Miksi teidän ei tarvitse pelätä mitään kabaalia tai eliittiä

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me avaamme monia portteja, monia portaaleja tänä aikana päästääksemme sisään enemmän korkeamman ulottuvuuden energioita, enemmän koodeja ja informaatiota, joita tarvitsette ihmiskollektiivina tuomaan itsenne korkeammalle tietoisuuden tasolle siellä Maapallolla. Me olemme tarkkailleet meidän teille viime kuukausina välittämien viestien absorptiota, ja me näemme että yhä useampi henkilö kuin koskaan aiemmin siellä on ankkuroimassa valoa, on enemmän niitä joilla on halu palvella, ja enemmän niitä jotka sietävät sitä mitä me välitämme teille.

Mitä enemmän käytätte aikaa meditaatiossa, luonnossa, leväten, rentoutuen ja nesteyttäen, sitä paremmin vastaanotatte kaikkia niitä lahjoja, joita meillä on teille tarjota. Me haluamme teidän tunnustavan, että teidän ei ole pakko tehdä mitään ansaitaksenne nämä lahjat; nämä ovat päivityksiä ja aktivaatioita, joille ihmiskunta on valmis, ja kuka tahansa siellä Maapallolla voi astua esiin ja ottaa vastaan. Kuka tahansa voi olla kanava tänä aikana, koska sitä kaivataan niin kovasti. Niin kovasti te janoatte näitä korkeammista maailmoista tulevia energioita, tietoa, viisautta ja rajatonta rakkautta ja se jatkuu teidän pommittamistanne kaiken aikaa.

Mutta jos henkilö ei ole avoinna, silloin noilla energioilla ei ole paljoakaan vaikutusta heihin. On kuitenkin vaikutus, ja se on syy sille miksi teidän eti tarvitse pelätä niitä, jotka leikkivät pimeässä. Teidän ei tarvitse pelätä mitään kabaalia, mitään ryhmää, näiden energioiden takia. He eivät voi olla olemassa samassa paikassa näiden energioiden kanssa. Heidän täytyy poistua, tai heidän täytyy astua valoon. Ja niin voitte rentoutua kaiken sen suhteen mitä olette kuullut tapahtuvan maailmanne kulisseissa. Se on kuin tuli jonka sade sammuttaa. Se on luonnollinen prosessi. Nämä kaksi eivät voi olla olemassa yhtä aikaa, eivät kauhean pitkään.

Ja se on se mitä maailmassanne nyt tapahtuu, ja se on syy sille miksi te kaikki riemuitsette, koska te teitte sen. Te kasvatitte lukumääriänne niin suuresti, että nämä korkeataajuiset energiat, nämä koodit, ja tämä informaatio on jo maadoitettu ja ankkuroitu maailmaanne niin paljon kuin muutosten aikaansaaminen vaati. Niin paljon tapahtuu juuri nyt teidän kaikkien ansiosta, ja niin paljon tulee tapahtumaan teidän avoimuutenne ja halukkuutenne ansiosta pysyä siellä Maapallolla ja kestää kaikki ne haasteet ja kaikki ne vaikeudet joita olette joutuneet kohtaamaan tämän yhden elinajan aikana.

Ja ne teistä, jotka olette olleet siellä monta elämää, olette todella luoneet perustuksen sille mikä on tulossa. Te olette kaikki luoneet uuden Maapallon, työskentelemällä harmoniassa, työskentelemällä tahdikkaasti keskenänne. Ja siellä on niin paljon mitä ette vielä ole saaneet tietää Maaoallosta, mutta se kaikki tapahtuu, ja se kaikki tapahtuu juuri nyt. Ja me haluamme kiittää teitä ja palkita teitä vieläkin enemmän, sillä tiedämme että te kestätte sen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.