Me emme ole yksin

NYT on ihmiskunnan aika ottaa vastuu oman planetaarisen kotinsa terveydestä.

Me, teidän Galaktisen Perheenne jäsenet, haluamme kertoa TEILLE, Maassa olevalle perheellemme, joka rohkeasti on valinnut inkarnaation tänä haastavana Planetaarisen Muutoksen NYT-hetkenä. Aivan kuin ihmisillä on usein vaikeita aikoja siirtymän aikaan, Gaialla on myös vaikeita hetkiä teidän Ihmiskunnan Transmutaation kanssa.

Kyllä, ihmiset myös muuttuvat. Jotta ymmärtäisitte paremmin mitä sanomme, me haluamme kertoa teille miten transmutaatio eroaa muutoksesta. Muutosta tapahtuu silloin, kun joku, tai tässä tapauksessa ihmiskunta, alkaa muuttaa omaa itseään sisältäpäin. Tämä muutos voi olla yksinkertainen, kuten huonekalujen paikan vaihtaminen kotona, joka muuttaa heidän todellisuuttaan, aivan kuten suuri muutos kuten koronavirus on tehnyt.

Lisäksi muutokset, joita nyt tapahtuu sisälläpäin, ovat perua tuntemattomasta lähteestä tai lähteistä. Tottakai monia ajatuksia on esitetty siitä miten tämä on tapahtunut, joita jotkut ihmiset uskovat ja toiset eivät usko. Täten ihmisillä voi tuntua siltä kuin he olisivat enemmän irrallaan toisistaan tavalla, jota ei ole heidän elämässään ennen tapahtunut.

Lisäksi jotkut ihmiset joutuvat elämään kodeissaan yksin tuntemattoman pituisen ajanjakson. Ja miksi he joutuvat tekemään niin? Miksi he joutuvat pitämään kasvonaamiota tai seisomaan jonossa mennäkseen kauppaan? Tiedossa oleva vastaus on ihmisten turvallisuus. Yhtäkkiä kauppareissusta tulee vaarallinen tehtävä, puistoon meno on vaarallista, jne.

Eräs kaikkein vaikeimmista NYT-hetken osioista on, että ihmiset eivät tiedä miksi tämä tapahtuu, milloin se sai alkunsa, tai milloin se loppuu. Kyllä, on monia syitä, joita annetaan ihmisille siitä miten ja milloin, mutta ei ole kuitenkaan mahdollista tietää milloin se loppuu.

Tässä kohtaa suuri ihmisten urheus tulee kuvaan, joka muuten on sekaannusta ja pelkoa. Ja on myös urheutta, jonka avulla ihmiset joutuvat avustamaan perhettään, työskentelemään kotoaan, jättämään sosiaalisen elämänsä ja käsittelemään asioita jatkuvassa pelossa.

Pelkonne on kuitenkin jotain mitä voitte kontrolloida. Ei, EI ole helppoa kontrolloida pelkoa kaiken tämän tapahtuessa planeetanlaajuisesti, ja siinä kohtaa suuri urheutenne astuu mukaan kuvaan. Tämä on myös miten uskotte omaan Korkeamman Ulottuvuuden ITSEENNE.

Jokaisella on Korkeamman Ulottuvuuden ITSE, mutta jos he eivät tiedä Korkeammasta ITSEstään, he eivät tiedä että he EIVÄT ole yksin. Jokaisella, jopa niillä jotka eivät tunnu sitä ansaitsevan, on Korkeampi ITSE. Korkeamman Ulottuvuuden ITSEsi on SINÄ, joka resonoi korkeammilla todellisuuden tasoilla.

Ihminen on kolmannen ulottuvuuden olento, joka elää kolmen ulottuvuuden planeetalla. Kuitenkin ihmisillä on myös ”Korkeamman Ulottuvuuden ITSE”, joka resonoi korkeampien ulottuvuuksien kanssa. Ihmiset ovat tietoisia kolmannen ulottuvuuden itsestään, koska he elävät kolmiulotteisella planeetalla. Täten he resonoivat samalla taajuudella kuin planeetta.

Kuitenkin rakas Gaia-planeetta, tai Maapallo niinkuin sitä kutsutaan, on elävä olento aivan kuin ihmiset, jotka elävät hänen planetaarisen ITSEn pinnalla. Maapallo, jota yhä useammat ihmiset kutsuvat nimellä ‘Gaia’, on elävä olento. Kyllä, Gaia on paljon, paljon suurempi kuin hänen asukkaansa, mutta Gaia EI OLE ainoastaan pelkkä suuri kivenkappale avaruudessa.

Gaia on ELÄVÄ OLENTO! Kaikki hänen asukkaansa tietävät tämän, paitsi monet ihmiset. Täten, valitettavasti, ihmiset edelleen Maapallolla näkevät Gaian suurena kivenä, jolla on Maa, Ilma, Vesi ja Tuli Auringosta. Nämä ihmiset, jotka eivät ole vieläkään heränneet Korkeamman Ulottuvuuden ITSEensä, eivät kykene kuvittelemaan Maapallolla olevan myös Korkeampaa ITSEä.

Täten nämä ihmiset pitävät Gaiaa ”asiana”, jättiläismäisenä kivenä, ja paikkana jossa he asuvat. Nämä ihmiset eivät vielä kykene kuvittelemaan, että Gaialla, ja kaikella elämällä Gaialla, on versio ”elossa olosta”.

Koska planeetta ei ole heille elossa, he voivat viljellä ylirajojen maata, he voivat sallia jätteiden kulkeutua vesiväyliin, heillä on sotia, he sivuuttavat suurten tulipalojen syyt, he voivat tappaa eläviä eläimiä huvin vuoksi ja he uskovat, että he ovat kaikkein kehittyneimpiä olentoja.

Kuitenkin nämä kehittymättömät ihmiset eivät tiedä, että jos he tuhoavat planeettansa, heillä EI OLE enää paikkaa missä elää! Onneksi on monia ihmisiä, itse asiassa yhä useampi ihminen, jotka ovat heränneet siihen todellisuuteen, että planeetta jolla he elävät on kehittyneempi kuin sillä elävät ihmiset.

Yhä useampi ihminen alkaa tajuta, että he eivät ole kaikkein kehittyneimpiä olentoja, mutta että he itse ovat olentoja jotka ovat tarpeeksi kehittyneitä tietämään, että he ovat suostuneet vapaaehtoisiksi ottaakseen ihmisruumiin tähän NYT-hetkeen vastatakseen, pyyhkiäkseen pois ja parantaakseen suuren vahingon, jonka kadotetut, itsekkäät ja itseään täynnä olevat ihmiset ovat saaneet aikaan.

Itse asiassa, me Galaktisen Perheenne jäsenet olemme erittäin ylpeitä monista Galaktisista Perheistä, jotka ovat valinneet suurena uhrauksena omalle itselleen ottaa ihmisruumiin Maapallolle tässä NYT-hetkessä. Heidän omista kotimaailmoistaan korkeammissa ulottuvuuksissa he valitsivat ottaa ihmisruumiin tänä NYT-hetkenä avustaakseen Gaiaa kouluttamalla ihmiskuntaa todellisista syistä sille miksi he ovat saapuneet Maapallolle.

Kyllä, on olemassa muitakin joilla on ihmisruumis, jotka ovat erittäin itsekkäitä ja todella vahingollisia omalle kotiplaneetalleen. Kuitenkin, ja onneksi, on enemmän ja enemmän Galaktisia Olentoja, jotka ottavat kolmiulotteisen ihmismuodon avustaakseen ja ohjeistaakseen ihmiskuntaa, jotka eivät ole vain kolmannen ulottuvuuden ihmisiä joina he itseään pitävät.

Useampi ja useampi Galaktinen Olento, suurella riskillä omalle itselleen, on valinnut ottaa kolmannen ulottuvuuden ruumiin jotta he voisivat avustaa muita urheita galaktisia perheitä muistamaan sen keitä he oikeasti ovat. Me olemme tietoisia siitä, että on olemassa humanoideja, aivan kuten mekin olemme, teidän Galaktinen Perheenne, jotka ovat valinneet ottaa ihmisruumiin tänä NYT-hetkenä, joka on sekä vaikea Gaialle että myös vaikea ihmiskunnalle.

Tämä NYT-hetki on ihmiskunnalle se hetki tajuta, että he ovat muutakin kuin kolmannen ulottuvuuden olentoja. Yhä useampi ja useampi kolmannen ulottuvuuden olento alkaa tajuta, että he eivät elä täyttä potentiaaliaan tietoisuuden muuttamiseksi kolmannen ulottuvuuden olennosta neljänteen.

Ihmiskunta on sisällä, ja tulee menemään syvemmälle, omassa kyvyssään muistaa oma Korkeamman Ulottuvuuden ITSEn taajuus. Tietoisuuden siirtämisen prosessi kolmannen ulottuvuuden olennosta (huolehtikaa minusta ja kansastani) korkeampaan ulottuvuuteen (huolehtikaa planeetastamme).

Yritä kuvitella miltä se tuntuisi jos ihmiset, ja erityisesti ihmiskunnan johtajat Maapallolla olisivat niin viisaita ja rohkeita, että he vastustaisivat johtajia, jotka ovat liian syvällä rahantekopelissä eivätkä tarpeeksi syvällä planeetan pelastuspelissä massiiviselta tuholta, jonka Gaia joutuu kohtaamaan niiden käsissä, joilla on “valtaa muiden yli”.

Toisaalta, on monia, monia kehittyneitä, rakastavia, uskoutuneita ihmisiä, jotka avustavat Gaiaa sekä muita ihmisiä, eläimiä, kasveja, vesialueita ja taivaita! Nämä ihmiset usein hiljaa, mutta kuitenkin tasaisesti, työskentelevät huomaamatta. Nämä ihmiset ovat usein jatkuvassa kommunikaatiossa oman Korkeamman Ulottuvuuden ITSEnsä kanssa.

Jotkut ihmiset TIETÄVÄT avustavansa Gaiaa, toiset avustavat Gaiaa omasta korkeamman ulottuvuuden ITSEn perspektiivistä eivätkä he tajua välttämättä kolmannen ulottuvuuden tasolta, että he avustavat häntä. Jotkut näistä ”ihmisistä” ovat myös plejadilaisia, arcturuslaisia, antareslaisia, venuslaisia ja monia muita tähtirotuja. Jotkut voivat muistaa nämä Galaktiset aspektit itsessään. He voivat muistaa heidän päivittäisessä elämässään, mutta he usein muistavat unissaan ja meditaatioissaan.

ME, Galaktisen Perheenne jäseninä, tervehdimme teitä, jotka olette avustamassa meitä kolmannen ulottuvuuden kehoistanne kolmiulotteista planeettaanne. Me tervehdimme teitä ja lähetämme Kaikkiallista Rakkautta urhealle, heränneelle ja herääville, jotka ovat valinneet ottaa maallisen kehon tänä ERITTÄIN haastavana NYT-hetkenä!

Me, Galaktinen Perheenne, kutsumme teitä kaikkia vierailemaan luonamme unissanne ja meditaatioissanne. ME olemme kanssanne NYT, ja me lähetämme rakkautta teille, apuamme ja Kaikkiallista Rakkauttamme!

Siunausta kaikille teille MEILTÄ, Galaktiselta Perheeltänne! Kutsukaa meitä meditaatioissanne ja kun olette ”vaipumassa uneen”.

Me odotamme vierailuanne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.