Lordi Melchizedek: Kosmisen leijonan herääminen

Kanavoinut Natalie Glasson

Tervehdys, minä olen Melchizedekin tietoisuus ja kollektiivinen energia, joka tunnetaan nimellä Lordi Melchizedek. Minä olen universaalin tason valvoja. Tällä Luojan Universumin tasolla näen koko universumin, ymmärrän kaikki tapahtuvat ylösnousemuksen siirtymät ja miten ne vaikuttavat planeetan tasolla, galaktisella tasolla, universumin tasolla, multiversumin tasolla ja kosmisella tasolla. Minä, Lordi Melchizedek, toivon tekeväni sinut tietoiseksi energiasta joka on saapumassa, se on herättävää energiaa kosmisella tasolla, kaunis valon ilmentymä joka näyttää mitä majesteettisimmalta leijonalta. Se tunnetaan Heräävänä Kosmisena Leijonana. Tämä energia kulkee koko Luojan universumin läpi ja myös maallisten tasojen läpi. Heräävän Kosmisen Leijonan tarkoitus on koskettaa sieluja kosmisella valolla, joka saa aikaan heräämisen. Kun me ajattelemme leijonaa, me saatamme ajatella rohkeutta, itseluottamusta, urheutta, joukon johtajana olemista. On monia ominaisuuksia joita saatamme tunnistaa leijonassa, ja saapuvalla energialla on näitä ominaisuuksia, rohkeasti eteenpäin meno, rentous ja luottamus omassa kehossa, luottamus ylösnousemusprosessiin sekä voima. Nämä ominaisuudet aktivoituvat sielussa niin, että ne voivat rohkaista meitä menemään eteenpäin ylösnousemuspolulla.

Toinen Heräävän Leijonan Aspekti on parannus. Leijona kulkee Luojan universumissa ja parantaa monia sieluja, erityisesti sieluja jotka kokevat erillisyyttä omasta olemuksestaan tai omassa todellisuudessaan. Se voi olla erillisyyttä Luojasta.

Kun kutsut leijonaa, se tulee luoksesi. Se saattaa käpertyä viereesi, maata vierelläsi tai istua ja tuijottaa sinua silmiin. Leijona voi alkaa itkeä, nämä kyyneleet ovat parantavia sillä leijona vapauttaa erillisyyden energiaa niitä puolestasi. Kyyneleet sulavat energiakenttääsi ja tarjoavat suurta parannusta. Leijona tulee istumaan, on läsnä kanssasi, voit puhua sille, pyytää sitä parantamaan tiettyjä aspekteja itsessäsi tai todellisuudessasi. Leijona ottaa nämä itseensä ja tulee yhdeksi kanssasi. Voit tuntea sen voiman, rakkauden, urheuden ja tuen sen auttaessa sinua vapauttamaan energioita. Sen kyyneleet osuvat energiakenttääsi kuin parantava salva, auttaen parannuksessa ja herättäen olemuksesi.

Leijona on erittäin fyysinen näkemys energian välittämisestä ja heräämisestä, joka sisäisillä tasoilla ja maallisessa todellisuudessa tapahtuu. Kuitenkin leijonana ilmentyvä energia on kanssasi ja auttaa sinua pääsemään käsiksi energiaan. Se on kuin ankkuri joka saavuttaa Luojalta välitetyn energian. Kosminen leijona palvelee olemuksesi heräämistä, luo ja edistää parannusta, rohkaisee voimaan ja urheuteen kulkea omaa ylösnousemuspolkua. Kosminen leijona tarjoaa työkaluja joita tarvitset tai herättää sinussa ne työkalut joita kaipaat tukemaan ylösnousemustasi tänä aikan. Syvempi yhteys Luojaan tuntuu syvempänä yhteytenä kosmisiin tasoihin. Olemuksesi täyttyy koskemattomalla valolla.

Leijona on sateenkaaren värinen, täynnä kaikkia Luojan valon aspekteja. Minä, Lordi Melchizedek, tarkkailen leijonan kulkiessa koko Luojan universumin läpi ja koskettaessa kaikkia sieluja, se on todella mahtava kokemus.

Pyydän teitä kutsumaan Heräävää Kosmista Leijonaa meditaatioihinne ja tulemaan istumaan kanssanne.

Voitte kommunikoida siitä mitä haluatte herättä ja siitä mikä vielä tarvitsee parannusta.

Sitten yksinkertaisesti hengittäkää syvään ja sallikaa leijonan olla läsnä kanssanne tavalla joka tuntuu kaikkein asianmukaisimmalta.

Voitte kutsua leijonaa niin monta kertaa kuin haluatte.

Leijona tulee vain kaikkein jumalallisimman johdatuksen myötä. Jos leijona ei ilmesty teille, silloin yksinkertaisesti pyytäkää joku toinen kerta, koska jumalallinen ajoitus ei ole juuri tuo hetki.

Tämä on ihana lahja kokea ja tutkia.

Minä kiitän teitä,

Minä olen Lordi Melchizedek

 

 

 

Artikkelin julkaissut Sacred School of OmNa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.