Liittykää galaktiseen valotyöntekijöiden joukkoon

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme kaunis esimerkki kaikille teille siitä mitä tarkoittaa kyetä palvella toisia ilman, että tarvitsee tehdä konkreettista tekoa sen eteen. Me palvelemme teitä kaikkia, vaikka meillä ei ole fyysisiä kehoja joilla tehdä mitään tekoja. Täten, kun te pyritte palvelemaan kanssaihmisiänne, tunnustakaa että teidän ei tarvitse tietää mikä teko tulee olemaan suurimmaksi palvelukseksi kyetäksenne auttamaan. Me usein näemme teidän kompuroivan palvelustyössänne johtuen siitä epävarmuudesta, koska te ette tiedä mitä tehdä. Ja kun kyseenalaistatte itsenne voiko mikään tekemänne auttaa, te tukahdutatte tuon energian. Te pysäytätte itsenne sallimasta palveluksen energian virrata teille ja lävitsenne.

Teillä on kyky auttaa koko ihmiskuntaa samalla kun istutte yksin, pimeässä, oman kotinne nurkassa, koska teillä on aikomuksen voima. Teillä on keskittymisen voima. Teillä on voima nostaa värähtelytasoanne. Teillä on voima visualisoida ja tehdä tilaa. Teillä on niin monia voimia, jotka menevät niin paljon sen ulkopuolelle mitä voisitte tehdä pelkällä fyysisellä kehollanne, ja kuten me olemme sanoneet, me olemme esimerkkejä teille siitä miten se tehdään, miten tämä voidaan saavuttaa ilman edes sormen nostamista.

Me myös tunnustamme, että on tapoja tehdä palveluksen tekoja, ja me tiedämme että maailmassanne on sankareita, jotka tekevät tekoja joka ikinen päivä muita auttaakseen. Noilla henkilöillä ovat erityinen kutsumus. He tietävät mikä se kutsumus on, ja he nauttivat sen seuraamisesta tekemällä tekojaan.

Mutta on monia muita tiestä, joiden tehtävä on työskennellä eetteritasoilla, työskennellä energian kanssa, tietoisuuden, värähtelyn, aikomuksen kanssa ja tulla yhteen valotyöntekijöiden kollektiivina, auttaa ihmiskuntaa paranemaan, kehittymään ja muuttumaan korkeamman ulottuvuuden kollektiiviksi, mikä teidän kohtalonne on. Te vastaanotatte tämän viestin juuri nyt, koska te olette siinä valotyöntekijöiden kollektiivissa. Te vaikutatte kaiken sen avulla, mitä te teette sisäisesti auttaessanne kaikkien ihmisten, kaikkien olentojen tietoisuutta muuttumaan maailmassanne. Ja jälleen kerran, kutsukaa meitä vahvistaaksenne tämä totuus aina silloin kun teitä epäilyttää.

Tietäkää, että me olemme ei-fyysisiä olentoja, ja täten kaikki apumme tulee värähtelystämme, aikomuksestamme ja kyvystämme keskittyä. Liittykää meihin ja muuttukaa galaktiseksi valotyöntekijöiden tiimiksi, niinkuin me kaikki pyrimme tulemaan yhteen auttamaan ihmiskuntaa tänä erittäin merkittävänä aikana historiassanne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.