UFOja Seattlessa

Havaintopäivämäärä: kesäkuun 21. 2016

Havaintopaikka: Seattle, Washington, USA

Lähde: MUFON #77300

Katso tämä huikea video kahdesta hopeisen värisestä U-muotoisesta aluksesta. Kappaleet näyttävät liikkuvan älykkäässä ohjauksessa. Jopa silminnäkijän kuulee olevan sekä hämmästyneitä että järkyttyneitä siitä mitä he näkevät. Hopeisen UFOn yksityiskohdat ovat fantastisia ja silminnäkijällä on vakaa ksäi, joten video on sekä harvinainen että tärkeä tutkimukselle. Me näemme tässä merkittävää dataa…. värin, muodon, liikkeen, kallistuskulman, ja kappale tuntuu havaitsevan ja osallistuvan silminnäkijöiden juttuun… ikään kuin he leikkisivät. Tämä on erittäin lähellä tapahtuva havainto, ja on viitteitä siitä, että UFOilla on jossain lähellä tukikohta, mahdollisesti Elliot Bayssa.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: Olin töissä ja kaksi paikallaan olevaa kirkasta valopistettä keskellä päivää sai huomioni. Sanoin työkaverilleni että ottaa laukkuni, jossa pidin kameraa, samalla kun pidin silmällä kahta kappaletta. En usko, että ne tuottivat omaa valoa, vaan että ne heijastivat auringonvaloa. Laitoin nauhoituksen päälle ja yritin zoomata mutta se oli vaikeaa. Lopulta kykenin zoomaamaan yhteen niistä, tarpeeksi pitkään, mutta en kyennyt sanomaan mitä näin. Ei ennen kuin katsoin kuvaa suuremmalta ruudulta. Kun pääsin kotiin ja katsoin videota, kappale näytti heijastavalta, ”neliömäiseltä” (terävät reunat, ei kaarevat), ison H-kirjaimen muotoiselta. Siinä oli kaksi neliömäistä pilaria ja pieni poikittainen tanko niiden välissä. Kuvasin niitä jonkin aikaa, sitten ne menivät rakennuksen taakse. Laitoin kameran pois mutta näin ne uudelleen oikealla. Joten joko ne tulivat melkein heti takaisin, tai sitten niitä tuli kaksi lisää joita ne nähnyt alunperin. Sitten nuo kaksi hiljalleen leijailivat rakennuksen taakse myös.

Yksi vastaus artikkeliin ”Hopeisia UFOja Seattlessa”

  1. Kamerassa näyttää olevan vain automaatti tarkennus kun tarkensi aluksi koko ajan rakennuksen katon reunaan, eikä kuvattaviin tunnistamattomiin kohteeseen UFOihin. Manuaali tarkenteinen zoom-objektiivillä varustettu kamera olisi ollut tuossa kuvaustilanteessa parhaimmillaan jalustan kanssa.

    Oli pitkäjänteinen periksiantamaton kuvaaja. Videolla noin kolmen minuutin kohdalla vasta kunnollista kuvaa nähtävillä tunnistamattomasta lentävästä objektista. Mielestäni kohteessa on myös pistemäisiä omia valoja, mutta myös Auringon valo heijastuu kohteesta. Zoomaus onnistui yhdessä kohtaa videota erittäin hyvin ja tuossa kohtaa kohde selkeästi näkyvissä ollen ison H-kirjaimen muotoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.