Merkityksen antaminen elämälle

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli merkityksen antamista elämäntilanteille. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.


Q: Okei. No, tämä seuraava kysymys tuli mieleeni kun kuuntelin satoja tunteja sinun kanssakäymisiä ihmisten kanssa ja se koskettaa kahta suurta teemaa jotka kulkevat läpi teidän filosofisen labyrintin. Tiedän molempien ideoiden olevan peräisin samasta paikasta, mutta ne silti tuntuvat jotenkin ristiriitaisilta minusta.

A: Selvä.

Q: Yksi idea jonka ilmaisit oli, että kaikki tilanteet elämissämme ovat perustavanlaatuisesti neutraaleja, että niillä ei ole ”sisäänrakennettua merkitystä” niinkuin sen ilmaisit, ja että se vaikutus jonka me saamme riippuu siitä minkä merkityksen sille antaa. Toinen kertomasi idea on, että ”kaikki asiat tapahtuvat syystä”; että ei ole ”asiaankuulumattomia luomuksia” Universumissa ja että kaikki koostuu ja on Yhden saman asian synkronistista ilmaisua, kaikki samaa yhtä tietoisuutta tai perus-energiaa.

Vaikka ymmärrän jokaisen kohdan täydellisesti kun mietin niitä erikseen, mielestäni toinen lausahdus tuntuu olevan ristiriidassa ensimmäisen kanssa. Ehkä jotain ”joka tapahtuu syystä” viittaisi siihen, että on olemassa ennalta, ja täten, luontaisesti ”ei-neutraali” ilmaisu? Voisitko selkiyttää molempia näistä oivalluksista jotka voivat olla olemassa yhtä aikaa?

A: Kiitos, tämä on erittäin yksinkertaista sovittaa. Ymmärtäkää, että kun me sanomme kaiken tapahtuvan syystä, se mitä me erityisesti tarkoitamme on, että kaikki tapahtuu teidän syystänne. Teidän syynne luovat tilanteita, jotka vedätte elämässänne puoleenne. ”Syyt” kääntyvät ”merkityksiksi jotka automaattisesti annatte elämälle” ja tämä itsessään vetää puoleensa ja luo tilanteet, jotka edustavat merkityksiä jotka olette jo antaneet, värähtelytaajuus tai odotusarvo, tai vahvin pelko tai uskomuskuvio joka teistä huokuu.

Joten, se mitä elämässänne tapahtuu, vaikka se on perustavanlaatuisesti neutraalia, yleensä tulee jonkin merkityksen kanssa koska olette itse sen antanut, olette jo levittäneet merkityksen tai värähtelyn tai syyt sille miksi uskotte että elämän tulee olla tällaista. Täten saatte heijastuksen niistä merkityksistä jotka jo teistä huokuvat takaisin teille tilanteina jotka näyttäytyvät teille fyysisessä todellisuudessa.

Se mitä me sanomme kun kerromme ideasta että tilanteet ovat perustavanlaatuisesti merkityksettömiä on, että nuo merkitykset eivät tule keneltäkään muulta kuin teiltä itseltänne. Ne eivät automaattisesti tule Universumilta. Ne eivät ole osa tilannetta, poislukien se seikka että te olette itse ne luoneet sellaisiksi.

Täten, idea siitä että tarkastellaan tilannetta neutraalisti antaa teille mahdollisuuden löytää sen minkä merkityksen olette saattaneet automaattisesti antaa luodessanne tilanteen elämässänne, sen sisäänrakennetulla merkityksellä joka sen mukana tulee, joka on peräisin teistä alunperinkin, jotta se näyttäisi siltä että se manifestoituu elämässänne.

Sen näkeminen neutraalina antaa teille mahdollisuuden arvioida uudelleen alkuperäistä merkitystä joka teillä oli kun loitte tilanteen. Lisäksi, sen näkeminen neutraalina mahdollistaa teidän päättää haluatteko alkuperäisen merkityksen vai haluatteko antaa sille uuden merkityksen, silloinkin kun tilanne on jo luotu. Teidän ei tarvitse hakata alkuperäistä merkitystä, joka tilanteen loi, kiveen. Tavallaan kaikki asiat tulisi ottaa niin kuin ne ilmestyvät sillä merkityksellä joka niiden mukana tulee, koska ne ovat teidän merkityksiänne.

Kun me sanomme, että te annatte merkityksen tilanteelle, me emme tarkoita että tilanne tapahtuu ensin ja sitten te annatte sille merkityksen. Me tarkoitamme, että teistä huokuu merkitys ensin, mikä luo tilanteen johon te sitten reagoitte. Täten te joko vahvistatte tai arvioitte uudelleen merkityksen joka siihen on jo liitetty. Merkitys on täten siemen, jonka ympärille tilanne muotoutuu. Merkitys tulee ensin, uskomus tulee ensin, ei tilanne. Mutta tilanne on edelleen perusluonteeltaan neutraali siinä merkityksessä, että se ei vaadi sitä, että merkitys jonka olette ensin antanut tulee olla se, joka tilanteella on pakko olla aina. Voitte edelleen poistaa alkuperäisen merkityksen joka tilanteen loi, ja antaa uuden merkityksen, joka sitten muuttaa kulissia, joka magneettisesti tilanteeseen vetäytyy, uudeksi merkitykseksi jonka te annatte sille, ja näin muuttaa uudelleen myös tilanteen ulkomuotoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.