Polariteettiaspektit ja itsensä keventäminen

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli polariteettia. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.


 

A: Sivilisaatiossanne on idea jonka olemme kuulleet kerran toisensa jälkeen tulevan ilmaistuksi joidenkin niiden teistä suusta, jotka ovat vakavamielisempiä. Ei sillä että me, millään muotoa, tarjoaisimme ideaa todisteesta siitä keitä me olemme tänä hetkenä, sillä kyse ei ole tuosta. Idea on pysyä huomaamattomana; jakaa informaatiota niin että ideat ovat ne joihin te keskittyisitte sen sijaan että miettisitte sitä kuka näitä ideoita välittää.

Mutta jotkut yksilöt ovat ilmaisseet ajatuksensa ideasta, että interaktio tiedän ja erään toisen sivilisaation välillä tulisi olla hieman enemmän ”kunnianarvoisampi”. (yleisö nauraa) Selvä. Voin olla yhtä melankolinen kuin kuka tahansa teistä (lisää naurua). Kuitenkin! Kukaan ei sanonut että ne, mitä te kutsutte avaruusolennoiksi, eivät osaisi leikkiä! Ja tulette huomaamaan, kaikessa todellisuudessa, että se on leikin ja naurun kautta kun luotte kaikkein lähimmät suhteenne meihin.

Aivan kuin asian laita on delfiinien kanssa planeetallanne. Ne osaavat leikkiä. Ja ne voivat olla hyvin rakastavia oppaita opettaessanne teitä leikkimään, millä tahansa tavalla haluattekin. Ja niin tunnustakaa, että suurimmassa osassa näitä interaktioita, vaikka havaitsisitte meidät melankolisen suhtautumisen kautta, suorassa tiedonvälityksessä, me nauramme aina.

Ja monta kertaa me yksinkertaisesti räätälöimme tavan jolla informaatio tulee teidän luoksenne koska me havaitsemme että te tunnette että teidän tulee kuulla se tuolla tavoin jotta se kuulostaisi uskottavalta, ja niin ette ajattelisi että me nauraisimme teitä. Koskaan emme tee niin. Me arvostamme teitä ja nautimme teistä suunnattomasti. Ja niin me kiitämme teitä koska olette niin suuren ilon lähde.

Ja niin, näillä puheilla, leikkikäämme. Kerro!

Q: Hyää iltaa, miten voit?

A: Täydellisesti, entä sinä?

Q: Erittäin hyvin. Kysymykseni on… no, noin kolme viikkoa sitten olin erään toisen olennon kanavointitilaisuudessa, ja me puhuimme Orionista…

A: Kyllä.

Q: … ja joistain kokemuksista joita minulla on ollut siellä ja Seulasten tähdistössä myös…

A: Kyllä.

Q: … ja joistain parannuskyvyistä joita minulla tuohon aikaan mahdollisesti oli. Ja sitten olento sanoi että sinä halusit puhua minulle, ja nyt kysyn sinulta mitä haluaisit sanoa minulle?

A: Kiitos. Kyse on yksinkertaisesta heijastuksesta jokaisen teistä tunnustaessa yhteytenne tiettyihin värähtelyihin joita kutsutte Seulasten ja Orionin tähtikuvioiksi, jotka ovat toistensa napoja. Taaksepäin sekoittaen, lineaarisena esityksenä, systeemeihin joita kutsutte Lyyraksi, monia, monia, monia, monia vuosianne sitten. Ennen sitä kun ne hajosivat Orioniksi ja Seulasiksi.

Idea on yksinkertaisesti tunnustaa, että se on tietty sopimuksemme, tai että on olemassa tietty sopimus jonka olemme tehneet, olla palvelemassa planeettaanne tänä aikana, heijastaen ja esittäen joitain niistä alkuperäisistä valinnoista ja sopimuksista joita tehtiin erityisesti Orionin järjestelmissä.

Sillä me olemme ”varustettu”, sanotaanko, sallimaan idea alkuperäisestä Orionin energiasta, josta osa on syvän negatiivisuuden vallassa, löytämään sen tukipiste, löytämään sen tasapainopiste kaiken luomakunnan kolmiyhteisen rakenteen ymmärtämisen kautta. Polariteetti ja kolmas neutraali tasapainopiste joka sallii transformaation ja muutoksen.

Koko idea tässä sekoittumisessa ja tasapainottumisessa on yksinkertaisesti, todella varsin yksinkertaisesti, aina ymmärtää että sinä hetkenä kun suoraselkäisesti teette sen asian, joka teitä innostaa eniten, silloin sallitte kaikkein suurimman polariteetin tasapainottumisen tapahtua teissä itsessänne. Nyt, me olemme havainneet aina silloin tällöin että planeetallenne luotujen järjestelmien idea, ja erityisen vahvasti se johon viitataan skientologiana, on ollut, tietyssä mielessä, järjestelmä jonka Orion on luonut, orionilaisille, sallimaan heidän assimiloida idea maapallon värähtelystä. Tavoilla jotka ovat varsin samanlaisia siihen verrattuna kun assimiloitte ja ymmärrätte alkuperäisen Orionin värähtelyn olevan. Tämä ei tarkoita sitä, että toiset yksilöt joilla on muita yhteyksiä eivät voi käyttää tuota järjestelmää, tai että he eivät sitä olisi käyttäneet. Mutta se yksinkertaisesti alunperin luotiin… ja suui osa siitä analyysista planeetallanne on peräisin, joistain alkuperäisen Orionin suodattimen ideoista.

Täten, jonkin verran ne asiat joita monet yksilöt havaitsevat siinä mitä te kutsutte tieteeksi, itsessään, planeetallanne, ovat peräisin jonkin verran alkuperäisten Orionin värähtelyjen valumavaikutuksesta. Analyysi, idea tietoisuuden korkeasta keskittymisestä siihen mitä te kutsutte analyyttiseksi luonteeksi.

Idea jonka me haluamme jakaa on yksinkertaisesti, sekä tunnustaa että palveluksemme automaattisesti houkuttelee, mahdollisuuden heijastaa takaisin jokaselle teistä jotka tämän tietyn yhteyden kanssa painitte, että kontrolli on aina sisällänne — ja jossain määrin olette havainneet tämän jo itse.

Yksinkertaisesti tässä kohtaa vetovoima toimii heijastuksena jostain joka on nyt ”faktan jälkeen”. Jotain joka toimii heijastuksena asioista joita olette jo alkaneet integroida. Niin paljon kuin me voimmekin toimia ”merkkinä”, jos sallitte, yksilöille jotka tietävät pitävänsä heidän solmimat sopimukset. Ja jatkamalla noiden sopimusten kiihdyttämistä tekemällä sitä mikä heitä innostaa, suoraselkäisesti. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä. Ja toinen kysymys liittyy uneen jonka näin…

A: Kyllä.

Q: … noin kolme tai neljä kuukautta sitten.

A: Selvä.

Q: Kohtasin perheen ja paholainen aikoi ottaa minut valtaansa, a perhe oli jo sen vallassa… ja heräsin ja herätessäni otin huikan vettä ja sytytin savukkeen. Ja edessäni oli parimetrinen eetteriolento, erittäin vanha, ja se ilmestyi tyhjästä. Mikä se oli? Kuka se oli? Olinko se minä?

A: Tavallaan, kyllä. Mutta idea on myös tunnustaa että se mitä tyypillisesti kutsutte, tai mitä voisitte ilmentää ”paholaisena”, on yksinkertaisesti koko rotunne, koko maailmanne — perheesi — yhteenlasketun tietoisuuden negatiivinen polariteetti. Ja näin sallit itsellesi mahdollisuuden tunnustaa että todella ei ole olemassa eroa unen ja todellisuuden ja fyysisen todellisuuden välillä. Ne ovat representaatioita, saman todellisuuden eri representaatioita.

Ja niin se antoi mahdollisuuden nähdä tuon tietoisuutesi eetteriṕrojetkion manifestaation, mahdollisuuden nähdä konkreettisessa manifestaatiossa polariteetin. Tunnustaa että tuot niitä asioita esiin imaateriaalisesta materiaaliseen, täysin perustuen asenteisiin, uskomuksiin joita sinulla on minä tahansa hetkenä.

Joten se oli mahdollisuus nähdä polariteetin idea, nähdä kuinka nuo unitodellisuudet kytkeytyvät fyysiseen todellisuuteen, kuinka fyysinen todellisuus on vain unen jatke. Joten tavallaan se olit sinä, mutta se oli myös tarkemmin arkketyyppinen representaatio tietoisuutenne kollektiivisesta osasta joka esittää tuota ideaa. Se muinainen uskomus, erittäin muinainen ja vanha uskomus.

Joskus se ilmaistaan lohikäärmeen negatiivisena muotona. Joskus se ilmaistaan lohikäärmeen positiivisena muotona. Se on muinainen, lähes kaikkein muinaisin symboli planeetallanne joka esittää yhdistettyä kollektiivista tietoisuutta planeetallanne molemmissa polariteeteissa. Palveleeko tämä sinua?

Q: Erittäin hyvin, kiitos paljon.

A: Kiitos, ja jännittäviä unia sinulle. Kerro!

Q2: Haluan kiittää sinua siitä mitä sanoit leikkimielisyydestä ja nauramisesta.

A: Kyllä!

Q: Se soittaa kieliä syvällä sisimmässäni.

A: Voi, kiitos kun sain soittaa sävelmääsi. (yleisö nauraa)

Q: Ilo on minun puolellani. (nauraen) Puhuin olennon/ystävän kanssa levitaation ideasta.

A: Kyllä.

Q: Ja mieleeni tuli että vakavuus ja melankolia liittyvät painovoimaan.

A: Kyllä.

Q: Ja suureen määrään massaa ja painoa.

A: Kyllä!

Q: Kun taas nauru ja kevytmielisyys liittyvät keveyteen ja ne ovat erittäin henkisiä.

A: Kyllä. Kohottavaa eikö?

Q: Ehdottomasti! Ja löydän itseni lentämästä unissani varsin usein…

A: Kyllä!

Q: … ja nautin siitä paljon. Ja silloin kin löydän itseni lentämästä tiedän että näen unta.

A: Kyllä.

Q: Ja olen alkanut sanoa ”Tiedän että näen unta” ja sitten sanon ”valveuni”.

A: Kyllä. Voisitteko tehdä nyt minulle palveluksen? Kaikki te, kaikki kerralla. Teidän ei tarvitse, mutta se voi olla hauskaa.

Sanokaa perässäni: Oi!

Yleisö: OI!

A: Juuri nyt

Yleisö: JUURI NYT

A: Näen unta.

Yleisö: NÄEN UNTA.

A: Kiitos!

Yleisö: (paljon naurua)

A: Se on erittäin kirjaimellista, erittäin kirjaimellista. Te kaikki näette unta fyysisestä todellisuudesta. JA koko idea, kuten monet alkavat havaita, on herätä siihen uneen, luoda siitä mitä haluatte sen olevan. Koska se on pelkkä uni.

Q: Eräs lempiasioistani joita Bob Dylan on sanonut on: ”Annan sinun olla minun unessani jos annat minun olla sinun.” Joten haluan kiittää sinua ja kaikkia täällä siitä että olette unessani. (Yleisö: naurua)

A: Kiitos. Hetki…

Q: Niin.

A: … hetki. Vaikka emme voi kertoa teille paljoakaan tällä netkellä (1987) siitä mikä tuo yhteys oli, mutta yksilö nimeltään Robert jonka olet maininnut tulee kiihdyttämään mielenkiintoisella tavalla seuraavan 12 vuodetenne aikana.

Q: Robert?

A: Dylan.

Q: Oi! Bob. Selvä. (Yleisö: nauraa)

A: Sillä tällä yksilöllä on ollut jo perustavanlaatuinen vaikutus planeettaanne.

Q: Ehdottomasti.

A: Tällä tavoin tunnustakaa että tämä yksilö seuraavan kolmen vuoden aikana tulee kiihdyttämään; ja siitä seuraavan neljän vuoden aikana varsin erilainen näkökulma, /erittäin/ erilainen näkökulma, kuten me havaitsemme tämän energian nyt. Ja jossain määrin kytkeytyneisyys useisiin asioihin eri tavoin.

Q: Kiitos.

A: Kiitos siitä että avasit oven jotta me voimme havaita tuon osan planeettanne liikemäärästä.

Q: Kuka puhuu?

A: Se on, kuten tunnistat, minä… mutta ylisävel-yhteydellä. Tämä riittäköön nyt. Ookoo?

Q: Kyllä. Erittäin tarkkanäköistä, kiitos paljon. Tunsin vahvan yhteyden tuohon energiaan…

A: Kyllä.

Q: … sen olennon kanssa sekä näkökulmien kanssa joita on jaettu.

A: Joillain niistä tulee olemaan vahvat konnotaatiot delfiinitietoisuuden kanssa.

Q: Rakastan sitä!

A: Uneksi. Uneksi. Uneksi. Uneksi. Uneksi. (yleisö nauraa)

Q: Tuskin maltan odottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.