Meditaatio keskiviikkona 11.11.2020

Toisen aallon lockdownit toteutetaan nyt monissa maissa. Tämä menee liian pitkälle, ja meidän tarvitsee korjata planetaarinen aikalinja takaisin optimaaliseen ylösnousemuksen aikalinjaan.

Täten me teemme aikalinjan korjausmeditaation kolminkertaisen Jupiter-Pluto-Pallas konjunktion hetkellä 11. marraskuuta klo 12:11 suomen aikaa, ja voit liittyä jos koet niin opastetuksi.

Meditaation tarkka ajankohta eri aikavyöhykkeille on täällä:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Timeline+Correction&iso=20201111T101111&p1=:

Meditaation hetkellä Pariisin askendentti yhdistyy Galaktiseen keskukseen ja Pariisin Julmalatar pyörre aktivoidaan seuraavalle tasolle. Jos olet Ranskassa, sinä voit liittyä Pariisin Ruusun Sisarkunta-ryhmään täällä:

https://www.facebook.com/groups/302376580972341

tai Versaillesin Ruusun Sisarkunta-ryhmään täällä:

https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/

Ohjeet (Ehdotettu aika meditaatiollemme on 20 minuuttia):

1. Käytä omaa tapaasi luodaksesi itsellesi rentoutunut tila.

2. Aseta aikomuksesi käyttämään tätä meditaatiota apuna luomaan yhdessä laukaisijan joka tulee siirtämään aikalinjan takaisin optimaaliseen aikalinjaan Vesimiehen aikaan.

3. Kutsu avuksi Violetti liekki sen alkulähteestään asettamaan suojaava kehä ympärillesi meditaation aikana ja sen jälkeen. Pyydä sitä muuntamaan kaikki mikä ei palvele Valoa.

4. Visualisoi loistavan valkoinen pilari joka on peräisin Kosmisesta Keskusauringosta, joka hajautuu kaikkiin Keskusaurinkoihin kaikissa Galakseissa tässä universumissa. Sitten visualisoi että tämä valo saavuttaa Galaktisen Keskusauringon, joka menee Galaksimme läpi, josta saavuttaa meidän Aurinkokuntaamme ja kaikki valo-olennot sen sisäpuolella ja kaikki olennot Maaplaneetalla sekä myös sinun kehosi läpi Maan keskukseen.

5. Kuvittele mielessäsi tämän valon siirtävän planetaarisen evoluution takaisin optimaaliseen aikalinjaan. Visualisoi sen poistavan kaiken jäljellä olevan pimeyden Maaplaneetalta, parantavan kaikki eriarvoisuudet, poistavan kaiken köyhyyden ja tuomaan runsauden koko ihmiskunnalle. Kuvittele mielessäsi Jumalattaren pehmeän vaaleanpunainen valo syleilemään kaikkia olentoja maaplaneetalla ja parantamaan heidän tunnekehonsa. Kuvittele mielessäsi Vesimiehen ajan uuden suuren kosmisen syklin alkaminen, tuoden puhdasta valoa, rakkautta ja onnellisuutta kaikille olennoille maaplaneetalla. Visualisoi mielessäsi sinun täydellinen elämäsi uudessa Vesimiehen ajassa.

Voitto valolle!

Lisätietoja täältä: https://2012portal.blogspot.com/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.