Kulta, vesi ja valon tasapainottaminen

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli kultaa. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Jokin aika sitten puhuit kullasta ja aurasta ja kullan ominaisuuksista.

A: Kyllä.

Q: Ja kukaan ei tuntunut huomaavan niitä yhteyksiä, odotin…

A: Voi, useat ihmiset huomasivat.

Q: Ai, niinkö? Minä en ollut paikalla. Voisitko käydä tätä läpi hieman syvemmin?

A: Kuten olemme sanoneet, tunnistatte periaatteessa että on olemassa energia joka ympäröi ja kyllästää ja iskostaa ja on uppoutunut ideaan siitä mitä kutsutte kullaksi. Tämä on ollut vastuussa, niin kutsutusti, sen vetovoimasta yhteiskunnassanne; vaikka monet teistä eivät ymmärrä miksi, sillä tavoin.

Kyse ei ole vain siitä että se on ”harvinainen”, vaan tällä tavoin idea on, että energia jonka se kanavoi itsensä läpi — kuinka se luo itsensä olevaksi, kuinka se on luotu massatietoisuuteen — sallii teidän tunnustaa että kulta, joka on olemassa nyt, on aina ollut olemassa. Se ei sula, koskaan.

Q: Ymmärrän tämän.

A: Tällä tavoin, tunnustakaa aurakenttä — ei ole sattumaa että kielenne, kaikkien kieltenne perusjuuri, idea aurasta on sama kuin kullan, tuolla tavoin.

Voitte tutkia ideaa että on olemassa tietynlainen energia, jota voidaan uuttaa, sanokaamme, kullasta, joka sallii teidän muuttua fyysisesti iättömäksi.

Q: Puhummeko nyt metallikullasta, kultakristallista… mistä me puhumme?

A: Metallista. On olemassa energia, tietyllä tapaa, joka on kiinnittynyt siihen, joka voidaan uuttaa ja kanavoida, jotta sallitaan aurakenttäänne sen pitkäikäisyyden kyllästäminen joka /esittää/ tuota luovaa kenttää, tuota luovaa enenrgiaa — olemuksenne ikuisuutta.

Se on miksi, siinä mitä kutsumme avaruusalukseksemme, salamamatriisi — koje joka muuttaa, sanokaamme, tai kuroo umpeen yhden tyypin energian toisen tyypin energian kanssa — sillä on kulta rakenneosanaan, sen pääainesosana.

Sillä tavoin se välittää tietynlaisen liikkumattomuuden siihen energiaan, joka sallii aluksen muuttua joksikin poispyyhityksi ja, tällä tavoin, staattiseksi muusta universumista. Se muuttuu, sen omassa limbossaan, liikkumattomaksi ikuiseen nyt-hetkeen. Osittain, idea kullasta on se joka painaa itsensä aluksen kenttään ja tekee kyvyn olla olemassa ikuiseksi ideaksi — muuttumattomaksi.

Q: Ottaako se fyysistä energiaa sisään ja sitten liikuttaa tätä ei-fyysistä energiaa ympäriinsä?

A: Se on fyysistä ja ei-fyysistä teidän termein, samanaikaisesti. Se on kääntäjä, se on magneetti ja akku sille energialle.

Q: Onko tämä se mitä alkemistit kutsuivat filosofin kiveksi?

A: Tavallaan, he tunnustivat että kullan ideassa piilevänä on idea joka ilmaistaan tuona energiana, mitä kuolemattomuuteen tulee. Sähkömagneettisen energian jalostus planeetallanne, niinkutsutusti, tietynlaiseksi kristallihilaksi jota metallikulta esittää, joka esitti kaikkien näiden metallien puhtautta.

Siksi sitä pidetään, sanoisimmeko, ”kuninkaallisena” metallina.

Q: Joten sen takia me pidämme päällä paljon kultaa?

A: Teidän ei tarvitse pitää sitä päällä paljoa. Ja tällä tavoin taas, voitte uuttaa tuosta energiasta, niinkuin monet tekevät, yhdistämällä niinkutsuttuja kristalleja kultaan. Erityisesti koska tämä on muisto siitä miten se tehtiin ja miten sitä käytettiin Atlantin aikoihin.

Q: Onko olemassa tiettyjä kullan muotoja jotka korostaisivat tätä prosessia enemmän kuin muut?

A: Pallot.

Q: Pallot.

A: Kyllä.

Q: Entäpä kulta hampaissa? Tiedäthän… jos sinulla olisi paljon kultaa paikkoina.

A: Tällä tavoin, jälleen kerran, sillä voi olla vaikutus auraanne eri tasapainon muodoissa, ja se sallii myös teidän tunnustaa että saattaa olla, teidän termein, kenttien epätasapainopisteitä. Sillä se toimii anturina niille epätasapainopisteille, Se voi lievittää joitain niistä tällä tavoin. Mutta se riippuu siitä ideasta joka sallii teidän käyttää sitä myös mielikuvituksessanne.

Q: Joten voisiko se auttaa kehon sähkömagneettista kenttää?

A: Kyllä.

Q: Vai voisiko se sotkea sen?

A: Ei niinkään sotkea, mutta se voi sallia teidän tunnistaa epätasapainoja, ja jos ette salli itseänne, oman mielikuvituksenne kautta, lievittää noita epätasapainoja, ette salli itsenne osallistua energiaan joka on tarjolla kullan monien muotojen kautta.

Q: Joten jos sinulla olisi masennus, vahvistaisiko se masennusta?

A: Ei niinkään masennusta. Ymmärtäkää, se mitä kutsutte yhteiskunnassanne kultakuumeeksi: idea jonka voitte tunnustaa niin sisäisesti, idea energiasta joka on tarjolla; mutta koska olette niin eristäytyneitä tuomitsemaan, se voi vahvistaa teidän tuomitsemistanne sen sijaan että se vahvistaisi integraatiota.

Q: Olen kuullut että joillain on ollut leikkaus ja heillä on metallilevy päässään ja he vastaanottavat radiosignaalia.

A: Kyllä, se ei ole mahdotonta.

Q: Jo on paljon metallia hampaissa… voiko se vaikuttaa itseen?

A: Se voi aiheuttaa epätasapainon aurassa. Mutta sen voi elvyttää tasapainottamalla uudelleen sähkömagneetikenttä, sinivalkoisella valolla sekä idealla joka liitetään suureen määrään puhdistettua vettä.

Q: Mitkä muut kemikaalit puhdistaisivat kehomme ja…

A: Pääosin vesi. Vesi.

Q: Vesi.

A: Veden energiaan liittyy paljon enemmän kuin tajuattekaan.

Q: No, minulla on paljon metallia suussani ja olen todella huolissani.

A: Älä huolehdi siitä.

Q: En huolehdi mutta minä…

A: Selvä. Sitten tällä tavoin tunnusta, että voit aina uuttaa energian idean vedestä ja tasapainottaa elektrokemiallisen, elektrolyyttisen idean kehossasi, sen liittyessä aurakenttäsi tasapainoon.

Voit käyttää sinivalkoista valoa. Voit käyttää myös kultaista valoa. Valo ja sen väri voivat kantaa mukanaan saman energian kuin metalli.

Q: Täytyykö tätä tehdä jatkuvasti?

A: Ei.

Q: Mutta sekö tasapainottaa tuon?

A: Kyllä.

Q: Kiitos.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.